IKEA Bastıs Tüy Toparlayıcı Kedi Köpek Tüy Toplayıcı

77 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
200 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
96,99 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

IKEA Bastıs Tüy Toparlayıcı Kedi Köpek Tüy Toplayıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İŞBİLEN GROUP Satıcı Ünvanı: İŞBİLEN GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481103326800001 Vergi Kimlik Numarası: 4811033268
    Bu ürün İŞBİLEN GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebatlar Sayfa sayısı: 40 adet Uzunluk: 22 cm Toplam uzunluk: 7.5 m Yararlı Bilgiler Hayvan tüylerini, mobilya, giysi ve araba koltuklarından gelen toz ve tüyleri kolayca ve hızlı bir şekilde temizler. Pratik kulp
  • saklamak için kolayca asılabilir. Bilmekte Fayda Var Toplam 40 yaprak, toplam uzunluk 7,5 m'dir. “
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir ve ürün resmi sitesinden farklı bir fiyattan satılmaktadır.
Geri Bildirim Ver