Hunter Hıtachı - Ih 110 Yeni Seri Para Sayma Makinesi

60.000 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
63.000 TL

Ürün Bilgileri

Hunter Hıtachı - Ih 110 Yeni Seri Para Sayma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAKKİ GROUP DANIŞMANLIK Satıcı Ünvanı: MAKKİ GROUP DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611148823600001 Vergi Kimlik Numarası: 6111488236
    Bu ürün MAKKİ GROUP DANIŞMANLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * 4.3 İnç Dokunmatik Lcd Ekran * İki Kullanıcının Kullanımı İçin Tasarlanmış Kolay Ara Yüz Vepanel * Standart Kombinasyon İle Birlikte 10 Ülke Para Birimini sahte Kontrolü Yaparken Karışık Sayabilir. Yazılım * Yüklenerek İstediğiniz 40ülke Para Birimine Kadar Yükseltilebilir. * Sayım Esnasında 3 Para (TL- Usd – Euro) Biriminin Seri numaralarını Alabilir ve Usb Belleğe Kaydedebilir. * 5 Farklı Sayım Modu Özelliği * Güncellenebilen Yazılımı Dolayısıyla Yeni Çıkan Sahte banknotlara Karşı Güvendesiniz * Ayrıca Yeni Çıkan Ülke Banknotlarını Yazılım Sayesinde tanıtabilme.*** Tüm İhtiyaçlarınıza Cevap Vermek İçin Geliştirildi İleri Teknoloji,Yüksek Kaliteli, İnovatif Para Sayma Makinesi Geniş Hafıza ve Karışık Otomatik Tanımalı Banknot Sayımı 40 ülke para birimine kadar arttırılabilir geniş hafıza Karışık ve otomatik tanımalı sayım ile para birimi seçmeye gerek kalmadan sayım yapabilme özelliği Çift Kullanıcı Özelliği ve Uzaktan Güncelleme İki farklı kullanıcı için, kolay kullanımlı ara yüz, tuş takımları ve panel Uzaktan denetim özelliği ile, güncelleme, sorun giderme ve yazılım yükleme Daha Güçlü ve Hızlı Banknot Seri Numarası Tanıma 1.200 sayım hızı ile banknot seri numarası okuma özelliği Etkili seri numarası karşılaştırma ve doğru sayım Çalışma Verimliliği Yüksek hızlı network bağlantısı Network üzerinden yazılım güncelleme, sayım sonucu, Banknot seri numarası ve banknot resmi transferi Resim İşleme Teknolojisi Tüm renklerle resim tanıma (RGB – IRR – VR – IRT ve ÇİFT CIS Sensörü) Gecikmesiz, hızlı işlem İstikrarlı seri numarası okuma ve karşılaştırma Kullanıcı Talepleri İstenilen her hangi bir para birimi eklenebilir (Opsiyonel) Sayım adeti ve toplam tutar gösteren harici müşteri ekranı (Opsiyonel) Banknot seri numarası, toplam sayım vb sonuçları yazdırmak için termal printer (Opsiyonel)
Geri Bildirim Ver