Hugo Boss Bottled Edt 200 Ml Erkek Parfümü

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.310 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.525 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.635 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hugo Boss Bottled Edt 200 Ml Erkek Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yağmurkozmetik Satıcı Ünvanı: BAHADIR YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4568877241200015 Vergi Kimlik Numarası: 9540276221
    Bu ürün yağmurkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bottled Edt 200 Ml Erkek Parfümü

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 200 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bottled Edt 200 ml Erkek Parfüm ile Vazgeçilmez Koku

Kişisel bakım oldukça önem arz eden bir konudur. Temiz olmak ve iyi görünmek toplumsal ilişkileri büyük oranda etkiler. Bu sebeple de ortaya çıkan birçok farklı ürün vardır. Bunlardan biri Hugo Boss Bottled edt 200 ml erkek parfüm ürünüdür. Parfüm oldukça güzel kokulara sahip olan kişisel bakım ürünler arasında yerini alır. Pek çok erkek tarafından da tercih edilen bu ürün keyifli bir kullanım imkanı sunar. İçerisinde yer alan çeşitli esanslarla unutulmaz bir kokuya sahip olmanıza yardımcı olur. Bottled edt 200 ml erkek parfüm 737052189765 rahatlıkla erişim sağlayabileceğinz ve satın alabileceğiniz bir üründür. Birçok farklı testten geçen ve güvenli hale gelen bu ürün hem sizi hem de çevrenizdeki insanları büyük oranda etkiler. Vazgeçilmez bir kokuya sahip olmanıza yardımcı olur.

  • Uzun Süre Kalıcı
  • Fark Yaratan Koku
  • Şık Şişe Tasarımı

Fark Yaratan Hugo Boss Bottle Parfüm Özellikleri

Fark Yaratan Hugo Boss Bottle Parfüm Özellikleri

Kişisel bakımın olmazsa olmazı parfüm çeşitleri arasında yer alan ve kokusu ile mest eden bu ürün erkeklere özel üretilir. Hugo Boss Bottled edt özelliğe sahiptir. Orta miktarda bir yoğunluk vererek her tarza hitap etmeyi başaran bir üründür. Birbirinden güzel esansları ile eşsiz bir koku haline gelen ürün oldukça dikkat çekicidir. Klasik şıklık ve elegan bir hava katan bu ürün erkeklerin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Alt ve üst notaları ile kendine hayran bırakan Hugo Boss Bottled edt spray uzun süre kalıcı bir etkiye sahiptir. Bu sebeple de oldukça gözde ürünler arasında yerini alır. Şık şişe tasarımı ile fark yaratan ürün her daim yanınızda taşımanıza olanak sağlar. Bu durum da kişisel bakımınıza her an özen gösterebilme imkanını sizlere sunar.

İçeriğindeki Özler ile Hugo Boss Bottle

İçeriğindeki Özler ile Hugo Boss Bottle

Erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen bu ürün çeşitli özlerden alınan esanslarla zenginleştirilir. Farklı birçok aromayı başarılı bir şekilde kombine eden marka, sizlere fark yaratan bir koku sunar. Hugo Boss Bottled edt erkek parfüm üst notalarını yani ağır basan esanslarını elma ve turunçgillerden alır. Bu durum kokuya sofistike bir özellik katar. Sardunya, karanfil ve cannamon ile de muhteşem bir uyum içerisinde olan esanslar başarılı geçişler sunar. Ardından alt notalarını oluşturan sandal, vetiver, sedir, amber ve misk esansları tamamlayıcı bir rol üstlenerek teninize uyumlu bir koku ortaya koyar. Oldukça iyi bir uyum sağlayan tüm bu esansların ortaya çıkarttığı Hugo Boss Bottled edt 200 ml şişeleriyle pratik kullanım imkanı sunar. Doğanın birçok esintisini sizlere sunan markanın ürünü ile avantaj sahibi olabilirsiniz.

Hugo Boss Bottle Parfüm Fiyatları

Hugo Boss Bottle Parfüm Fiyatları

Sıcak ve elegan bir hava yaratan bu eşsiz koku, kaliteli üretim aşamalarından geçer. Çeşitli testlerle onaylanan formül antialerjik yapısı ile avantaj sağlar. Güvenle kullanmanıza olanak sağlayan bu özellik hassas tenler için oldukça önemlidir. Beyaz renge sahip bu ürün oldukça uygun fiyatlarla ulaşmanız için sizlere sunulur. Doğanın mucizelerinden faydalanarak tasarlanan model, fark yaratmanıza ve öne çıkmanızı sağlar. Ürünün kokusundan emin olamamanız halinde de kullanıcı yorumlarından fikir almanız mümkündür. Hugo Boss Bottled edt yorum kısmını inceleyerek ürünün kalitesi ve konunun yoğunluğu gibi birçok sorunuza cevap alabilirsiniz. Kalıcılığını öğrenebilir, güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlarla erişim sağlayabileceğiniz ürüne keyifli bir alışveriş işlemi gerçekleştirerek sahip olabilirsiniz. Tüm bu özelliklerden faydalanmak ve Bottled edt 200 ml erkek parfüm satın al seçeneği için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.