Hyundai Wp50 Su Motoru 2" Benzinli

8.059 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hyundai Wp50 Su Motoru 2" Benzinli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bahcevetarim Satıcı Ünvanı: NUR TEKNİK HIRDAVAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632006273900019 Vergi Kimlik Numarası: 6320062739
    Bu ürün Bahcevetarim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyundai WP50 Su Motoru 2" Benzinli32 mm kalın şase dayanıklı yapısı, özgün tasarımı uzun ömürlü ve güçlü motoru ile dünyaca kabul görmüş Hyundai su motorları sulama, su aktarımı, su boşaltma ve doldurma işlerinde, her türlü inşaat ve benzeri alanlarda kullanıma uygundur. Pompa ve iç aksamları en üst düzeyde kaliteye sahiptir, OHV motorları ve güçlü şaseleriyle uzun ömürlü kullanımı güvence eder. Giriş / Çıkış Çapı: 2”/2” (50,8 mm) Maks. Basma Kapasitesi: 30 Ton/Saat Maks. Emme Derinliği: 6 metre Maks. Basma Yüksekliği: 30 metre Motor Tipi: HYUNDAI OHV 4 ZamanlıMotor Gücü: 6,5 Hp Çalıştırma: İpli Silindir Hacmi: 196 cc Yakıt Depo Hacmi: 3,6 Litre Sürekli Çalışma (1 Depo) : 3 Saat Karter Yağ Hacmi: 0,6 Litre Ebatlar: 55x43x39 cm Ağırlık: 26 kg Hyundai kalitesi ITAL A.Ş. güvencesinde 2 yıl garantilidir.
Geri Bildirim Ver