iAhşap (Ebat 30x50 cm-Kalınlık 18 MM-3 Adet) Sunta Ahşap Plaka Levha

504,62 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

iAhşap (Ebat 30x50 cm-Kalınlık 18 MM-3 Adet) Sunta Ahşap Plaka Levha

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iAhsap Satıcı Ünvanı: MUSAP SEZGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7680573842
    Bu ürün iAhsap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Ürün ebatları başlıktaki gibidir. *1 adet fiyatıdır. *Ürünlerimiz ham ağaç mamülleridir. *Vernik, cila, ahşap boyası, ahşap yağı kullanarak ömrünü uzatabilirsiniz. *İşlemeye açıktır. *Her türlü projelerinizde kullanabilirsiniz. *Mamüllerimiz +- 2mm olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver

Iahşap (Ebat 30x50 cm - Kalınlık 18 mm - 3 Adet) Sunta Ahşap Plaka Levha

Maketlere sunum projeleri, tadilat işlemleri veya kreatif fikirler başta olmak üzere günlük hayatta birçok alanda sunta ahşap plaka levhalara sıklıkla ihtiyaç duyarız. Kullanışlı, dayanıklı ve çabuk eskimeyen uzun ömürlü sunta ahşap plaka levhalar büyük beğeni toplar. Iahşap (ebat 30 x 50 cm-kalınlık 18 mm-3 adet) sunta ahşap plaka levha bu konudaki ihtiyaçlarınızı kolaylaklıkla karşılar ve çokça rağbet görür. Üretiminde, kullanım sırasında parçalanmaması için üretilen ağaç çeşidine uygun yapıştırıcı madde tercih edilir ve bu özelliği sayesinde yaptığınız projeler uzun süreler boyunca nem altında yüksek sıcaklıkta ya da başka türlü olumsuz koşullarda parçalanmaz ve dağılma yapmaz. Bu ahşap sunta plaka tüm olumsuz koşullara uygun üretilmiştir ve bu nedenle sıklıkla tercih edilir ve çok beğenilir.

  • Ham ağaç mamülü
  • Uzun ömürlü
  • Kullanışlı

Iahşap Sunta Ahşap Plaka Levha Özellikleri

Iahşap Sunta Ahşap Plaka Levha Özellikleri

Pratik ve kullanımı kolay, uzun ömürlü ürünler her zaman tercih edilir. Ahşap tahta plaka seçiminde de sıklıkla bu özellikler ve dayanıklılık ön plana çıkar. Iahşap sunta ahşap plaka levha ise müşteriler tarafından çokça rağbet görür ve beğenilir. Bu tahta plaka levha ham ağaç mamülüdür ve bu özelliği sayesinde işlemeye ve yontmaya müsait bir üründür. Bu ürün verniklemeye uygun hammaddeden üretilmiştir, asla vernik işleminden sonra çatlama veya kabarma yapmaz, ayrıca cila uygulaması yapıldığında da herhangi bir olumsuz sonuçla karşılaşmazsınız. Ebatları sıklıkla yapılan birçok maket tipine uygun olacak şekilde 30 cm x 50 cm şeklinde üretilir. Kalınlığı ise 18 mm olacak şekilde ayarlanır, ürünler büyük bütün bir plakadan kesilerek hazırlandığı için 2 mm’ye kadar sapma miktarı mevcuttur. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Iahşap Sunta Ahşap Plaka Levha Avantajları ve Yorumları

Iahşap Sunta Ahşap Plaka Levha Avantajları ve Yorumları

Şekil verirken parçalanıp dağılmayan tahta plaka levhalar sıklıkla tercih edilir. Bu tahta plaka levha kolay işlenebilirken nemli ortama ve güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır. Bu özelliği sayesinde dış hava koşullarında da kullanılabilir. Ayrıca ahşap boyası kullanımında kabarma ya da çatlama yapmaz ve bunun yanı sıra ahşap yağı uygulandıktan sonra da solma, renginde puslanma gibi olumsuz sonuçlar vermez. Boyutları birçok maket projesinin yapımına müsaittir. Ham ağaçtan üretilen bu tahta plaka levhalar, 18 mm kalınlığı nedeniyle gayet sağlamdır ve bu sebeple büyük çaplı projelerde kırılma olmadan gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Üretiminde preslendikten sonra detaylı şekilde zımparalandığı için kendi kreatif tasarımınızı yaparken elinize ağaç kıymığı batma tehlikesi yaşamazsınız. Iahşap (ebat 30 x 50 cm-kalınlık 18 mm-3 adet) sunta ahşap plaka levha yorumları bu özellikleri sayesinde olumludur.

Uygun Iahşap Sunta Ahşap Plaka Levha Fiyatı

Uygun Iahşap Sunta Ahşap Plaka Levha Fiyatı

Iahşap (ebat 30 x 50 cm-kalınlık 18 mm-3 adet) sunta ahşap plaka levha fiyatı üretimide kullanılan ham maddesi, preslendikten sonra parçalanmasını önleyen yapışkan maddesi, özenli üretim işçiliği göz önünde bulundurularak belirlenir. Ham ağaçtan üretilmiştir, işlenmeye gayet elverişlidir, kırılma olmaz. Cila uygulamasında çatlama, vernik uygulamasında solma, ahşap boyası uygulandığında kabarma, ahşap yağı ile korunduğunda ise renkte puslanma gibi olumsuz sonuçlarla karşılamamanız için bu durumlara karşı dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretimi yapılır. Genellikle yapılan maket projelerine uyumlu şekilde hazırlanan 30 cm x 50 cm ebatları sayesinde birçok çalışmada kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kalınlığı 18 mm olan bu ürün bütün büyük bir plakadan kesilerek üretilmesinden kayanaklı 2 mm kadar ölçülerden sapabilir. Fazla nemli ortama, güneş ışığına dayanıklı ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.