IKEA Fenomen Suda Yüzen Mum 24 Adet Natural

274 TL
(11,42 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
3. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Fenomen Suda Yüzen Mum 24 Adet Natural

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AgenaGrp Satıcı Ünvanı: GÜLÇİN SERYAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0730190905
    Bu ürün AgenaGrp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ikea fenomen 24 adet suda yüzen mum kargo bedava stoktan aynı gün gönderi malzeme parafin/bitkisel balmumu yanma süresi: 4 saat paket miktarı: 24 adet yararlı bilgiler yüzen mum bilmekte fayda var yanan bir mumu hiçbir zaman gözetimsiz bırakmayın.
  • Mumları yanıcı maddelerin yakınında yakmayın.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kokusuz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ikea Fenomen Mum Suda Yüzen Natural 24 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Mumlar, bulundukları ortama şıklık katarken aynı zamanda güzel kokmasını da sağlayan dekoratif ürünlerdir. Ortamı farklılaştıran bu ürün aynı zamanda insan ruhuna da iyi gelen yönlere sahiptir. Birçok insan kitap okurken ya da romantik bir ortam oluştururken ilk olarak mum tercih eder. IKEA Fenomen suda yüzen mum 24 adet natural brbn IKEA Fenomen modeli sıklıkla tercih edilen bir üründür. Dekorasyon aracı olarak kullanıma uygun olması dışında şık görünümleri sayesinde de dikkatleri üzerine çeker. Suda yüzen mum modeli, yaşam alanınızı şekillendirme hususunda da size yardımcı olur. Evinizin her alanında rahatlıkla kullanabileceğiniz IKEA Fenomen suda yüzen mum 24 adet natural aynı zamanda kullanım açısından güvenliklidir. Siz de bu özelliğe sahip modeli seçerek evinizde farklı bir ortam oluşturabilirsiniz.

  • Dekoratif özellik
  • Şık görünüm
  • Güvenli kullanım

Şık Görünümlü IKEA Fenomen Suda Yüzen Mum 24 Adet Natural

Şık Görünümlü IKEA Fenomen Suda Yüzen Mum 24 Adet Natural

Dekoratif amaçlı kullanılabilir IKEA yüzen mum evinizin salonunda, bahçenizde ya da yemek salonunda kullanabileceğiniz şekilde tasarlanan şık görünümlü dekoratif üründür. Aynı zamanda yatak odanızda da farklı bir görünüm kazandırmak için kullanabilirsiniz. Oval tarzda olan bu ürünler beyaz renkte üretilir. Su dolu dekoratif bir kase ya da vazoda tercih edilebilir. Mumların ruhu dinlendiren ve sakinlik veren bir özellikleri vardır. Meditasyon, yoga ya da dinlenme esnasında yakınınızda bulundurabilirsiniz. IKEA Fenomen mum, balmumundan üretilen bitkisel bir modeldir. İçeriğinde parafin ve doğal özler olup insan sağlığına zarar vermez. Maksimum yanma süresi 4 saate yakındır. Bu özellik uzun süre huzurun keyfini çıkarmanıza katkı sağlar. Paket miktarı 24 adet olan IKEA suda yüzen mum tercih ederek siz de kendinize uzun süre keyfini çıkarabileceğiniz huzurlu ortamlar oluşturabilirsiniz.

IKEA Fenomen Suda Yüzen Natural 24 Adet Mum Seçimi

IKEA Fenomen Suda Yüzen Natural 24 Adet Mum Seçimi

Mumları yerleştireceğiniz ortama göre seçim yaparak dekorasyon zevkinizi ön plana çıkarabilirsiniz. IKEA Fenomen mumları derin bir kase içine su doldurarak orta sehpa üzerine ya da yemek masasının ortasına yerleştirebilir, dilediğiniz zaman yakarak kullanabilirsiniz. Mum seçiminde bulunmadan önce içeriği ve kullanımı hakkında detaylı inceleme yapmanız tavsiye edilir. Yaktığınız yüzen mumların yakınında yanıcı maddeler bulundurmamak can güvenliğiniz açısından oldukça önemlidir. %100 doğal özlere sahip olan bu şık görünümlü ürün bulunduğu her ortama farklı bir hava katar. Otantik bir yemek masasında kullanabilir, akşam yemeğini daha romantik bir ana çevirebilirsiniz. Yine aynı şekilde kitaplığınıza yakın bir yerde tutarak huzurlu bir ortam oluşturabilirsiniz. Bu ürünü tercih etmeden önce dilerseniz IKEA Fenomen suda yüzen mum 24 adet natural kullananlar arasından diğer müşterilerin tavsiyelerinden de yardım alabilirsiniz.

IKEA Fenomen Suda Yüzen Naturel 24 Adet Mum Fiyatı

IKEA Fenomen Suda Yüzen Naturel 24 Adet Mum Fiyatı

Tercih edilen Fenomen suda yüzen mumun özellikleri dışında fiyatları da müşterilerin dikkat etmesi gereken detaylar arasındadır. IKEA Fenomen suda yüzen mum 24 adet natural fiyatları her kesim müşterinin bütçesine hitap etmeyi başarır. Fiyatlar ürün özelliklerine ve içerisinde bulunan materyallere göre farklılık gösterebilir. Seçim yapmadan önce detaylı araştırma yaparak karar verebilirsiniz. Bu sayede doğru ürün tercih etmiş olursunuz. Seçtiğiniz IKEA Fenomen yüzen mum hem fiyat hem de özellik açısından birbiri ile uyumlu olmalıdır. Bu detayları göz önünde bulundurarak, bütçeniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Sağlığınızı olumsuz yönde etkilemeyen bu ürün, içeriğinde herhangi bir koku ya da kimyasal madde barındırmaz. Dilerseniz satın almadan önce Trendyol’da bulunan IKEA Fenomen suda yüzen mum 24 adet natural yorumları kısmına bakarak aldığınız bilgilere göre seçim yapabilirsiniz.