HUHULOGY Discover Badminton Raket Seti

989 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HUHULOGY Discover Badminton Raket Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GUNES e TİCARET Satıcı Ünvanı: HAFİZE ATEŞER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1010618437
    Bu ürün GUNES e TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün faydaları Sağlamlık Çelik çerçevesi ve gövdesiyle hobi amaçlı kullanım için dayanıklıdır. Güç Ağırlık ve denge noktaları sayesinde başlangıç seviyesi için güçlü bir rakettir Tolerans Merkez noktasına yapılan vuruşlarda, kafa alanındaki esneme payı düşüktür Rahatlık Bu set içerisinde 2 plastik badminton topu da bulunur. Teknik bilgiler Ağırlık 117 g. Uzunluk 660 mm Denge noktası 350 mm Bileşenler / tavsiyeler Bileşenler Sap 100% çelik Raket çerçevesi/baş 100% çelik Tutma yeri 30% poliüretan, 70% ahşap Taşıma çantası 80% polyester, 20% polietilen ko-Vinil asetat Top başı 100% mantar Top eteği 100% poliamit Saklama önerisi Raketi ıslak yerlere koymayın. Uyarılar Kordajı suya daldırmayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver