Hugo Boss Green Edt 125 ml Erkek Parfümü

2.472 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.591,84 TL

Ürün Bilgileri

Hugo Boss Green Edt 125 ml Erkek Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmo Store Mağazacılık Satıcı Ünvanı: COSMO STORE MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212105902000001 Vergi Kimlik Numarası: 2121059020
    Bu ürün Cosmo Store Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hugo Green Edt 125 Ml Erkek Parfüm

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 125 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Hugo Boss Erkek Parfümü Seçenekleri Trendyol'da!

HUGO BOSS Green EDT 125 ml parfüm klasik kokulardan haz alan kişilerin tercih ettiği bir üründür. Parfüm, günlük yaşamın her anında kullanılacak özelliktedir. Gündüz ve gece rahatlıkla tercih edilir. Mevsimsiz bir kokudur. HUGO BOSS Green EDT 125 ml erkek parfümü, bulunduğunuz her ortama ve katıldığınız her faaliyete uyum sağlayan hoş bir esanstır. HUGO BOSS Green EDT'nin öne çıkan notaları köknar ve yeşil elmadır. Ancak ürün bunun yanında pek çok farklı esansı da barındırır. Parfümün öne çıkan özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Tip: EDT
  • Hacim: 125 ml
  • Cinsi: Erkek

Hugo Boss Green Edt Erkek Parfümün İçeriği Nasıldır?

Hugo Boss Green Edt Erkek Parfümün İçeriği Nasıldır?

HUGO BOSS Green EDT 125 ml parfüm , kişiye modern bir hava katar. Ferah ve insanın içini serinleten bir esansı vardır. Dumanlı köknar balzamı bu parfümü eşsiz kılan unsurlardan biridir. Parfümde yeşil elma kokusu da baskın olarak yer alır. Bu aromalara greyfurt, nane ve lavanta eşlik eder. Ürünün kalp notasında ise karanfil, sardunya ve adaçayı kokuları mevcuttur. Parfümün dip notasında; vetiever, meşe yosunu, silhat, çam ağacı kokuları öne çıkar. Tüm bu canlı ve aromatik notalar HUGO BOSS Green EDT 125 ml'yi farklı kılar. Aynı anda pek çok farklı tarzda kokuyu kusursuz bir uyumla harmanlar. Çeşitli aromaların özenle bir araya getirildiği ve özel dozlarda karışıma dahil edildiği bu özel formül kullanıcıların beğenisine sunulur. Erkek parfümü olarak formülize edilen ürün tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilir.

Hugo Boss Green Edt Erkek Parfümün Kokusu Kalıcı mıdır?

Hugo Boss Green Edt Erkek Parfümün Kokusu Kalıcı mıdır?

HUGO BOSS Hugo Man EDT erkek parfüm 125 ml oldukça kalıcı bir kokuya sahiptir. Sürekli kullanıldığında teninizde ve giysilerinizde bu özgün koku varlığını hissettirir. Sprey formdaki bu ürünü kuru ve temiz bir cilde uygulamanız önerilir. Banyo sonrasında kullanımı parfümün kalıcılığını artırır. Aynı şekilde, diğer kokularla karışmaması için temiz giysiler üzerine uygulanmasında fayda vardır. Boyun, bilek ve kulağın arka kısmına sıkılan parfüm kalıcılığını daha uzun süre korur. HUGO BOSS Green'i saçlarınıza sıkmanız da mümkündür. Parfümü uygularken teninizden 10-15 cm uzak olacak bir mesafede tutarak sıkmanız tavsiye edilir. HUGO BOSS Green EDT 125 ml evden yada iş yerinde istediğiniz sıklıkta uygularsınız. Kalıcılığını gün boyu korumayı sürdürür.

Hugo Boss Green Edt Erkek Parfüm Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Hugo Boss Green Edt Erkek Parfüm Günlük Kullanıma Uygun mudur?

HUGO BOSS green edt 125 ml parfüm günlük kullanıma uygun bir üründür. Dilerseniz taşıması kolay ve pratik olan bu şişeyi hep yanınızda tutarsınız. Kalın camdan üretilen şeffaf küçük boy şişesiyle küçük çantalara bile rahatlıkla sığar. Araç kullananlar parfümü, torpido bölümünde saklayarak dilediği zaman tazeler. İş yerinde ise masa üzerinde veya çekmecede kolaylıkla saklanır. Gün içinde ferahlamak ve tazelenmek istediğinizde birkaç püskürtmeyle enerjinizi yükseltirsiniz. Bu kokuyu hem gündelik hayatınızda hem de özel davetlerinizde kullanırsınız. Kalıcı ve etkileyici esansıyla özel günlerde dikkatleri üzerinize çeker. Hem kişisel bakımınızın bir parçası olarak hem de kendinize gösterdiğiniz özeni dışarıya yansıtmak için bu kokudan faydalanırsınız. Farklı aromaları kusursuz bir uyumla birleştiren parfüm kalıcılı ile de dikkat çeker. Bu ürünü kullanmakta olan kişilerin görüşlerini okumak isterseniz HUGO BOSS Green EDT 125 ml erkek parfümü yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu kaliteli ve özgün parfümü Trendyol'dan birkaç adımda kolaylıkla satın alabilirsiniz.