Hyundai Turbo 650 2kw Benzinli Ağaç Kesme Makinesi

6.200 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hyundai Turbo 650 2kw Benzinli Ağaç Kesme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARACOGLU YAPI HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: YUSUF İBİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4691197767
    Bu ürün SARACOGLU YAPI HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyundai turbo 650 motorlu testere 46 cm palamaks.Motor gücü : 2.8 hp silindir hacmi : 52 cc kılavuz uzunluğu : 46 cm zincir ölçüsü : 3.25- 36 dişyağ / yakıt depo kapasitesi : 0,24 litre/0,41 litreağırlık : 5,4 kg dünyanın en iyi markalarından biri olan hyundai, yeni model hyundai turbo motorlu testereyi sizin için yeniden dizayn etti. Çift çıkışlı egzoz yapısıyla hyundai turbo 650, motor performansını %25'e kadar arttırırken, çalışma verimini en üst seviyeye taşır. Bu sayede motor sert ve zorlu işlerde dahi gücünü korur ve bayılmaz. dünyanın önde gelen çelik üreticilerinden olan hyundai, yeni model testeremizi sizin için 46 cm boyunda hyundai pala ve hyundai marka zincir ile donattı. 3,25 - 36 diş hyundai zincir, hyundai turbo 650ye uyumluluğu ve kalitesi sayesinde testerenizin ömrünü uzatacak. Hyundai turbo 650 motorlu testeremiz 52 cc motor hacmi sayesinde en zor işleri kolaylıkla yapmanızı sağlar. Yeni nesil özel tasarımı, ergonomik ve dengeli tasarımı sayesinde kesim esnasında kullanıcının konforu en üst seviyede sağlanmıştır. her zaman söylediğimiz gibi hyundai ezber bozmaya devam ediyor. Zincir koruyucu sayesinde, çalışırken zincirin atmasına ve zincir kopmalara karşı kullanıcının güvenliği en üst düzeydedir. hava filtre kapağında yer alan kabartmalı hyundaı logosu ile ürün taklitlerinden ayırabilirsiniz. hyundai beklentilerinizi karşılamaya devam ediyor. Hyundai turbo motorlu testerenin dış yüzeyi her türlü zorlu doğa koşullarına dayanıklı gövde tasarımına sahiptir. Starter kapağı ve gövde kısmı magnezyum malzemeden yapılmıştır. En zor şartlarda bile sağlamlığını korur.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2001 Watt ve Üzeri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 5,39 gr
  • Pala Boyu 45-49
  • Zincir Diş Sayısı 36
Geri Bildirim Ver

Hyundai 1117855 Turbo 650 2 KW Benzinli Ağaç Kesme Makinesi

Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motoru pek çok gelişmiş özelliğe sahip bir cihazdır. Ürün benzinle çalışır. Bu sayede manuel modellere kıyasla çok daha az kas gücü gerektirir. Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motoru tek kişi tarafından kullanılabilir. Testerenin yapısı kolay kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır. Ürün bu sayede oldukça ergonomiktir. Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motorunun dış kısmı pek çok zorlu koşula dayanıklıdır. Böylece ürün uzun yıllar yüksek performansla kullanılabilir. Kesim motorunun zincirleri de Hyundai markası tarafından üretilmiştir.

  • 2.8 HP motor gücü
  • 3,25-36 diş zincir boyu
  • 46 cm pala uzunluğu

Hyundai Turbo 650 Ağaç Kesim Motorunun Performansı Nasıl?

Hyundai Turbo 650 Ağaç Kesim Motorunun Performansı Nasıl?

Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motoru üstün performansıyla dikkat çeken bir üründür. Hyundai Turbo 650, sahip olduğu 2.8 HP motor sayesinde oldukça güçlüdür. Ürünün motor hacmi de oldukça yüksektir. Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motoru 52 cc motor hacmi sayesinde zorlu görevleri bile kolaylıkla başarabilir. Çalışırken takılma veya yavaşlama gibi sorunlar bu üründe görülmez. Hyundai kesim motoru, sahip olduğu gelişmiş motor gücü sayesinde profesyonel kullanıma da uygundur. Ürün uzun süreli kullanımlarda bile performansını korur. Bu sayede kullanıcı memnuniyeti sağlar. Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motoru testere 46 cm pala uzunluğuna sahiptir. Bu geniş ölçü de ürünün performansına olumlu katkıda bulunur. Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motoru geniş pala boyu sayesinde kalın ağaçları bile rahatça doğrayabilir.

Hyundai Turbo 650 Ağaç Kesim Motoru Kullanışlı mı?

Hyundai Turbo 650 Ağaç Kesim Motoru Kullanışlı mı?

Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motoru son derece kullanışlı bir üründür. Hyundai tarafından üretilen testere oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Hyundai Turbo 650 2 kW benzinli ağaç kesme makinesi evlerde kullanılabilir. Ürün, bahçe düzenlemesi yaparken veya tadilat işleri sırasında kolaylık sağlar. Hyundai 650 Turbo testere, bahçedeki ağaçları yorulmadan budamayı veya kesmeyi mümkün kılar. Ayrıca kalın çalı ve benzeri bitkiler de bu cihaz ile şekillendirilebilir. Ürünün evlerde kullanabileceği bir diğer alan ise yakacak odun hazırlamaktır. Hyundai 650 ağaç motoru ile kalın kütük parçalarını küçültmek ve odun haline getirmek mümkündür. Ürün bu amaçla ticari olarak kullanılmaya da uygundur. Marangozluk işleri ve yakacak üretimi için profesyonel kesim yapan kişiler de Hyundai Turbo 650 ürününü kullanabilir.

Hyundai Turbo 650 Ağaç Kesim Motorunu Kimler Alır?

Hyundai Turbo 650 Ağaç Kesim Motorunu Kimler Alır?

Hyundai Turbo 650 2 kW benzinli ağaç kesme makinesi sahip olduğu gelişmiş özellikler sayesinde pek çok kişiye hitap etmeyi başarır. Ürünü alabilecek kişiler arasında kırsal bölgelerde yaşayan insanlar bulunur. Bahçe işleri ile uğraşan kişiler, çeşitli alanlarda Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motorundan faydalanabilir. Ürünün almak isteyebilecek bir diğer grup ise marangozlar ve ahşap mobilya üretim faaliyetlerinde bulunan kişilerdir. Bu meslek grupları da ahşap parçalara şekil verirken Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motoru sayesinde işlerini kolay ve hızlı şekilde halledebilir. Ürünü satın almak isteyebilecek bir diğer meslek grubu ise profesyonel olarak ağaç kesimi yapan kişilerdir. Bu kişiler de mesleklerinde Hyundai Turbo 650 ağaç kesim motorunun gücünden faydalanabilir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Hyundai Turbo 650 2 kW benzinli ağaç kesme makinesi yorumlarını inceleyerek ürünün kullanım alanları ve teknik özellikleri hakkındaki kullanıcı değerlendirmelerini öğrenebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajları eşliğinde kolaylıkla satın alabilirsiniz.