4
Zincirli Ağaç Kesme Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Husqvarna 120 Mark Iı Motorlu Testere

6.850 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.890 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.000 TL

Ürün Bilgileri

Husqvarna 120 Mark Iı Motorlu Testere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güç 1,9 hp / 1,4 kw / 38,2 cc Silindir hacmi 38,2 cc Pala uzunluğu 45,0 cm Zincir 91/28 diş ağırlık 4,285kg güç çıkışı 1,4 kw Toplam silindir hacmi 38,2 cm³ Max. Güc devri 9000 rpm Rölanti devri 3000 rpm Balata hızı 4250 rpm Elektrot boşluğu 0,5 mm Ateşleme modülü hava boşluğu 0,25 mm Yağ pompa tipi otomatik Yağ pompası kapasitesi 0,2 l Önerilen kılavuz uzunluğu min/max 18 in Ses gücü seviyesi, garanti(lwa) 100,7 db (a) Yağlayıcı tipi 50:1 oranında husqvarna 2 darbeli veya eşdeğer

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 4,51 gr
  • Pala Boyu 35-39
  • Zincir Diş Sayısı 28
Geri Bildirim Ver

Husqvarna 120 Mark II Motorlu Testere

Motorlu testere çeşitleri çok yönlü tasarıma sahip olarak kolay bir kullanım imkanı sağlar. Husqvarna 120 Mark II motorlu testere yüksek performansa ve keskin bıçak uçlarına sahiptir. Bu sayede kesme işlemlerinizin kolay bir şekilde yapılmasına yardımcı olur. Ürün, odunlarınızı kolay bir şekilde kesmenin yanı sıra budama gibi işlemlerin de rahatlıkla yapılabilmesini sağlar. 1,4 çıkış gücü sayesinde kesme işlemlerinizi verimli bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. 3000 rpm rölanti devrine sahip olması ile sıkıntısız bir şekilde çalışır. Ürün, mekanizmanın sürtünmesini, aşınmasını azaltmak için otomatik yağ pompası ile tasarlanır. Bununla birlikte yeterli miktarda yağ sağlayarak makinenin kusursuz bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Siz de kesim işlemlerinizden konforlu verim alabilmek istiyorsanız Husqvarna tarafından satışa sunulan motorlu testere modelini satın alabilirsiniz.

  • Yüksek güç çıkışı
  • Egonomik tasarım
  • Güvenli kullanım imkanı

Yüksek Güç Çıkışına Sahip Husqvarna Motorlu Testere

Yüksek Güç Çıkışına Sahip Husqvarna Motorlu Testere

Yüksek güç çıkışına sahip olan motorlu testere modelleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Husqvarna 120 Mark II motorlu testere - 1.9 HP motoru sayesinde 1,4 kW güç çıkışı sağlar. Bu sayede hızlı ve pratik bir şekilde çalışır. Bununla birlikte güvenli bir kullanım imkanı sunar. Hava enjeksiyonuna sahip olarak kullanımdan kaynaklı olan aşınmaları önler. Ayrıca filtrelerini temizleyerek testerinin kullanım ömrünü uzatır. Bu sayede uzun süre konforlu bir şekilde çalışır ve yüksek verimlilik sağlar. Düşük yakıt tüketimi için kullanılan X-Torq egzoz emisyonuna sahip olarak yüksek enerji sağlar. Bununla birlikte kullanımın kolaylaşmasına yardımcı olur. Ürün, etkin zincir freni sayesinde de kesme gücünün yükselmesini sağlar. Siz de yüksek güç elde edebileceğiniz bu ürünü satın alarak Husqvarna 120 Mark II motorlu testere özelliklerinden kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

Egonomik Tasarımlı Husqvarna 120 Mark Motorlu Testere

Egonomik Tasarımlı Husqvarna 120 Mark Motorlu Testere

Ergonomik tasarıma sahip olan motorlu testere modelleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Husqvarna markası tarafından satışa sunulan 120 Mark motorlu testere ergonomik bir tasarıma sahiptir. Müşterilerin kolaylıkla kullanabilmesi için tasarlanan özel yapısı sayesinde rahat bir tutuş imkanı sağlar. Bununla birlikte LowVib sistemi ile tasarlanarak titreşim oranını azaltır, müşterilerin ellerinin ve kollarının yorulmasını önler. Husqvarna 120 Mark II motorlu testere kullananlar ergonomik tasarımından ve güçlü yapısından oldukça memnundur. Ürün ile kolay bir kullanım imkanı elde ederek ağaç kesebilir ve budama işlemlerini rahatlıkla yerine getirebilirsiniz. Yüksek güç çıkışı sayesinde pratik bir kesme kolaylığı elde ederek konforlu kullanıma sahip olabilirsiniz. Bu sırada elleriniz ve kollarınız yorulmaz. Siz de ergonomik tasarıma sahip olan bu modeli Husqvarna 120 Mark II motorlu testere 120MARKII kodu ile satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatı ile Husqvarna 120 Mark II Motorlu Testere

Uygun Fiyatı ile Husqvarna 120 Mark II Motorlu Testere

Husqvarna markası tarafından satışa sunulan motorlu testere güvenli bir kullanım imkanı sağlar. Birleştirilmiş jikle/stop kontrolü ile birlikte kolay bir şekilde testereyi çalıştırabilirsiniz. Bu sayede motorun boğulma riskini minimize ederek güvenli ve sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Düşük geri tepme olanağı ile birlikte kontrollü ve pratik bir şekilde ürünü çalıştırabilirsiniz. Avantajlı fiyat aralığı ile satışa sunulan bu ürün her bütçeye kolaylıkla uyum sağlar. Husqvarna 120 Mark II motorlu testere fiyatlarını inceleyebilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu sayede ekonomik ve güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürünün özelliklerin ve detaylı bilgileri inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Husqvarna 120 Mark II motorlu testere yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilir, ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.