8
Bağlama kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Genel Markalar Cura Ceviz * Gürgen Yaprak Cura

1.100 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Cura Ceviz * Gürgen Yaprak Cura

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LODİ MÜZİK ALETLERİ Satıcı Ünvanı: ASLINUR ÖZKARABACAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6980611556
    Bu ürün LODİ MÜZİK ALETLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İMALATTAN CURA KALİTE CURA SAZ KÜÇÜK SAZ İDOL MÜZİK ALETLERİ FARKI İLE ÖZELLİKLERİ TEKNE 28 CM
  • BOY TOPLAM 83 CM
  • ÖN KAPAK LADİN AĞACINDAN
  • TEKNE YAPRAK DUT AĞACINDAN İMAL EDİLMİŞTİR
  • 23 PERDE OLUP UZUN SAPTIR
  • BURGULAR SERT PLASTİKTEN İMAL EDİLMİŞTİR
  • KARGO İÇERİĞİ : CURA SAZ **KILIF **MIZRAP ** TAM SETTİR
Geri Bildirim Ver

İdol Cura Ceviz * Gürgen Yaprak

İdol cura ceviz * gürgen yaprak, küçük bir bağlama çeşididir. Sahip olduğu teknik özellikler dolayısıyla sazdan farklıdır. 23 perdeli ve uzun saplı aletin toplam boyu 83 cm’dir. Tekne uzunluğu ise 28 cm olarak belirlenir. Tasarımda yer alan sap ucunda burgu olarak adlandırılan bir kısım mevcuttur. Alete dair akort düzenlemeleri bu kısım sayesinde yapılır. Curayı çalmak için mızrap da ürün içerisine dahil edilir. Müşteriler bu enstrümanı istedikleri takdirde tellere mızrap yardımıyla ya da parmaklarıyla vurarak çalabilir. Sahip olduğu özel ses tonu onu diğer saz türlerinden ayırır. Klasik bağlamanın sesinden bir oktav kadar tizdir. Bu özellik toplu olarak çalınan şarkılarda cura sesinin belirginleşmesine katkı sağlar. Siz de sevdiğiniz ezgilere hareket katmak istiyorsanız tercihinizi üründen yana kullanabilirsiniz.

  • Özel ses rengi
  • Ergonomik tasarım
  • Kaliteli malzeme

Öne Çıkan İdol Cura Ceviz * Gürgen Yaprak Yorumları

Öne Çıkan İdol Cura Ceviz * Gürgen Yaprak Yorumları

İdol cura ceviz * gürgen yaprak yorumları çoğunlukla kaliteli üretim kriteri üzerinde yoğunlaşır. Müşteriye sunulan bu kalite üretim aşamasının, kullanılan malzemelerin ve tasarımın detaylı bir şekilde düşünülmüş olmasından kaynaklanır. Cura sesinin istenilen şekilde çıkması için öncelikle kullanılan ağacın önemi devreye girer. Bununla birlikte tam anlamıyla kaliteli bir üretim için aletin her bölümünde aynı malzeme kullanılmaz. Curanın farklı bölümlerinde hangi ağaç etkili bir sonuç veriyorsa o tercih edilir. Bu doğrultuda tasarımın ön kapak kısmı için ladin ağacı kullanılır. Tekne kısmına gelindiğinde ise yaprak dut ağacı tercih edilir. Bu tercihler doğrultusunda iyi ve dengeli ses rengi ortaya konulur. Üretimde kullanılan çok yönlü malzeme %100 müşteri memnuniyetini beraberinde getirir. Siz de detaylı düşünülmüş ürüne sahip olarak dilediğiniz eserleri kaliteli bir şekilde icra edebilirsiniz.

Kaliteli Üretimi ile İdol Cura Ceviz * Gürgen Yaprak

Kaliteli Üretimi ile İdol Cura Ceviz * Gürgen Yaprak

İdol cura ceviz saz imalatı tecrübesiyle ön plana çıkmayı başarır. Bu tecrübe doğru malzemenin seçimi ve işçilik üzerinde etkilidir. Bunun sebebi, üründe kaliteyi gösterenin üretim malzemesi ve işçilik olmasıdır. Ağaç türü, vernikleme işlemi, kullanılan teller, perdelerin sıralanışı, tekne görünümü gibi diğer kriterler de müşteri memnuniyeti için önemlidir. Tasarımın iç ve dış bölümleri arasındaki renk uyumu ise ürünün göze hitap etmesine yardımcı olur. Alette kalitesini ve dayanıklılığını ispatlamış ceviz malzemenin kullanılması da önemli bir ayrıcalıktır. Ön kapakta tercih edilen ladin ağacı ise sertlik derecesinden kanaklıdır. Seçilen malzemenin kalitesi kadar üretim tekniklerine de önem verilir. Profesyonel imalat tekniklerinin kullanıldığı ürün, uzun vadede dahi müşteriye bekleneni verir. Siz de tekne, burgu ve sap bölümlerinin tamamında büyük bir titizlikle hareket edilen bu aleti satın alabilirsiniz.

Avantajlı İdol Cura Ceviz * Gürgen Yaprak Fiyatı

Avantajlı İdol Cura Ceviz * Gürgen Yaprak Fiyatı

Cura satın alınmak istendiğinde ödenecek ücret de merak edilir. Fiyatı belirlenirken öncelikle üretimde tercih edilen malzeme dikkate alınır. Bu noktada markanın tecrübesi devreye girer. Üretim için yumuşak ağaç türlerinden uzak durur. Bunun yerine dayanıklılığı ve sertliğiyle ön plana çıkan ladin ağacı tercih edilir. Üretimde seçilen malzeme ne kadar kaliteli olursa olsun uygun şekilde işlenemiyorsa istenilen sonucu vermez. Bu prensibin farkında olan firma, teknolojik yöntemleri tercih eder. Aletin dizaynı, teller arasındaki mesafe gibi çeşitli üretim kriterlerine dikkat eder. Müşterileri memnun etmek adına takınılan bu tavır İdol cura ceviz * gürgen yaprak fiyatı belirlenirken de değişmez. Detaylı bir şekilde tasarlanan aleti farklı bütçelere sahip her müşterinin satın alabilmesi için fiyat oldukça makul tutulur. Siz de Trendyol aracılığıyla kaliteli üretim ve makul fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.