Genel Markalar Spikeball 3 Farklı Toplu Bahçe, Sahil, Tatil, Plaj, Bahçe Havuz Top Atma Oyunu

1.249 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Spikeball 3 Farklı Toplu Bahçe, Sahil, Tatil, Plaj, Bahçe Havuz Top Atma Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HzlStore Satıcı Ünvanı: HZL STORE BİLİŞİM VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465125791100001 Vergi Kimlik Numarası: 4651257911
    Bu ürün HzlStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HZL Spike Ball Ürün içeriği 3 adet farklı boyutlarda top, 1 adet file, 1 adet pompa ve 1 adet saklama çantası Sıçak Havalarda havuz başında oynamak isteyeceğiniz bir oyun 4 kişi ile oynanır Nasıl Oynanır: Ortada, ayak bileği yüksekliğinde hulahup büyüklüğünde, tenis topu benzeri bir topun sekebileceği file var. Takımlar topu bu fileden rakibin yetişemeyeceği yere sektirip sayı almaya çalışıyor. 2şerli gruplarda toplam 4 kişi ile oynan bu oyun her takımın 3 pası tamamladıktan sonra topu fileye atıp karşı takıma göndermesi ile oynanır. Topu fileye atmayı başaramıyan veya topu düşüren takım puan kaybeder. 21 olan takım oyunu kazanır. İyi Oyunlar

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Yaş 18+ Yaş
Geri Bildirim Ver

HZL Spike-1 Spikeball 3 Farklı Toplu Bahçe, Sahil, Tatil, Plaj, Bahçe Havuz Top Atma Oyunu

HZL Spikeball 3 farklı toplu top atma oyunu keyifli dakikaların önemli bir parçası olması ve pratikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kaliteli parçalardan imal edilen bir oyun takımı arayanlar bu top atma oyunu ile hayallerindeki eğlenceli anlara kavuşabilirler. Kolay anlaşılabilir düzeneğiyle zaman kaybının önüne geçmesi talebi arttırmaktadır. Son derece pratik olan HZL Spikeball 3 farklı toplu bahçe sahil top atma oyunu kesinlikle imitasyon olmayıp, ikinci sınıf işçilikle üretilmemiştir. Oyun kuralları kolay anlaşılabilir olup, gerekli ekipmanlarla birlikte gönderilen bu ürünü online olarak sipariş edebilirsiniz.

  • Ürünün içeriğinde: 3 adet farklı boyutlarda top, 1 adet file, 1 adet pompa ve 1 adet saklama çantası bulunmaktadır.
  • Oyun 4 kişi ile oynanmaktadır.
  • Ortada ayak bileği yüksekliğindeki fileden topun sektirilip rakibin yetişmemesi sağlanarak sayı almaya çalışılmaktadır.

Hzl Spikeball 3 Farklı Toplu Oyun Hangi Parçalardan Oluşur?

Hzl Spikeball 3 Farklı Toplu Oyun Hangi Parçalardan Oluşur?

HZL Spikeball 3 farklı toplu plaj bahçe top atma oyunu, siyah rengiyle her alana uyum sağlar. 1 adet pompa göndererek kurulumun kolaylaşmasını sağlayan HZL Spikeball 3 farklı toplu top atma oyunu, saklama çantası göndererek ürünün zarar görmesinin önüne geçip, herhangi bir yere götürülmek istendiğinde de bu kolaylığı müşteriye sunmaktadır. Oyun için gerekli malzeme olan fileden bir adet ve toptan ise farklı boyutlarda 3 adet gönderilmesi, ürünü satın alacak müşterilerin soru işaretlerini ortadan kaldırmakta, keyifli dakikalarına yardımcı olmaktadır. HZL Spikeball 3 farklı toplu top atma oyunu yorum ve değerlendirmelerine bakıldığında kurulumun oldukça pratik olduğu ve ürünü satın alan kişilerin memnun kaldığı görülmektedir. İstenilen herhangi bir zaman aralığında oynanabilen bu oyun tasarımıyla ilgi çekicidir.

Hzl Spikeball Bahçe Sahip Top Atma Oyunu Kimlere Hitap Eder?

Hzl Spikeball Bahçe Sahip Top Atma Oyunu Kimlere Hitap Eder?

HZL Spikeball 3 farklı toplu top atma oyunu kolay anlaşılabilir olması ve görevinin çok zorlanmadan yapılabilir olmasından dolayı geniş bir kitleye hitap etmektedir. Her yaş grubunun eğlenmesini amaçlayan bu oyun yaş fark etmeksizin dört kişiyle rahatlıkla oynanabilir. Ailesiyle, bahçesinde doya doya oynamak isteyen bir ebeveyn, tatilde arkadaşlarıyla birlikte oynamak isteyen bir birey, okulunda keyifli dakikalar geçirmek isteyen bir çocuk veya parkta farklı bir aktivite arayan kişilerin bu oyunla eğlenceli dakikaların dibine vurması mümkündür. Gündelik hayatta eğlenceli bir aktivite olan top atma oyunu özel günlerde de rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Sunduğu unutulmaz dakikalarla kişilerin birbirleriyle olan bağlarının kopmasının önüne geçip, sıkı tutmakta etki etmesiyle dikkate değerdir. Hzl spikeball 3 farklı toplu top atma oyunu, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

Hzl Spikeball Plaj Bahçe Top Atma Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyunun nasıl oynandığını öğrenmek, son derece kolay ve anlaşılırdır. HZL Spikeball 3 farklı toplu top atma oyunu yorum bölümünde belirtildiği üzere oyun: Dört kişi ile oynanmaktadır. İkişerli gruplar halinde oynanmaktadır. Ortada, ayak bileği yüksekliğinde olan bir file mevcuttur. Tenis topu benzeri bir topun sekebileceği bu fileden rakibin yetişemeyeceği yere doğru sektirip sayı almaya çalışılmaktadır. her takımının 3 pası tamamladıktan sonra topu fileye atıp karşı takıma göndermesi ile oynanır. Topu fileye atmayı başaramayan veya topu düşüren takım puan kaybeder. 21 puan olan takım oyunu kazanır. Gayet anlaşılır bir oyun olan HZL Spikeball 3 farklı toplu top atma oyununu oynayarak kaliteli dakikalar geçirebileceğiniz bir top atma oyununa sahip olabilirsiniz. Mutlu ve kullanışlı bir oyun arayanlar için en ideal seçeneklerin başında gelir.