HUSH The Passion Smart Saç Boyası 60ml 8/2 Acık Kumral Bej

345 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HUSH The Passion Smart Saç Boyası 60ml 8/2 Acık Kumral Bej

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ModaPer10 Satıcı Ünvanı: BSA BUSINESS TEKNOLOJİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187164830000001 Vergi Kimlik Numarası: 1871648300
    Bu ürün ModaPer10 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Smartart teknolojisi ile yenilklerle hush’tan yeni nesil saç boyası Son teknlojijisi ile mikro pigment özelliği ile saç pul tabakakasında daha uzun kalma özelliği. Amonyaksız yeni teknoloji ile daha sorunsuz beyaz kapatma Amonyaksız olma özelliği ile içerisinde ppd içermez Içerisindeki özel karışımlı özel makademia yağı,havyar,bal,shea yağı,nar,hindistan cevizi yağı,aleo vera,pantenol,tatlı badem yağı. Üzüm çekirdeği yağı sayesinde parlak ve bakım yapma özelliği. Boyama esnasında saç derisinde yanma yapmaz. Doğal çok boyutlu renk kokusu. Tahriş ve alerjik reaksiyonlara sebeb vermez. Güvenli molekül oluşturularak saçlarda daha uzun ve sağlıklı boya ömrü sağlamasına yardımcı olur. Oksidan yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Sarı
  • Özellik Amonyaksız
  • İçerik Oksidansız
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Hush The Passion Smart Saç Boyası 60 ml 8/2 Açık Kumral Bej

Hush The Passion Smart saç boyası 60 ml 8/2 Açık Kumral Bej ürünü, saç boyama işlemlerinde kullanılan kaliteli bir kozmetik malzemesidir. Smartart teknolojisinden faydalanarak üretilen model, saç uzmanlarının beğenerek kullandığı bir üründür. Yenilenen formülü ve gelişen teknolojiye uyumu ile saça dipten uca bakım yapar. Yeni nesil saç boyası olan Hush The Passion, sahip olduğu mikro pigment özelliği sayesinde saça derinlemesine etki eder ve uzun bir süre kalır. Kalıcılığı yüksek olan bu ürün, saç atölyeleri gibi profesyonel mekanlarda sıklıkla tercih edilir. Amonyak içermeyen yapısı sayesinde saç tellerine zarar vermez ve ekstra bir kuruluk oluşturmaz. Ürün, 60 ml olarak tüp formunda tasarlanır.

  • Yüksek düzeyde beyaz kapama
  • Kalıcılığı yüksek olan ürün
  • 60 ml hacmine sahip tüp boya

Hush The Passion Smart Saç Boyası Açık Kumral Bej İçeriği

Hush The Passion Smart Saç Boyası Açık Kumral Bej İçeriği

Hush The Passion saç boyası, yüksek kalıcılığı ve kaliteli içeriğiyle beğeni toplayan bir kozmetik ürünüdür. Sorunsuz ve kalıcı bir şekilde beyaz kapama özelliği bulunan ürünü güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Hem renk değişimlerinde hem de beyaz kapama işlemlerinde kullanıma uygundur. Amonyaksız olması sayesinde beğenilen boya, PPD ve türevleri içermemesi sayesinde sağlıklı bir kullanım alanı sunar. Boya işlemi esnasında dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri, saça ihtiyacı olan nemin verilmesidir. İçeriğinde bulunan; havyar, shea yağı, aloe vera, makademia yağı, bal, tatlı badem yağı, nar, Hindistan cevizi yağı ve pantenol sayesinde saçınıza yeterli düzeyde bakım yapar. Yüksek oranda neme maruz kalan saç tellerinde yıpranma ve elektriklenme gibi sorunlar görülmez. Parlaklık veren bu ürünü kullandıktan sonra saçlarınız, yumuşak ve ipeksi bir dokunuş kazanır.

Hush The Passion Smart 60 Ml Saç Boyası 8/2 Yorumları

Hush The Passion Smart 60 Ml Saç Boyası 8/2 Yorumları

Hush The Passion Smart saç boyası 60 ml 8/2 Açık Kumral Bej yorumlarında ürünün son derece ferah ve canlı bir his bıraktığından bahsedilir. Rahatsız edici bir kokuya sahip olmayan ürünün uygulanması oldukça rahattır. Üzüm çekirdeği yağı ile zenginleştirilen boya, saçın parlaklık düzeyini artırır ve iyi bir şekilde bakım yapar. Temiz bir içeriğe sahip olan ürün, uygulama esnasında kafa derisinde yanma ve kızarıklık oluşturmaz. Doğal içeriklerden meydana gelmesi sayesinde birçok yaş grubuna hitap eder. Amonyaksız yapısı ve zengin yağ içerikleriyle müşterilerin beğenerek kullandığı bir modeldir. Herhangi bir tahriş ve irritasyona sebebiyet vermez. Tüm saç tiplerinde kullanıma uygun olması sayesinde geniş bir kitleye hitap eder. Doğru bir sonuç alınması için, kullanım talimatlarının dikkatli bir şekilde okunması ve uygulanması tavsiye edilir.

Hush The Passion Smart 60 Ml Saç Boyası 8/2 Fiyatı

Hush The Passion Smart 60 Ml Saç Boyası 8/2 Fiyatı

Hush The Passion Smart saç boyası 60 ml 8/2 açık kumral bej fiyatı, ürünün sahip olduğu içerik kalitesine göre belirlenir. Son derece doğal içeriğe sahip olan bu ürünün formülasyonu titizlikle hazırlanır. Saç tellerine güvenli bir şekilde tutunan ürün, uzun bir süre kalıcılığını korur. Boya, saçta kaldığı süre boyunca parlak ve canlı bir görünüm sağlar. Paketin içerisinde yalnızca 1 adet saç boyası bulunur. Açık kumral bej renginde olan ürünün içerik numarası 8/2’dir. Sıklıkla tercih edilen bu renk, birçok ten rengine yakışır ve kullanılması son derece kolaydır. Boya işleminden sonra, saçın iyi bir şekilde nemlendirilmesi tavsiye edilir. Kaliteli ve temiz bir içeriğe sahip olan Hush The Passion ürününü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.