Huncalife Bioten At Kestanesi 500 Ml 2 Set

209 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Huncalife Bioten At Kestanesi 500 Ml 2 Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOBE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ZEKİ SOBACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720021867
    Bu ürün SOBE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioten at kestanesi 500 ml 2 set Huncalıfe bıoten at kestanesi masaj jeli 500 ml ürün açıklaması:At kestanesi serinletici (pferdebalsam, horsebalsam)25 bitki özünün eşsiz bir bitkisel bileşenden oluşur.At kestanesi balsamı ayrıca, varisli bacaklar için kanıtlanmış ve tavsiye edilir atkestanesinin meyvesi ve çiçeği. At kestanesi balsamı esansın rahatlatıcı etkisini bitkisel özlerin olumlu etkileri ile birleşendir. Aktif bileşenlerin dengeli içeriği geniş ve güçlü bir etki sağlar. Avuç içi soğutma, çarpık kasları gevşetmenin ve tazelemenin ve "devamlı yakta duran ve bacak ağrıları çekenler için önerilir " her yaş için uygundur. At kestanesi balsamı , bilinen 25 bitkisel oluşur: Eklem, kas ve spinal şikayetler konusunda yardımcı olurlar romatizma rahatsızlıklarını faydalıdırıschia semptomlarında rahatlama sağlarlar.Balsamın jel kıvamı, çamaşırları lekelemeden vucuttan hızlı emilir at kestanesi aynı zamanda varisli damarlar için kanıtlanmış bir krem jeldir. İçerisinde bulunana at kestanesi, sarmaşık, biberiye ekstreleri ile nane ve kafur yağı kan dolaşımının uyarılarak düzenlenmesine yardımcı olur
  • Ayrıca ödem ve yorgunluk hissini azaltıcı etkisi vardır
  • İçeriğinde bulunan buğday yağı ve at kestanesi ekstresi cildin yumuşaması, güçlenmesi ve sıkılaşmasına yardımcı olur
  • İstenilen bölgeye nazikçe masaj yapınız
  • Günde 3 kez kullanılması önerilir.
  • Ürün %100 orijinaldir Mentolün serinletici ve ferah kokusu ile kendinizi daha iyi ve taze hissetmenize yardımcı olur. Cildin yumuşaması ve rahatlamasına yardımcı olur. Özel formülü ile cildinizin daha canlı ve bakımlı görünmesini destekler

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Hunca Bioten At Kestanesi 500 ml 2 Set Jel Krem

Hayatın stresinden kurtulmak ve dinlenmek için yapılabilecek birçok eylem vardır. Bu amaçla üretilen masaj jelleri sayesinde yorgunluğunuzu üstünüzden atabilir ve güne capcanlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Bu anlamda Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli 500 ml ambalajı ile oldukça başarılı bir üründür. Rahatlatıcı etkisi ve içeriğindeki bitkisel yağlar ile kuru cildinizi nemlendirir. Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli, E vitamini içeren formülü ile cildinizi yumuşak ve zarif bir hâle getirir, cildinizin doğal koruyucu katmanını canlandırarak temiz bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar. Her yaştan kişi tarafından kullanılabilen Huncalife Bioten at kestanesi, jel kıvamındadır. Ürün cilt tarafından hızla emilir; giysilerde leke bırakmaz.

Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli özellikleri:

  • %100 orijinaldir.
  • Ambalaj: 500 ml x 2
  • Tüm cilt tipleri tarafından kullanılabilir.

Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jelinin İçeriği Nedir?

Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jelinin İçeriği Nedir?

Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli 500 ml’nin formülü özel olarak geliştirilmiştir. 25 farklı bitki özünün eşsiz bitkisel birleşiminden oluşan Huncalife masaj jelinin varisli bacaklar üzerindeki etkinliği ve yararı çalışmalar ile kanıtlanmıştır. Ürün içerisindeki aktif bileşenlerin dengeli içeriği sayesinde güçlü bir etki gösterir. Mentolün serinletici ve ferah kokusu kendinizi iyi ve zinde hissetmenizi sağlar. Ayrıca cildinizin daha bakımlı ve canlı görünmesine destek olur. Cildin rahatlamasına yardımcı olan Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli 500 ml’nin içeriğinde sarmaşık, biberiye ekstreleri, nane ve kafur yağı yer alır. Huncalife Bioten at kestanesi, vücuttaki ödemi ve yorgunluk hissini azaltır. Masaj jelinin içeriğindeki at kestanesi ve buğday yağı ise cildin güçlenerek sıkılaşmasına imkân tanır.

Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli Kaliteli midir?

Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli Kaliteli midir?

Türk kozmetik sektörünün en köklü kuruluşlarından olan Huncalife, kurulduğu günden bugüne yüksek kaliteli ve doğal içerikli ürünleri ile hizmet vermektedir. Ürünlerinde alüminyum ve filatat gibi ağır yağlar kullanmayan firma, silikon ve fosfat benzeri sentetik boyar maddeleri de tercih etmemektedir. Huncalife’ın tüm ürünleri dermatolojik ve oftalmolojik testlerden geçmiştir ve oldukça güvenilirdir. Huncalife Bioten At kestanesi masaj jeli 500 ml ambalajı ile markanın sevilerek kullanılan jellerinden biridir. Gergin ve hasar görmüş bacak ve ayakları onarır. İltihap giderici özelliğe sahip masaj jeli kaslarda oluşan krampları da önler. Hoş kokusu ile kullanıcısını cezbeden Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli 500 ml, sizi serinleterek yatıştırır. Sizi stresten hızlıca arındıran bu masaj jeli, dinlenme hissi yaşamanıza yardımcı olur.

Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli Nasıl Kullanılır?

Bacaklarında şişkinlik ve varis problemi yaşayan herkes, Huncalife Bioten at kestanesi masaj jelini kullanabilir. Kan dolaşımını güçlendirici etkisinden dolayı damar çatlaması ve bacak ülseri gibi sorunları çözer. Kan dolaşımını hızlandırdığı için romatizmalı hastaların masajlarında da kullanılır. Ancak Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli 500 ml’nin bu etkisinden faydalanabilmek için kullanım talimatlarına uymak gerekir. Siz de at kestanesi masaj jelini cildinize nazikçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Masaj jelini kalın varislerin üzerine fazla baskı yapmadan hafifçe aşağıdan yukarıya doğru hareketlerle cildinize yedirebilirsiniz. Huncalife masaj jelini günde 3 defa kullanmanız yeterli olacaktır. Huncalife Bioten At Kestanesi Trendyol’da 2’ li set halinde satışa sunulmuştur. Bu açıdan fiyat-performans açısından değerlendirildiğinde de oldukça avantajlı bir üründür. Dilerseniz site üzerinden Hunca Bioten At Kestanesi 500 ml 2 set yorumlarını okuyarak ürün hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Huncalife Bioten At Kestanesi Masaj Jeli 500 ml’yi hemen şimdi satın alabilirsiniz.