Husqvarna T425 0.96kw Benzinli Ağaç Kesme Makinesi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Husqvarna T425 0.96kw Benzinli Ağaç Kesme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • HUSQVARNA T425 MOTORLU BUDAMA TESTERESİ Silindir hacmi: 25,4 cc Güç çıkışı: 0,96 kW / 1.3 Hp Rölanti hızı: 2900 d/d Maksimum güç hızı: 9000 d/d Zincir: 91 - 22 Diş Buji: Champion RCJ 7Y, Ngk BPMR7A Ağırlık : 3 kg Kompakt ve hafif bir testeredir. Güçlü motoru, çabuk tepki veren 2 zamanlı motoru güç ve performans sunar. Kolay çalıştırma için yakıt pompası ve zincir germe ayarlayıcısıyla birlikte gelir İhtiyaç duyduğunuz güç ince, hafif ve esnek bir muhafazanın içinde yer alır
  • olumsuz koşullarda ve dalların ve sürgünlerin erişilmesi zor olduğu durumlarda bile en yüksek performans ile çalışmanıza olanak verir. Low Vib titreşim sönümleme sistemi, güvenli ve dengeli çalışmanıza yardımcı olur ve Air Injection temizleme sistemi sayesinde filtreyi sık sık temizlemeniz gerekmez. Bu makineler, profesyonel ağaç uzmanlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere üretilmiştir DÜNYANIN EN İYİ MOTORLU TESTERE MARKASI OLAN HUSQVARNA'NIN BU MODELİ TÜM TÜRKİYE'DE YAYGIN SERVİS AĞINA SAHİP OLUP, TESTEREDE PROFESYONELLİĞİ ARAYANLAR İÇİN MÜKEMMEL BİR DİZAYNDIR .
Geri Bildirim Ver