idealizbiz Türk Bayrağı Siyah Fon Cam Tablo

Boyut/Ebat: 36 x 23
36 x 23
72 x 46
80 x 130
90 x 60
95 x 150
110 x 70
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

idealizbiz Türk Bayrağı Siyah Fon Cam Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: idealizbiz Satıcı Ünvanı: İDEAL REKLAM VE ORG.TUR.OTO.GIDA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MOB.TEKS.TAR.PET.ÜRN.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470011494300014 Vergi Kimlik Numarası: 4700114943
    Bu ürün idealizbiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İdeal Glass Art Cam Tablolar Dünya'nın alanında en iyi makineleri ile hazırlanmaktadır. 4mm kalınlığında kırılmaya karşı normal camlara göre 10 kat dayanıklı temper işlemi görmüş kenarları rodajlı birinci sınıf düz camlara UV dijital baskı makinesi ile direkt baskı yapılmaktadır. İdeal Art Of Glass cam tablolar temperli olmasından dolayı kırılmaya karşı son derece dayanıklı olmakla beraber özel korumalı ambalajı ile gönderilmektedir. İdeal Art Of Glass cam tablolar kesinlikle baskı yapılmış bir medyanın cama yapıştırılması şeklinde değil
  • özel bir teknikle cam yüzeye doğrudan UV baskı yapılması ile hazırlanır. Cam tablonun baskısı, camın arka yüzeyine direkt baskı şeklindedir. Bu sayede baskı camın arkasında kalır ve yüksek baskı kalitesini cam şıklığı ile birlikte görürsünüz. Firmamız tarafından özel olarak tasarlanan asma aparatı sayesinde tablonuzun duvardan kazara düşme olasılığı yoktur. Duvara montajı son derece basit olan bu şık ürün ile farklı yenilikçi iç dekorasyon çözümü sunulmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver