Hushpet Diapers Puppy Training Pedi 60X90 Cm 10'Lu

160 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hushpet Diapers Puppy Training Pedi 60X90 Cm 10'Lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KingPetshop Satıcı Ünvanı: HİDAYET ERSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1804048700200001 Vergi Kimlik Numarası: 3690127459
    Bu ürün KingPetshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diapers Puppy Training Pedi 60X90 Cm 10'Lu
Geri Bildirim Ver

Hushpet Diapers Puppy Training Pedi ile Yüksek Emicili Pedler

Hushpet Diapers Puppy Training Pedi 60x90 cm 10'lu 6925622300250 ürünü yavru köpekler ya da tuvalet eğitimi alan köpekler için özel olarak tasarlanmıştır. Evde evcil hayvan bakmak çok güzel ve zevkli olsa da tuvalet konusu can sıkıcı bir durumdur. Yavru bir köpek edindiyseniz ve tuvalet eğitimi yoksa işinizi kolaylaştırmak için özel pedler üretilmiştir. Training pedleri aynı zamanda seyahat esnasında da kullanabilirsiniz. Ayrıca eğer köpeğiniz hastaysa bu pedlerden faydalanabilirsiniz. Hushpet Diapers pedinin pek çok özelliği bulunmaktadır. Hızlı kuruma ve kokuyu emme özelliğinin yanı sıra antibakteriyel özelliği ile de dikkat çekmektedir. Pedin alt kısmında sızıntıyı önleyen bir naylon bulunur ve ne kadar ıslansa bile oldukça dayanıklıdır. Her durumda kullanabileceğiniz bu muhteşem pedden dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

  • Antibakteriyel Ürün
  • Hızlı Kuruma ve Süper Emici Güç
  • Koku Emme

Hushpet Diapers Puppy Training Pedi ile Keyifli Yolculuklar

Kolay kullanım özelliğine sahip olan Hushpet Diapers Puppy Training Pedi ile yolculuklarınızda hiçbir zaman sorun yaşamazsınız. 4 bantlı olması sebebiyle köpeğinizin poposundan asla kaymamaktadır. Bu nedenle köpeğiniz hasta olmasa bile uzun yolculuklarda ortalığa pisletmemesi için bu pedlerden yararlanabilirsiniz. Hushpet Diapers Puppy Training Pedi 60x90 cm 10’lu rahat kullanılan bir bezdir. Zemine ya da köpek tuvaletinin üstüne sererek kullanabilirsiniz. Tuvalet eğitiminin önemli bir parçası olan bu ped ile köpeğinizi kolayca tuvalete alıştırabilirsiniz. Üstün emiş gücü ile köpeğinizin dışkısını dışarıya sızdırmamaktadır. Su sızdırmaz özelliği ile eviniz kirlenmez ve tertemiz kalır. Ayrıca koku emme özelliğinden dolayı da evcil hayvanınız dışkı ya da idrar yaptığında evinizde koku oluşmaz.

Tuvalet Eğitimi İçin Hushpet Diapers Puppy Training Pedi

Hushpet Diapers Puppy Training Pedi 60x90 cm 10’lu kullananlar bu üründen son derece memnun kalmışlardır. Yaptıkları yorumlarda evcil dostlarını bu ped sayesinde çok kolay bir şekilde tuvalete alıştırdıklarını bildirmişlerdir. Aynı zamanda pedin özelliklerinden dolayı evde herhangi bir koku olmadığını da ifade etmişlerdir. Pedin bu özelliklerini göz önünde bulundurarak sizler de bu ürünün faydalarından yararlanabilirsiniz. Kullanımı oldukça basittir ve kediniz ya da köpeğiniz tuvaleti geldiğinden yere ya da tuvalet kabının içine sermiş olduğunuz pede tuvaletini yapmaktadır. Pedi her zaman aynı yere serdiğinizde köpek ya da kedi o bölgeyi bildiği için evin başka kısımlarına tuvaletini yapmayacaktır. Evcil hayvan bakmayı seviyor ancak tuvalet konusundan dolayı çekiniyorsanız özel olarak tasarlanan bu pedlerin özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Hushpet Diapers Puppy Training Pedi 60x90 cm 10’lu yorumları bölümünü inceleyerek ped hakkında daha fazla bilgiye erişebilirsiniz.

Hushpet Diapers Puppy Training Pedi 60x90 Cm 10’lu Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Çok fazla özelliğe sahip olan bu ürün evcil hayvan bakan kişiler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Hushpet Diapers Puppy Training Pedi 60x90 cm 10’lu özellikleri arasında üstün emiş gücü, koku emme, su sızdırmaz olması yer alır. Ayrıca antibakteriyel özelliği de bulunur. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ped hem size hem de evcil dostunuza büyük kolaylık sağlamaktadır. Evde olmadığınız zamanlarda bile köpeğiniz ya da kediniz bezin üzerine pislettiğinde herhangi bir koku ya da su sızıntısı olmayacaktır. Evcil dostunuza tuvalet eğitimi verdikten sonra bu pedler sayesinde hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Trendyol’dan Hushpet Diapers Puppy Training Pedi 60x90 cm 10’lu satın al butonuna tıklayarak ürünü satın alabilirsiniz. Hem kendi konforunuz hem de evcil hayvanınızın rahatı için ürünü hemen denemeye başlayabilirsiniz.