Hyundai Turbo 650 Ağaç Kesim Motoru Testere

7.400 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.100 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.500 TL

Ürün Bilgileri

Hyundai Turbo 650 Ağaç Kesim Motoru Testere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adareyon Satıcı Ünvanı: AHMET ERDEM ALYANAKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0681018488
    Bu ürün Adareyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyundai turbo 650 2kw benzinli ağaç kesme makinesi Geri bildirim ver Hyundai turbo 650 motorlu testere 46 cm palamaks.Motor gücü : 2.8 hp silindir hacmi : 52 cc kılavuz uzunluğu : 46 cm zincir ölçüsü : 3.25- 36 dişyağ / yakıt depo kapasitesi : 0,24 litre/0,41 litreağırlık : 5,4 kg dünyanın en iyi markalarından biri olan hyundai, yeni model hyundai turbo motorlu testereyi sizin için yeniden dizayn etti. Çift çıkışlı egzoz yapısıyla hyundai turbo 650, motor performansını %25'e kadar arttırırken, çalışma verimini en üst seviyeye taşır. Bu sayede motor sert ve zorlu işlerde dahi gücünü korur ve bayılmaz. Dünyanın önde gelen çelik üreticilerinden olan hyundai, yeni model testeremizi sizin için 46 cm boyunda hyundai pala ve hyundai marka zincir ile donattı. 3,25 - 36 diş hyundai zincir, hyundai turbo 650ye uyumluluğu ve kalitesi sayesinde testerenizin ömrünü uzatacak. Hyundai turbo 650 motorlu testeremiz 52 cc motor hacmi sayesinde en zor işleri kolaylıkla yapmanızı sağlar. Yeni nesil özel tasarımı, ergonomik ve dengeli tasarımı sayesinde kesim esnasında kullanıcının konforu en üst seviyede sağlanmıştır. Her zaman söylediğimiz gibi hyundai ezber bozmaya devam ediyor. Zincir koruyucu sayesinde, çalışırken zincirin atmasına ve zincir kopmalara karşı kullanıcının güvenliği en üst düzeydedir. Hava filtre kapağında yer alan kabartmalı hyundaı logosu ile ürün taklitlerinden ayırabilirsiniz. Hyundai beklentilerinizi karşılamaya devam ediyor. Hyundai turbo motorlu testerenin dış yüzeyi her türlü zorlu doğa koşullarına dayanıklı gövde tasarımına sahiptir. Starter kapağı ve gövde kısmı magnezyum malzemeden yapılmıştır. En zor şartlarda bile sağlamlığını korur.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2001 Watt ve Üzeri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pala Boyu 45-49
  • Zincir Diş Sayısı 36
Geri Bildirim Ver