6
Yılbaşı Seti kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Hyggefoods Hygge Yılbaşı Kurabiye Mix - Zencefilli Kurabiye Gingerbread Süpermix Şeker Içermez Limited Edition

231,14 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hyggefoods Hygge Yılbaşı Kurabiye Mix - Zencefilli Kurabiye Gingerbread Süpermix Şeker Içermez Limited Edition

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hyggefoods Satıcı Ünvanı: HYGGEFOODS GIDA BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465077920300001 Vergi Kimlik Numarası: 4650779203
    Bu ürün Hyggefoods tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hygge Yılbaşı Kurabiye Mix - Zencefilli İnce Kurabiye Gingerbread Süpermix Şekersiz Keçiboynuzlu Limited Edition - Vegan - Net: 180 g Hygge tarzı, hayatın keyfini çıkaracağınız eşsiz anlardır. Hygge Yılbaşı Kurabiye Mix ile keyifli ve lezzetli anlara yolculuk yapabilirsiniz. Doğru oranlardaki özel karışımıyla evde pratik tatlınız sizi bekliyor. İçeriğinde beyaz şeker bulundurmaması nedeniyle kalorisi oldukça düşük fit bir karışımdır. Hygge Yılbaşı Kurabiye Mix ile kurabiye hamurunuzu hazırlayın ve dilediğiniz şekilleri vererek süsleyin. Afiyet olsun! İçindekiler: Un, Keçiboynuzu Unu, Keten Tohumu Tozu, Toz Zencefil, Toz Tarçın, Kabartıcı (Karbonat), Tuz.
  • Servis: Hygge Yılbaşı Kurabiye Mix derin bir yoğurma kabı içine dökülür. Üzerine 50 ml su ve 50 ml sıvı yağ (50 ml = 1/2 çay bardağı) eklenerek yoğurulur. Daha şekerli bir kurabiye hamuru tercih edenler, su yerine pekmez kullanılabilir. Hamur 5-10 dk dinlendirilir. Merdane ile açılarak istenilen şekiller verilir. Yağlı kağıt yerleştirilmiş fırın tepsisine dizilerek 180 derece ısıtılmış fırında 8-10 dk pişirilir. Tercihe göre kurabiyeler glazür ile süslenebilir. Keyifle tüketilir. Gluten içerir. İlave şeker içermez.
  • 1 paket ile orta büyüklükte yaklaşık 20-25 adet kurabiye hazırlanabilmektedir.
  • Hygge Christmas Cookie Mix - New Year Special - Gingerbread Cookie Mix
  • Üretici Firma: Hyggefoods Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yıldız Teknopark İOSB Mah. YTU Ikitelli Sok. No:1/1B23 34490 Başakşehir /İstanbul/ Türkiye. İşletme Kayıt No: TR-34-K-170118. Türkiye’de üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver