HYTERA Pnc 550 Poc Bas Konuş

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HYTERA Pnc 550 Poc Bas Konuş

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • PNC 370 El Telsizi BU TELSİZ MODELİNDE AYLIK SİMKART KULLANIM BEDELİ 25 TL+KDV DİR. 5” MULTI TOUCH EKRAN ANDROID 1 MIL-STD-810G 13Mp HD KAMERA UZUN BATARYA PERFORMANSI YÜKSEK VE KALİTELİ SES ÇİFT SIM KART IP68 SU VE TOZ KORUMASI www.dengetelekom.com
Geri Bildirim Ver

HYTERA PNC550 Poc Bas Konuş

Hytera PNC550 PoC bas konuş, iletişim teknolojilerindeki gelişmelerin ulaştığı noktayı başarıyla temsil eden bir üründür. Basit bir dokunuşla mesafeler birbirine yaklaşır, duvarlar ve sınırlar ortadan kalkar. Akıllı telefon ve telsizlerin olumlu özelliklerini buluşturan Hytera PNC550 ile GSM şebekesi üzerinden sesli iletişim kurup veri aktarabilir, ayrıca 3G/4G ve Wifi üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz. Cihazın özel PTT tuşu, zaman ve mekâna bağlı kalmadan anlık çağrılar yapabilmeyi mümkün kılar. Hafifliği sayesinde elde ya da çantada kolaylıkla taşınabilir. Çok gürültülü ortamlarda bile rahat bir şekilde konuştuğunuz kişiyi duyabilirsiniz. Birbirinden farklı mekanların çalışma ofisine dönüşebildiği günümüzde PoC bas konuş, hemen her sektör açısından cazip bir haberleşme seçeneğidir.

  • Akıllı telefon ve telsizi buluşturur.
  • Kolayca her yere taşınır.
  • Her an sürekli iletişim sağlar.

Hytera PNC550 PoC Bas Konuş Telsizin Özellikleri Nelerdir?

Hytera PNC550 PoC Bas Konuş Telsizin Özellikleri Nelerdir?

Hytera PNC550 PoC bas konuş telsizin yüksekliği 156.5, genişliği 76, derinliği 14 mm, batarya dahil ağırlığı ise sadece 250 gramdır. Eski nesil telsizlerle kıyaslandığında boyutlarıyla minimal bir görüntü sunan Hytera PNC550, koyu gri ve siyah tonlarını buluşturan sade tasarımıyla da görsel açıdan dikkat çekicidir. 5 inç’lik, 1080×720 çözünürlüğe sahip HD ekranı, çoklu dokunmatik özelliğe sahiptir. İki adet Nano sim ve bir adet mikro SD kartı vardır. Android 8.1 ve 9 işletim sistemine sahip olan Hytera PNC550 PoC bas konuşun hafızası, SD kart ile 64 GB’a kadar çıkartılabilir. Ürünün kutusunda lityum iyon batarya, masaüstü çift yuvalı şarj cihazı ve kullanım kılavuzu da mevcuttur. Telsizin batarya ihtiyacı bu üründe, çıkarılabilir 4000 mAh’lık bataryayla karşılanmıştır. Elle değiştirilebilen batarya hızla şarj olur ve Hytera uygulaması desteğiyle 12 saat kullanılabilir.

Hytera PNC550 PoC Bas Konuş Telsiz Ne İşe Yarar?

Hytera PNC550 PoC bas konuş fiyatının uygunluğuyla birlikte kesintisiz ve güvenli iletişim kurmak isteyen kurumlar açısından çok kullanışlıdır. Gerek özel gerek kamu kurumları bu yeni nesil telsizle iş akışını ve yapılış tarzını daha verimli hale getirebilir. Hytera PNC550’nin bas konuş teknolojisiyle insan, ürün ya da araç trafiğinin yoğun olduğu havaalanlarında, otellerde, depolarda, eğlence mekanlarında aynı anda birden çok kişiyle konuşmanız mümkündür. Telsiz ve internet olmak üzere iki farklı sistemin altyapısından beslenen cihazla zaman ve emek kaybının önüne geçilir. Her yerde, sürekli iletişimi olanaklı kılan özel PTT tuşunun yanı sıra Hytera PNC550’de bir de acil durum tuşu bulunmaktadır. Yüksek çözünürlükteki HD ekranıyla önemli belgeleri, olayları, anları fotoğraf ya da video olarak kaliteli şekilde kayıt altına alabilirsiniz.

Hytera PNC550 PoC Bas Konuş Telsiz Kaliteli midir?

Hytera PNC550 PoC bas konuş, çeşitli testlerle kalitesi onaylanmış bir cihazdır. Gorilla Glass çoklu dokunmatik ekranı çizilmeye karşı dayanıklıdır. 1,2 metre yükseklikten düşme testleri de sağlam yapısını onaylamaktadır. Eldivenle dokunma özelliği, yağmurlu ortamda ıslak el desteği de ekranın nitelikleri arasındadır. IP68 koruma sınıfındaki telsiz, nem, toz ya da güneşe maruz kalsa bile sorunsuz bir şekilde çalışır. Çift mikrofonu insan sesini tanıma ve gürültü engelleme özelliklerini içinde barındırır. Bulunduğunuz ortam aşırı gürültülü olsa bile filtrelenir. Hytera PNC550 PoC bas konuşun kalite açısından çıtasını yükselten bir başka özelliği, iki SIM kartı ve ikili bekleme fonksiyonudur. Bir şebekede sinyalin kaybolması durumunda bile iletişiminiz kesintiye uğramaz. Dört saniye gibi bir sürede, otomatik olarak diğer sim kartın devreye girmesiyle işinize hiç ara vermeden devam edebilirsiniz. Hytera PNC550 PoC bas konuşu Trendyol’dan satın alabilir, düşüncelerinizi yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.