Igora Royal Bej Tonlar 9-55 Sarı - Yoğun Altın Saç Boyası 60ml

300 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  300 TL
%5 indirim
3 x  285 TL
855 TL
%7 indirim
6 x  279 TL
1.674 TL
%10 indirim
10 x  270 TL
2.700 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
11 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
295 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,90 TL249,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Igora Royal Bej Tonlar 9-55 Sarı - Yoğun Altın Saç Boyası 60ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100’e varan beyaz kapama ve uzun süreli kalıcılık sağlar Renk uzmanları tarafından geliştirilen yoğun, canlı ve gerçek renklere sahip olmanızı sağlar 120’den fazla renk tonuyla renklerin birbiriyle karıştırılabilmesini sağlar Yıpranmış saçlarda bile kullanıma uygundur Ürün %100 orjinaldir Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir Schwarzkopf Igora Royal Saç Boyası 60ml Mükemmel renk eşitliği ve beyaz kapama etkisi sağlar. Yanar döner mikro partiküller yoğun ve uzun ömürlü sonuçlar için boyaya mıknatıs gibi yapışarak Renk Kristali Kompleksi’ni oluşturur. Katyonik bileşenleri kusursuz renklendirme bakımı ve şaşırtıcı parlaklık için bir krem gibi çalışırken krem boyadaki Mucize Ağaç Moringa Oleifera proteinleri saçın yapısını güçlendirir. Olağanüstü renk tutuşuyla yoğun, kalıcı sonuçlar sunar. Mucize Ağaç Moringa Oleifera Proteinleri
  • saçın iç korteksine derinlemesine nüfuz eder. Saç yeniden esneklik ve güç kazanır. Saçı çevresel kirlilikten ve UV ışınlarından korur. Muhteşem parlaklık, ipeksi dokunuş sağlar. Boya karışım ve uygulamalarında kutu içersinden çıkan prospektüs dikkate alınmalıdır. Sitede yazılan karışım miktarı ve uygulama yöntemleri tavsiye niteliğindedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver