IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Yeşil ( 44x36 Cm )

240 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399 TL279 TL

Ürün Bilgileri

IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Yeşil ( 44x36 Cm )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: vivace shopping Satıcı Ünvanı: İBRAHİM YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9391043559
    Bu ürün vivace shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebatlar Uzunluk: 44 cm Genişlik: 36 cm Yararlı Bilgiler Bu bulaşık kurutma örtüsü, bulaşıklarınız için daha fazla kurutma alanı elde etmenin kolay ve hızlı bir yoludur. Kurutma örtüsü, bulaşıktan damlayan suyu emmek için bulaşıklığın altına da yerleştirilebilir. Katlayarak ya da kancaya asarak saklaması kolaydır. Bilmekte Fayda Var Akıllı aksesuarlar mutfakta çalışmanızı kolaylaştırır. Tezgahı temiz ve düzenli tutmanıza yardımcı olur. Daha fazla kurutma alanı elde etmek için bu kurutma örtüsünü kullanın veya su birikmesini önlemek için bulaşıklığın altına yerleştirin. Bakım Talimatları Maksimum çekme payı %4. Makinede yıkanır, maks 30°C, hassas program. Çamaşır suyu kullanılmaz. Makinede kurutulmaz. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılmaz. Islak olduğunda genişler. Malzeme Kumaş:%100 polyester Dolgu maddesi malzemesi:Poliüretan sünger 25 kg/m³.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 44 x 36
Geri Bildirim Ver

IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Yeşil (44x36 cm)

Küçük mutfakların en büyük sorunlarından biri mutfak tezgahının yetersiz olmasıdır. Bu tip mutfaklarda küçük ev aletlerinin yanı sıra bir de bulaşıklık koyma sorunu yaşanır. IKEA bulaşık kurutma örtüsü yeşil (44x36 cm), mutfağınıza farkı bir bakış getirir. Kullanım açısından son derece pratik bir üründür. 44x36 cm boyutlarında ve kullanım alanı için yeterli bir büyüklükte dizayn edilir. İşiniz bittiğinde katlayıp kaldırabildiği için rahatlıkla mutfak tezgahında yer açabilirsiniz. Kenarında bulunan asma yeri sayesinde de rahatça bir yere asabilirsiniz. Bu sayede kalabalık görüntüyü bir anda uzaklaştırılabilir. Model, kullanım esnasında koku yapmaz. Bu durumda da uzun süre rahatça kullanabilirsiniz. Makinede yıkanabildiği için ekstra temizlemek için uğraşmak zorunda kalmazsınız. Beğeni kazanan bu model ile keyifli ve kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • 44x36 cm
  • Yeterli su emme
  • Kullandıktan sonra kaldırılabilir

Kaliteli IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Yeşil (44x36 cm)

Kaliteli IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Yeşil (44x36 cm)

Bulaşıklar elde yıkandığı zaman ya hemen silip yerleştirilir ya da bir süre bekleyip suyunun akması gerekir. Eğer mutfak tezgahında istenilen şekilde yer açılmıyorsa, yıkananların silip kaldırılması için ekstra uğraşmak lazımdır. Bulaşık kurutma örtüsü IKEA ürününü sadece gerekli zamanda ortaya çıkarıp kullanabilirsiniz. Bulaşık kurutma örtüsü, suyu gayet iyi bir şekilde emer. Aynı zamanda koku da yapmaz. Bu sayede rahatlıkla kullanılabilir. İsterseniz direkt yıkanan bulaşıkları üzerine koyup isterseniz de bulaşıklığınızı örtünün üzerine koyarak fazla suyun akıp emmesini sağlayabilirsiniz. Ürün, her türlü amaçla kullanılabilir. Bir süre kullandıktan sonra istediğiniz zaman maksimum 30 dereceye olacak şekilde makineye atıp temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Yıkarken çamaşır suyu kullanımı istemediğiniz sonuçlara yol açabilir. Temizledikten sonra oldukça kısa bir süre içinde kuruduğundan dolayı tekrar kullanıma devam edebilirsiniz.

Kullanışlı IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Yeşil (44x36 cm)

Kullanışlı IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Yeşil (44x36 cm)

Çoğu kişi mutfakta görünen fazla eşyadan sıkılır. Bu durumda mutfak tezgahları küçükse ya da kalabalık görüntüden hoşlanılmıyorsa örtü tercih edilebilir. Bu model, gayet kolay bir kullanış sunar. Yeni yıkanan bulaşıkları modelin üzerine istediğiniz şekilde koyabilirsiniz. Ürünün kumaşı %100 polyesterdir. Dolgu maddesi olarak da poliüretan sünger kullanılır. Suyu çok iyi emen ve bu durumun yanında koku yapmayan malzemeye sahiptir. Bu da size uzun süre kullanım rahatlığı sağlar. Kurumuş bulaşıklarınızı topladıktan sonra isterseniz katlayarak isterseniz de olduğu şekilde asma yerinden istediğiniz yere asabilirsiniz. Bu sayede mutfak tezgahınız düzenli görünür. Aynı zamanda ekstra oluşan kalabalıktan kurtulmuş olursunuz. IKEA bulaşık kurutma örtüsü yeşil (44x36 cm) fiyatı, ürünün tüm özellikleri ve kalitesi göz önüne alınarak belirlenir. Beğeni kazanan modele kolayca sahip olabilirsiniz.

Şık IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Yeşil (44x36 cm) Fiyatı

Şık IKEA Bulaşık Kurutma Örtüsü Yeşil (44x36 cm) Fiyatı

Sade ve boş görünen mutfak seven ya da mutfak tezgahında yeterli alanı olmayanlar için üretilen bu ürün, üzerine koyduğunuz bulaşıklar için ideal büyüklüğe sahiptir. Uzunluk olarak 44 cm ve genişlik olarak da 36 cm ebatlarındadır. İkiye katlandığında ise hem depolaması hem de asılması büyük bir avantaj sunar. İyi bir şekilde suyu emme kuvveti olsa dahi koku yapmaz. Bu sebeple düzenli ve düzgün temizlendiği sürece uzun ömürlü kullanım sağlayabilirsiniz. Makinede rahatça yıkanabilen ve çabuk kuruyabilen özelliği sayesinde, kullanırken tüm özellikleriyle kişileri kendine hayran bırakır. Ürün, tek başına da kullanabilir. Bununla beraber bulaşıklığın altına koyarak akan suların birikmesine fırsat vermeden emilmesini sağlayıp kokuyu da engelleyebilirsiniz. IKEA bulaşık kurutma örtüsü yeşil (44x36 cm) yorumları ve kullanan önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapıp ürünü güvenle satın alabilirsiniz.