Igora Royal Highlifts Pastel Tonlar 10-0 Ultra Sarı Saç Boyası 60ml

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Igora Royal Highlifts Pastel Tonlar 10-0 Ultra Sarı Saç Boyası 60ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Self Care Beauty Satıcı Ünvanı: ENGİN GÜMÜŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4250381092
    Bu ürün Self Care Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100’e varan beyaz kapama ve uzun süreli kalıcılık sağlar
  • Renk uzmanları tarafından geliştirilen yoğun, canlı ve gerçek renklere sahip olmanızı sağlar
  • 120’den fazla renk tonuyla renklerin birbiriyle karıştırılabilmesini sağlar
  • Yıpranmış saçlarda bile kullanıma uygundur
  • %100 orjinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
  • Schwarzkopf Igora Royal Saç Boyası 60ml Mükemmel renk eşitliği ve beyaz kapama etkisi sağlar. Yanar döner mikro partiküller yoğun ve uzun ömürlü sonuçlar için boyaya mıknatıs gibi yapışarak Renk Kristali Kompleksi’ni oluşturur. Katyonik bileşenleri kusursuz renklendirme bakımı ve şaşırtıcı parlaklık için bir krem gibi çalışırken krem boyadaki Mucize Ağaç Moringa Oleifera proteinleri saçın yapısını güçlendirir. Olağanüstü renk tutuşuyla yoğun, kalıcı sonuçlar sunar. Mucize Ağaç Moringa Oleifera Proteinleri
  • saçın iç korteksine derinlemesine nüfuz eder. Saç yeniden esneklik ve güç kazanır. Saçı çevresel kirlilikten ve UV ışınlarından korur. Muhteşem parlaklık, ipeksi dokunuş sağlar. Boya karışım ve uygulamalarında kutu içersinden çıkan prospektüs dikkate alınmalıdır. Sitede yazılan karışım miktarı ve uygulama yöntemleri tavsiye niteliğindedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Igora Royal Highlifts Permanet Color Creme - Saç Boyası No: 10-0 Ultra Sarı 60 ml (Mo/21 Üretim Tarihidir)

Birçok kişi saçlarını değiştirmekten hoşlanır. Rengini değiştirmek de yenilenmiş bir tarz için ilk başvurulan yöntemlerden biridir. Ürün seçeneklerinin hangileri olduğunu bilmek renk değişikliği yapmak isteyen kişilerin göz önünde bulundurması gereken önemli bir konudur. Igora Royal Highlifts Permanent Color Creme - saç boyası No: 10-0 ultra sarı 60 ml 4045787355512 4 veya 5 tona kadar renk açma özelliğine sahip olan ve kalıcı özellik sunan bir üründür. Kalıcı ürünlerin birçoğu amonyak ve oksidan içerdikleri için agresif bir yapıya sahip olabilir. Igora Royal Highlifts Permanent Color Creme - saç boyası No: 10-0 ultra sarı 60 ml ürünü, boyadan kaynaklanan kırılmaları azaltarak açık ve soğuk renkler elde etmenizi sağlar. Saçlarınızı bu tonda boyayarak imajınızı yenileyebilirsiniz.

  • Yanar döner mikropartikül
  • Renk açıcı formül
  • Gliserin ve moringa içeriği

İlgi Çekici Renkler İçin Igora Royal Highlifts Saç Boyası

İlgi Çekici Renkler İçin Igora Royal Highlifts Saç Boyası

Her saçın yapısı farklıdır. Bununla birlikte saç tellerinin dayanıklılığını göz önünde bulundurmak gerekebilir. Kalıcı boyalar 30 günlük süre zarfında renk değiştirdiği için saç kökünde rötuş yapılması gerekir. Igora Royal Highlifts saç boyası renk uzmanları tarafından geliştirilen canlı, yoğun ve gerçek renklere sahip olmanızı sağlar. Bu ürün saçı tamamen kaplar ve aydınlık bir görünüme kavuşturur. Igora Royal saç boyası içeriğindeki gliserin ve moringa yağı sayesinde saçın ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin karşılanmasını sağlayıp varolan nemi hapsederek yumuşak ve parlak olmasını sağlar. Temel olarak tüp şeklindeki krem boyaları kullanmak isteyen kişiler buna ek olarak oksidan olarak da adlandırılan renk açıcı ürünleri temin etmelidir. Hangi oksidanın kullanılması gerektiği ise boyanın numarasına göre değişiklik gösterebilir. Siz de boya tercih ederken bu rengi severek değerlendirebilirsiniz.

Mükemmel Renk Eşitliği İçin Igora Highlifts Kullananlar

Mükemmel Renk Eşitliği İçin Igora Highlifts Kullananlar

Mükemmel renk eşitliği sağlamak ve uzun ömürlü sonuç almak için kullanılan yanardöner mikropartiküller, boyaya bir mıknatıs gibi yapışarak renk kristali kompleksini meydana getirir. Böylece olağanüstü bir renk tutuşu ve kalıcı sonuçlar sağlayıp beyazları da etkili bir şekilde kapatır. Ürünü tercih ederken sağlık açısından olumsuz bir etkisinin olup olmadığı da göz önünde bulundurulmalıdır. Igora Highlifts kullananların ürünle alakalı görüşlerini inceleyebilirsiniz. Ürünün kalitesi fiyatını doğrudan etkileyebilir. Kalite arttıkça fiyat da artış gösterir. Igora Royal Highlifts Permanent Color Creme - saç boyası No: 10-0 ultra sarı 60 ml fiyatlarını etkileyen faktörlerden bir tanesi de ürün maliyetidir. İçerikte kullanılan malzeme fiyatlarında meydana gelebilecek değişiklikler ürünün fiyatında da değişiklik gösterebilir. Parlatıcı ve yumuşatıcı özelliğiyle ön plana çıkan bu ürün zararlı kimyasallar içermediği için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Igora Royal Highlifts Permanent Color Creme No: 10-0 Fiyatları

Igora Royal Highlifts Permanent Color Creme No:10-0 Fiyatları

Tüp boya ile evinizin konforunda saç renginizi değiştirebilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce hassasiyetinizin olup olmadığını tespit etmeniz gerekebilir. Bu işlemden önce ürünü kulak çubuğu ile dirseğinizin içine uygulayıp bekledikten sonra ılık su ile temizleyebilirsiniz. Kızarıklık, kaşıntı ve yanma gözlemlerseniz ürünü kullanmayı bırakıp doktorunuza danışabilirsiniz. Ürünün cildinizde leke bırakmaması için boynunuza ve kulaklarınıza vazelin tarzı bir krem sürebilirsiniz. Bu uygulamadan sonra açık renklerde 50-60 normal renklerde ise 30-40 dakika kadar bekleyebilirsiniz. Bekleme süresinden sonra bol suyla yıkayabilirsiniz. Igora Royal Highlifts Permanent Color Creme - saç boyası No: 10-0 ultra sarı 60 ml kullananların değerlendirmelerini inceleyerek aklınızdaki soruların yanıtlarını bulmanız mümkündür. Igora Royal Highlifts Permanent Color Creme - saç boyası No: 10-0 ultra sarı 60 ml yorumlarını göz önünde bulundurarak Trendyol’da avantajlı alışverişin keyfini yaşayabilirsiniz.