hummel HMLACTON ZIP JACKET

299,95 TL
Beden:
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

hummel HMLACTON ZIP JACKET

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: URBAN ONE Satıcı Ünvanı: ÇÖMELER BARTEKS TEKSTİL PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0263001073100014 Vergi Kimlik Numarası: 2630010731
    Bu ürün URBAN ONE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hummel HMLACTON ZIP JACKET

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Kullanım Alanı Spor
  • Kumaş Tipi Kumaş
  • Stil Trend
  • Yaka Tipi Fermuarlı Yaka
  • Renk Pembe
  • Model Düz
  • Boy / Ölçü Orta
Geri Bildirim Ver

Hummel Hmlacton Zip Jacket

Hummel Zip Jacket hem sporda hem de günlük yaşantıda giyebileceğiniz ürünlerden bir tanesidir. Modeli, kumaş türü ve kalitesi bakımından sıkça tercih edilir. Her dolapta olması gereken ürün, günlük ihtiyaçlarınızı kolayca karşılar. Evde, iş yerinde, okulda ya da kafede rahatça giyebilir, konforun tadını çıkarabilirsiniz. Hummel Zip Jacket, klasikleşmiş spor ürünlerinden bir tanesidir. Pek çok kıyafet ile kolayca kombinlenerek tarzınıza şıklık katar. Zamansız tasarıma sahip ürünü dilerseniz günlük, dilerseniz de spor aktivitelerinde giyebilirsiniz. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir, uzun süre boyunca kullanabilirsiniz.

  • Hummel Hmlacton Zip jacket %60 pamuk ve %40 polyester malzemeden üretilir.
  • Hem günlük hem de spor aktivitelerinde rahatça kullanılır.
  • Lila rengi, yarasa kolu ve fermuarlı yapısı ile dikkat çeker.

Hummel Hmlacton Zip Ceketin Genel Özellikleri Nedir?

HMLACTON ZIP JACKET Yorum

Hummel Zip Jacket, kaliteli yapısı ile uzun yıllar boyunca formunu korur. %60 pamuk ve %40 polyester karışımı olan ürün, her kullanımda farkını hissettirir. Esneyen özel kumaş, hareket alanını genişleterek en yoğun aktivitelerde bile rahatlık sunar. Hummel Zip Jacket, farklı kullanım şekilleri ile ergonomik kullanımı destekler. Ürünü bahar aylarında tayt ve tişört ile giyebilirsiniz. Daha sıcak günlerde ise şort ve askılı tişörtlerle kombinleyebilirsiniz. Her zevke ve tercihe hitap eden ürünün modası asla geçmez. Hummel Zip Jacket, özellikle mevsim geçişlerinin kurtarıcılarından bir tanesidir. Hava durumunu tahmin edemediğiniz anlarda yanınızda taşıyabilir, ihtiyaç hâlinde giyebilirsiniz. Aynı zamanda belinize bağlayabilir, çantanıza da yerleştirebilirsiniz. Fazla yer kaplamayan ürünü kullanmadığınız durumlarda dolapta muhafaza edebilirsiniz.

Hummel Hmlacton Zip Ceket Konforlu mudur?

HMLACTON ZIP JACKET Yorum

Hummel Zip Jacket, kalitesi ve tasarımı bakımından son derece kullanışlıdır. Serin havalarda eşsiz performans sergileyen ürün, vücut ısısını korur. Fermuarlı yapısı sayesinde kolay kullanım imkânı sunar. Fermuarı dilediğiniz yere kadar kapatabilir, kıyafete farklı bir hava katabilirsiniz.Hummel Zip Jacket, özel kumaş yapısı sayesinde üzerinize tam oturur. Alt kısımda yer alan lastikli bölüm, soğuk havanın vücuda girmesini engeller. Bel çevresini sararak kıyafetin hareket etmesini engeller. Böylece en yoğun aktivitelerde bile üstün performans sunar. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir, kıyafet koleksiyonuna yenisini ekleyebilirsiniz.Hummel Zip Jacket ile değişken havalara karşı hazır olabilirsiniz. Oversize tasarıma sahip olan ürün, yarasa kollarıyla da dikkat çeker. Böylece yoğun işlerin en az eforla tamamlanmasına yardımcı olur. Kol, bu alanda rahatça hareket ederek günün her saatinde konfor sunar.

Hummel Hmlacton Zip Ceketin Kumaşı Kaliteli midir?

HMLACTON ZIP JACKET Yorum

Hummel Zip Jacket, kaliteli kumaş yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Yüksek teknolojili tesislerde üretilerek yırtılma riskine karşı direnç gösterir. Uzun süreli kullanımı artırmak için ürünün en fazla 30 derecede yıkanması tavsiye edilir. Aynı zamanda düşük sıcaklıklarda ütülenerek solma riski en aza indirilir. Çamaşır makinesinde yıkamak için ürünü iç kısımlarında tutup dışa doğru çeviriniz. Böylece dış kısmın zarar görmesi engellenmiş olur. Benzer renklerle yıkanan Hummel Zip Jacket, uzun yıllar sonra bile formunu kaybetmez. Kaliteli pamuk ve polyester materyali, ürünün kullanım ömrünü artırır. Böylece giyim maliyetlerini en aza indirerek bütçenize destek olur. Trendyol üzerinden Hummel Hmlacton Zip jacket yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Hem mobil uygulamadan hem de web sitesinden dilediğiniz ürünleri sepete ekleyebilirsiniz. Online platform, zevklerinize ve tercihlerinize uygun binlerce ürün sunar. Üyelik başlatarak kampanya ve indirimlere ulaşabilirsiniz. Kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla satın alarak hem kişisel hem de çalışma hayatınızda fark yaratabilirsiniz.