İçoğlu Bal Organik Sertifikalı Ham Bal 1 Kg, Sertifikalı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İçoğlu Bal Organik Sertifikalı Ham Bal 1 Kg, Sertifikalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İÇOĞLU ORGANİK BAL Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR İÇOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4690373576
    Bu ürün İÇOĞLU ORGANİK BAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ORGANİK SERTİFİKALI HAM (BEYAZ) BAL 1 KG Balımız Londra Bal Ödülleri Yarışmasında (LONDON INTERNATIONAL HONEY AWARDS) tam puan alarak PLATİN BAL ÖDÜLÜ ile ödüllendirilmiştir. %100 Organik Sertifikalı Ender çiçek türlerinin zenginliği ile Ham (Beyaz)Bal! Süzme bal petekten süzüldükten sonra bir süre bekletilince içerisindeki polen türüne de bağlı olarak yapısal düzeyde yoğunlaşarak Beyaz Bal dediğimiz forma kavuşur. Bu formdayken tazeliğini uzun süre bozulmadan koruyabilir. Süzme bala göre kıvamı daha koyu ve tat olarak daha yoğundur. Beyaz Bal ile en çok hata yapılan bilgilerden birisi bu özelliğin tüm balların bu özelliği gösterdiği konusudur. Balın içerisindeki polen miktarı ne kadar fazla ise Beyaz Bal haline dönmesi o kadar fazla olur. Dolayısıyla daha önceden tükettiğiniz ballarda böyle bir özelliğe rastlamamış olmanız hatta Beyaz Balı ilk kez duymuş olmanız bile oldukça doğal. Üretim yaptığımız bölgedeki yüksek rakımda (2200m) yetişen nadir çiçek türleri sayesinde arılarımız, yüksek miktarda polen taşıdığı için, üretilen bal da aynı oranda yüksek vitamin değerlerine sahiptir. Beyaz Balın özelliği görsellerde görüldüğü gibi daha mat ve yoğundur. Kahvaltılarda ekmeğe sürerek afiyetle tüketebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver