Igora Royal Saç Boyası 8.77 Yoğun Bakır Açık Kumral 60 Ml + Liviton Mini Oksidan 30 Vol.

294 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Igora Royal Saç Boyası 8.77 Yoğun Bakır Açık Kumral 60 Ml + Liviton Mini Oksidan 30 Vol.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIRSAT ELİNDE Satıcı Ünvanı: ADL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008163242300001 Vergi Kimlik Numarası: 0081632423
    Bu ürün FIRSAT ELİNDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İgora Royal Saç Boyası 8.77 Yoğun Bakır Açık Kumral 60 Ml + Liviton Mini Oksidan 30 Vol.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Yeşil
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Igora Royal Saç Boyası 8.77 Yoğun Bakır Açık Kumral 60 ml + Liviton Mini Oksidan 30 Vol

Igora Royal saç boyası 8.77 yoğun bakır açık kumral 60 ml + Liviton mini oksidan 30 vol ürünü, saç boyama işlemi için kullanılan kalitesi yüksek bir üründür. Setin içerisinde 60 ml hacminde saç boyasının bulunduğu bir adet tüp ve 30 volüm özelliğinde oksidan bulunur. Oksidan ile tüpün içerisinde bulunan boya karıştırılır ve istenilen karışım elde edilir. Ürünün karıştırılma ve hazırlanma aşamaları ayrıntılı olarak üzerinde yazar. Bu bilgiler ışığında hazırlama işlemi sağlıklı ve doğru bir şekilde sonuç alınması için son derece önemlidir. Ürün, Schwarzkopf markasına aittir. Kaliteli içeriğe sahip olan Igora ile saçınıza uygun olan rengi güzel bir şekilde yansıtabilirsiniz.

  • 8.77 yoğun bakır açık kumral rengi
  • Tüp boya ve oksidan seti
  • 60 ml hacme sahip tüp

Igora Royal 8.77 Yoğun Bakır Saç Boyası Özellikleri

Igora Royal 8.77 Yoğun Bakır Saç Boyası Özellikleri

Igora 8.77 saç boyası, yoğun bakır tonlarında bir kozmetik ürünüdür. Renk tutarlılığına sahip olan ürün ile ideal beyaz kapamayı kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Ürün uzun ömürlü sonuçlar almanıza yardımcı olur. Saç üzerinde oluşan renk dengesini korur. Saçın parlaklığını koruyan ve yapısını güçlendiren bir üründür. Kalıcı ve yoğun renkli saçlara sahip olmanız için özel olarak formülize edilir. Model saçın esnekliği ve gücünü kaybetmesine neden olmaz. İpeksi dokunuş ve yüksek parlaklığa sahip olan saçınız ile hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu ürün sayesinde saç tellerinin dış etkilere ve UV ışınlarına karşı dayanıklılığı son derece yüksek olur. Uygulama öncesinde kutu içerisinde yer alan kullanım kılavuzunu okumak son derece önemlidir. Kullanmadan önce karışım miktarına dikkat edilmesi fayda sağlar.

Igora Royal 8.77 Yoğun Bakır Saç Boyası Yorumları

Igora Royal 8.77 Yoğun Bakır Saç Boyası Yorumları

Igora Royal saç boyası 8.77 yoğun bakır açık kumral 60 ml + Liviton mini oksidan 30 vol yorumlarında ürünün son derece yoğun bir renge sahip olduğu ve saçı yıpratmadan uygulanmasının avantaj sağladığından bahsedildiği görülebilir. Hem profesyonel hem de amatör uygulamalarda kullanıma uygun, uygulaması oldukça rahat olan bir üründür. Paket içeriğinde yoğun bakır rengine uyumlu olan 30 volüm oksidan bulunur. Oksidan, boyanın saça etki etmesini ve aktifleşmesini sağlayan bir bileşendir. 30 volüm düzeye sahip oksidan, saçın birkaç ton açılmasında etkili olur. Yapılan uygulama ve istenen saç rengi tonuna göre bekleme süresinde değişiklik meydana gelebilir. Optimum sonuç için profesyonel bir yardım alınması önerilir. Hazırlık aşamasında dikkat edilmesi gereken önemli bir detay da karışımın metal yerine plastik kap içerisinde hazırlanmasıdır. Bu sayede doğru sonuca ulaşmanız mümkün olur.

Igora Royal 8.77 Yoğun Bakır Saç Boyası Fiyatı

Igora Royal 8.77 Yoğun Bakır Saç Boyası Fiyatı

Igora Royal saç boyası 8.77 yoğun bakır açık kumral 60 ml + Liviton mini oksidan 30 vol fiyatı, ürünün kalitesi ve paket içeriğinde bulunan kozmetik ürünlerine göre belirlenir. Tüp boya ve oksidandan oluşan bu paket, saç boyama işleminde kullanılan ana bileşenleri içerir. Saçı ekstra yıpratmayan bu ürün, güvenli bir şekilde kullanım alanı oluşturur. Pürüzsüz olana kadar karıştırılan malzemeler, dengeli bir şekilde uygulanabilir. Uygulamanın bütün saça homojen olarak yapılması, sonucun doğru ve istendiği gibi olması için oldukça önemli bir detaydır. Karışımın saç diplerinden başlayarak uçlara doğru uygulanması tavsiye edilir. Görünümü son derece hoş bir renk olan yoğun bakır, tüm cilt tonlarına uyum gösterir. Bu ürünü, Trendyol üzerinden satın alabilir ve amacınıza uygun olarak güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.