hummel Flıp Flop Unisex Siyah Terlik

349,95 TL
Tükeniyor!
Beden: 36
36
37
38
39
40
41
43
44
45
46
55
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

hummel Flıp Flop Unisex Siyah Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Neva Outlet Satıcı Ünvanı: BİMAL GAYRİMENKUL YATIRIM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175088312500001 Vergi Kimlik Numarası: 1750883125
    Bu ürün Neva Outlet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayakkabıların çamaşır makinesinde yıkanması kesinlikle önerilmez.
  • Yüzeydeki leke ve kirleri gidermek için nemli bir bez ile silinebilir.
  • Ayakkabıların çamaşır makinesinde yıkanması kesinlikle önerilmez. Yüzeydeki leke ve kirleri gidermek için nemli bir bez ile silinebilir.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Flip Flop Unisex Siyah Terlik ile Şık ve Konforlu Adımlar

Rahatlıkları ve özellikleri ile değişiklik gösterebilen terlikler aynı zamanda model ve tasarımları ile de farklılıklara sahip olabilmektedir. Kullanıcıların isteklerine göre parmak kısımları kapalı olabilen modeller üretilebildiği gibi plajlarda kullanılmak üzere tasarlanan parmak arası modellerinde üretimleri çok sayıda farklı üretici tarafından yapılabilmektedir. Genel olarak üretimleri yapılan terlikler kullanım alanlarına göre çeşitlilik sunmasına karşın üretici markaların değişiklik göstermesi terliklerin kalitelerini de değiştirmektedir. Hummel flip flop unisex siyah terlik markanın imza üretimlerinden birisi olması nedeniyle dikkat çekerken parmak arası yapısı ile yaz kullanımları için dikkat çekmektedir. Üç katlı tabanı ile kullanıcılarının ayak sağlıklarını da korumayı amaçlayan ürün pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir. Kalitesi ve sporcular için imal ettiği ürünleri ile tanınan Hummel tarafından üretimleri yapılan terlik plaj ve günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Flip flop unisex siyah terlik kullananlar üründen memnun kaldıklarını ifade eder.

  • Şık Tasarım
  • Üç Katlı Taban
  • Parmak Arası Tasarım

Hummel ve Flip Flop Terlik

Hummel ve Flip Flop Terlik

İlk olarak ayakkabıların üretimleri ile sporculara hitap etmeye başlayan marka basketbol başta olmak üzere futbol, voleybol, hentbol, ragbi gibi spor dallarına özel ayakkabılar üretmesine karşın aynı zamanda sporcular için diğer aksesuar ve ekipmanların da üretimlerine ağırlık vermektedir. Sporcular için üretimler yaparken aynı zamanda spor dalları, ligler ve takımlara da sponsor olan marka sürekli olarak sporun içerisinde olduğunu kanıtlamaktadır. Flip flop terlik üretimleri ile dikkat çeken marka gerek malzeme kalitesi gerekse konforu ile herkes tarafından tercih edilebilmektedir. Parmak arası modasına uygun olarak geliştirilen terlikler ayağın ileri kaymaması için özel parçalardan imal edilirken parmak aralarının çizilmemesi ve tahriş olmaması için de özenli üretim teknikleri kullanılmaktadır. Flip flop unisex siyah terlik 3 tabanlı yapısı sayesinde her zeminde ayak sağlığını desteklemektedir.

Flip Flop Unisex Siyah Terlik Özellikleri ve Önerileri

Flip Flop Unisex Siyah Terlik Özellikleri ve Önerileri

Flip flop unisex siyah terlik özellikleri markanın üretim tekniklerindeki teknikleri nedeniyle değişiklik gösterebilmektedir. Başta taban özellikleri olmak üzere pek çok alanda diğer markaların üretimlerinden farklı olan Hummel flip flop terlikler kaymaz alt tabana ek olarak ayakların temas ettiği iç tabanda da kaymaz yapıları tercih etmektedir. Özelikleri arasında aynı zamanda parmakların arasına geçen ve ayağın terlik zemininden kaymasını engelleyen parçanın da kalitesinde değişiklikler bulunmaktadır. Ürünün sabit durabilmesi için parmak arasında olması üretimlerde daha hafif parçaların kullanılmalarına olanak sağlar. Kalın ve sert yapılardaki parçalar genel olarak kişinin ayaklarının ağrımasına neden olabilirken yumuşak ve esnek parçalar hem terliğin ayakta daha sabit durmasına hem de ayak sağlığının korunmasına olanak sağlamaktadır. Flip flop unisex siyah terlik önerileri arasında Hummel markası önemli bir yere sahiptir.

Flip Flop Unisex Siyah Terlik Yorumları

Flip Flop Unisex Siyah Terlik Yorumları

Flip flop unisex siyah terlik yorumları kullanıcıların deneyimlerine göre değişebilmektedir. Ürün yorumlarında genel olarak ürünün rahatlığı başta olmak üzere dayanıklılık, tasarım ve renkler yorumlar alabilir. Hummel markası üretimlerinde sağlığın korunmasını ön planda tutan markalardan bir tanesi olması nedeniyle adından söz ettirmektedir. Üretimlerde kullanılan materyaller yüksek kalite olurken bu durum aynı zamanda ürünlerin uzun yıllar sorunsuz kullanılabilmelerine olanak sağlar. Trendyol'da yer alan Hummel flip flop siyah terliği 206576-2001 satın almak isterseniz, hemen sipariş verebilirsiniz.