Igora Royal 9-7 Sarı Bakır Saç Boyası 60ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
228,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,90 TL249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Igora Royal 9-7 Sarı Bakır Saç Boyası 60ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIRSAT ELİNDE Satıcı Ünvanı: ADL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008163242300001 Vergi Kimlik Numarası: 0081632423
    Bu ürün FIRSAT ELİNDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %70'e varan beyaz kapama sağlar. Canlı moda renkler sağlar. Yoğun parlaklık sağlar. Etkileyici derecede uzun süreli sonuçlar sağlar. Üstelik hepsi diğer IGORA ROYAL renkleriyle karıştırılabilir. Yönlendirici olması açısından developer kullanım yönergesi görsellere eklenmiştir. Karışım Oranı: 1:1 Bekleme Süresi 30-45 dakika İpucu: Beyaz yoğunluğuna göre beyaz kapama için: %0 - %70: Sadece IGORA ROYAL Moda ton yeterlidir. %70–100: IGORA ROYAL moda ton ile doğal tonu (2:1) karıştırın (40ml moda+20ml doğal ton) Kalın telli ve dirençli saçlarda karışım oranı 1:1

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Turuncu
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Igora Royal 4045787207989 Sarı Bakır 9-7 Saç Boyası

Kendimizi aynada her zaman kusursuz görmek isteriz. Ancak zaman içerisinde fiziksel görüntümüz bazı değişimlere uğrayabilir. Böyle durumlarda hayalini kurduğumuz görünüme ulaşmak için çeşitli kozmetik bakım ürünlerine başvururuz. Söz konusu bakım ürünleri düşlediğimiz görüntüye kavuşmamız için destek sunar. Bu bakım ürünlerinden biri de saç boyalarıdır. Igora Royal 9.7 sarı bakır saç boyası beklenenden daha fazlasını sunmak üzere özenle geliştirilmiştir. Boyanın kaliteli içeriği saç renginde uzun ömürlü sonuçlar sunar. Böylece sık boyamanın saç tellerinde ve deride neden olduğu yıpranmalar engellenir. Boyanın içeriği mükemmel renk pigmentleriyle zenginleştirilmiştir. Bu sayede ilk uygulamadan itibaren göz alıcı bir renge ulaşmak mümkün olur.

  • Renk: Sarı bakır
  • Numara: 9.7
  • Form: Tüp

Igora Sarı Bakır Royal 9-7 Saç Boyası Özellikleri Neler?

Igora Sarı Bakır Royal 9-7 Saç Boyası Özellikleri Neler?

Igora 9.7 saç boyası kullanıcı beklentilerini karşılayan özelliklere sahiptir. Krem boyanın içerisinde mucize ağaç (moringa oleifera) proteinleri bulunur. Böylece saçı derinlemesine besler ve güçlendirir. Boyanın içeriğini zenginleştiren renk kristali kompleksi ve yanar döner partiküller, olağanüstü bir tutuş sağlar. Böylece saçlarda yoğun ve kalıcı bir renge ulaşmak mümkün olur. Igora 9.7 saç boyası sarı bakır rengine sahiptir. Mükemmel renk pigmentleri saçın en derinlerine nüfuz eder. Böylece önceki rengin yanı sıra beyazları da mucizevi biçimde kapatır. Boyanın üzerinde “MO” ibaresiyle üretim tarihine yer verilir. %100 orijinal saç boyasını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Böylece size sadece mükemmel saç renginin keyfini çıkarmak kalır.

Igora Sarı Bakır Royal 9-7 Saç Boyası Saçı Yıpratır mı?

Igora Sarı Bakır Royal 9-7 Saç Boyası Saçı Yıpratır mı?

Igora Royal 9.7 sarı bakır saç boyası yorumları, ürünün kullanıcıların beğenisini kazandığını gösterir. Bu boyayı tercih edenlerin bir numaralı sebebi besleyici içeriktir. Igora boya, rengi derinlemesine işlerken saçın doğal yapısını bozmaz. Aynı zamanda boyanın içeriğini zenginleştiren mucize ağaç (moringa oleifera) proteinleri saçın iç korteksine derinlemesine nüfuz eder. Böylece saç tellerine ihtiyacı olan gücü geri kazandırır. Igora 9.7 saç boyasının içeriğinde özel koruyucu maddeler bulunur. Boya, saç tellerini çevresel kirlilikten korur. Bunun yanı sıra boyanın içeriğinde güneş ışınlarını engelleyici özel filtrelere yer verilir. Saç boyası, güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyucu bir bariyer görevi üstlenir. Böylece rengini uzun süre korur. Boyanın developer katyonik bileşenleri bakım kremi etkisi gösterir. Ürün, saç tellerine dokunduğu andan itibaren muhteşem parlaklık ve yumuşaklık sunar.

Igora Sarı Bakır Royal Boyasının Kalıcılığı Ne Kadardır?

Igora Sarı Bakır Royal Boyasının Kalıcılığı Ne Kadardır?

Igora 9.7 saç boyası mükemmel kapatıcılık özelliği sayesinde sıkça tercih edilir. Boyanın içeriğini zenginleştiren yanar döner mikro partiküller boyaya bir mıknatıs gibi yapışır. Oluşturduğu renk kristali kompleksi sayesinde yoğun ve uzun ömürlü bir sonuç sunar. Olağanüstü renk tutuşu sağlayan krem boya, kalıcı sonuçlar elde edilmesini sağlar. Böylece mükemmel renk eşitliği ve beyaz kapama etkisi sunar. İgora 9.7 saç boyası karışımını hazırlamak için metal olmayan bir kap ve karıştırıcı kullanılmalıdır. Uygulayacağınız işleme en uygun oksidanı seçin. Akabinde tüp boyayı aynı miktarda oksidan ile karıştırın. Boya ve oksidan pürüzsüz bir dokuya ulaştıktan sonra uygulamaya başlayabilirsiniz. Hazırladığınız karışımı kuru saç diplerine eşit oranda uygulayın. 15-30 dakika bekletin. Daha sonra kalan boyayı saçın uç ve boylarına uygulayın. 45 dakika boyunca saçınızda bekletin ve durulayın. Igora garantisiyle üretilen 9.7 saç boyası avantajlı fiyatlar ile Trendyol’da satışa sunulur. Pratik bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.