Hyundai Turbo 760 Motorlu Testere 3,4 Hp

7.852 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hyundai Turbo 760 Motorlu Testere 3,4 Hp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDEMİR TİCARET Satıcı Ünvanı: HALİL AYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1100069006
    Bu ürün AYDEMİR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyundai turbo 760 motorlu testere Motor gücü: 3,4 hp Silindir hacmi: 54,5 cc Motor tipi: 2 zamanlı hava soğutmalı Pala uzunluğu: 45 cm Zincir ölçüsü (diş): 3/8'' - 34 Yakıt depo hacmi: 0.55 lt Ağırlık: 5,75 kg Güç, dayanıklılık ve yüksek çalışma performansının eşsiz birlikteliği ile emsallerinden ayrılan hyundai motorlu testereler, otomatik yağ pompası, güçlü krank-Biyel kol mekanizması ve kullanıcıya çalışma esnasında yüksek konfor sunan eşsiz tasarımları ile dünyaca kabul görmüştür. Çift segmanlı piston ve dayanıklı silindirleri ile güçlü motor ve çelik-Kauçuk kombinasyonlu anti-Vibrasyon sistemleri sayesinde her türlü ev, bahçe, bağ uygulamaları ve çok amaçlı kullanımlar için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Pala Boyu 45-49
  • Zincir Diş Sayısı 68
Geri Bildirim Ver

Hyundai HYU-HMT760 Turbo 760 3.4 HP Motorlu Testere

Hyundai Turbo 760 3,4 Hp motorlu testere, Hyundai firması tarafından üretilen, son derece kaliteli bir cihazdır. Güçlü motoru ve kullanıcısına sunduğu üst düzey performansı sayesinde bütün kullanıcıların takdirini toplamayı başarır. Ürünün yapımında kullanıcı yararı gözetilir. Bu nedenle testere, son derece ergonomik bir yapıya sahip olacak şekilde üretilir. Dengeli tasarımı sayesinde cihaz, kullanıcısına büyük oranda kullanım kolaylığı sunar. Testerenin dizaynı, yüksek konfor sağlar. Oldukça güvenilir ve donanımlı özellikleri sayesinde ürünü ihtiyaç duyduğunuz her işte kullanabilirsiniz. Elektrikli testerenin başlangıç kapağı ve gövdesi magnezyum malzemeden üretilir. Bu sayede en zorlu doğa koşullarında bile uzun ömürlü bir kullanım sunar.

  • Motor Gücü: 3,4 Hp
  • Pala Uzunluğu: 46 cm
  • Ağırlık: 5,75 kg

Hyundai Turbo 760 3,4 Hp Motorlu Testere Performansı Nasıl?

Hyundai Turbo 760 3,4 Hp Motorlu Testere Performansı Nasıl?

Hyundai Turbo 760 3,4 Hp motorlu testereye performans açısından bakıldığında sınıfının sıklıkla tercih edilen ürünlerinden biri olduğu görülür. Testere, 3,4 Hp motor gücüne sahiptir. Bu sayede ürün, kullanıcısına son derece kaliteli ve başarılı bir performans sunar. Aletin egzoz yapısı çift çıkışlıdır. Bu durum motorun performansını yaklaşık olarak %25 artırırken çalışmadan alınan verimi de daha üst seviyelere çıkarır. Böylece testereyi en sert ve zorlu alanlarda kullandığınız zamanlarda bile motor, pes etmeyerek gücünü ve dayanıklılığını konuşturur. Hyundai 760 motorlu testerenin 54,5 cc silindir hacmi sayesinde yapılması zor ve uğraş gerektiren işleri bile kolaylıkla halledebilirsiniz. Ürün güç, kalite ve dayanıklılığı bir araya getirerek kullanıcısına benzersiz bir deneyim sunar. Testere üst düzey gücü sayesinde ilgi odağı olmayı başarır.

Hyundai Turbo Motorlu Testerenin Kullanım Alanları Neler?

Hyundai Turbo Motorlu Testerenin Kullanım Alanları Neler?

Hyundai Turbo 760 3,4 Hp motorlu testere, dayanıklı motoru ve ideal pala ölçüsüyle pek çok alanda kullanılabilir. Motorun sahip olduğu yüksek güç sayesinde üstün performans sunan alet, profesyonel işlerde kullanılabilir. Ayrıca üründe çift segmanlı piston, sağlam ve kaliteli silindirler ve çelik-kauçuk kombinasyonu bulunan anti-vibrasyon sistemleri mevcuttur. Tüm bu özellikler güçlü motorla birleştiğinde ortaya çok amaçlı olarak kullanılabilen bir testere çıkar. Her türlü ev tadilatında gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz ürünü bahçe düzenlemelerinde de tercih edebilirsiniz. Alet, bağda yapacağınız çeşitli uygulamalarda da sadık yardımcılarınızdan biri olur. Çok çaba gerektiren zorlu işleri Hyundai Turbo 760 motorlu testere sayesinde son derece kolay bir biçimde tamamlayabilirsiniz. Ürünün kaliteli, donanımlı ve sağlam özellikleri kullanıcıya rahatlık ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Hyundai 760 3,4 Hp Motorlu Testerenin Özellikleri Neler?

Hyundai 760 3,4 Hp Motorlu Testerenin Özellikleri Neler?

Hyundai Turbo 760 3,4 Hp motorlu testere son derece zengin ve kaliteli teknik özelliklere sahiptir. Profesyonel kullanımı destekleyen motorun gücü 3,4 Hp olarak belirtilir. Üstün bir kuvvet özelliği bulunan motor, testere türleri arasında orta ve üst segmentte yer alır. Motorda 2 zamanlı hava soğutması da mevcuttur. Testerenin kendine has filtreleme sistemleri de dikkat çekici özelliklerinden biridir. Kâğıt hava filtresi bulunan ürün, Walbro karbüratör ve filtre sistemi kullanır. Bu sayede motorda güç kaybı yaşama olasılığını neredeyse sıfıra indirir. 46 cm boyunda palayla birlikte üretilen aletin yapımında ⅜ 32 diş Hyundai zincirden yararlanılır. Cihazda zincir koruyucu da bulunur. Bu özelliği sayesinde zincir atmalarının önüne geçilerek güvenli bir kullanım sağlanır. Hyundai motorlu testere oldukça dengeli ve ergonomik yapıya sahiptir. Siz de çok amaçlı olarak kullanabileceğiniz bir elektrikli testere arayışındaysanız bu ürünü satın almayı düşünebilirsiniz. Hyundai Turbo 760 3,4 Hp motorlu testere yorumlarını inceledikten sonra ürünü Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.