IKEA 2 Adet 2 Li Teflon Yapışmaz Meridyendukkan Kızartma Tavası Siyah Asılabilir

640 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
824,50 TL789 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
555,21 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
550,91 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA 2 Adet 2 Li Teflon Yapışmaz Meridyendukkan Kızartma Tavası Siyah Asılabilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Panorama Shoes Satıcı Ünvanı: ERGEÇ TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354080189000001 Vergi Kimlik Numarası: 3540801890
    Bu ürün Panorama Shoes tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet 20 cm tava 1 Adet 26 cm tava Tavanın hafif olması, içinde yemek olduğunda taşımanızı kolaylaştırır. Alüminyumdan yapılmıştır,ısıyı eşit dağıtarak yiyeceklerin yanmasını ve yapışmasını önler. Teflon ® Classic yapışmaz kaplama sayesinde yemek yapmakta bulaşık yıkamakta çok kolay. MAĞAZAMIZDAN YAPACAĞINIZ ALIŞVERİŞLERİN TAMAMIGİZLİ PAKET İLE GÖNDERİLMEKTEDİR. SİPARİŞLERİNİZ ÜCRETSİZ KARGOLANIR, KARGOPAKETİ ÜZERİNDE ÜRÜN İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ BULUNMAZ. İade ve değişim talebinde bulunmadan önce 6502Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ’u incelemenizitavsiye ederiz. Mevzuata aykırı ürün göndermeniz durumunda talebinizreddedilecektir. Sağlıkve hijyen nedeniyle kullanılmış ve denenmiş ürünler, iç çamaşırları, fantezi içgiyim, mayo, bikini veya paketi açılmış, hasar görmüş, kargo tutanağıbulunmayan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • İç Materyal Teflon
  • Materyal Alüminyum
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver