IKEA Harte Led'li Çalışma Lambası, Siyah-lame

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

IKEA Harte Led'li Çalışma Lambası, Siyah-lame

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: paşabey Satıcı Ünvanı: İZZETTİN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5320362209
    Bu ürün paşabey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebatlar Işık akışı: 100 lm Yükseklik: 32 cm abajur çapı: 12 mm Kordon uzunluğu: 1.9 m Enerji: 3.0 W Yararlı Bilgiler Bilgisayarınızın USB girişi veya sıradan bir priz ile lambayı çalıştırabilirsiniz bu sayede lambayı farklı yerlerde kolayca kullanabilirsiniz. Lambanın ayarlanabilir başlığı sayesinde ışığı aşağı ya da yukarı kolayca yönlendirebilirsiniz. Pratik kullanıma sahip bu süper ince lamba ile evinizde küçük alanları bile aydınlatabilirsiniz. LED ampul akkor ampullere göre %85 daha az enerji harcar ve 20 kat daha uzun ömürlüdür. Bilmekte Fayda Var Bilgisayarınızdaki USB bağlantısını kullanarak çalıştırıp ışığı yukarı veya aşağı doğru yönlendirebilirsiniz. Eğilmiş metal borudan yapılmıştır, minimalist ancak eğlenceli görünümü ile yerleştirilmesi kolaydır. Her yönden akıllı. Sabit LED aydınlatma. LED ömrü yaklaşık 25,000 saattir. Işık rengi: Sıcak beyaz (2700 Kelvin). Bu ürün CE işareti taşımaktadır. 8 yaş ve üzeri için tavsiye edilir. Uzun Vadeli Faydalar "Mümkün olduğunca az şeyden mümkün olduğunca fazlayı elde etmek... HÅRTE çalışma lambasının altında yatan mantığı böyle özetleyebiliriz. Ana fikir maliyeti düşük tutmak için üretimi ve nakliyesi kolay olan, ancak yine de çalışırken size iyi bir biçimde ışık sağlayabilecek bir lamba yaratmaktı. Alışması, kullanması ve evinizin vazgeçilmezleri arasında yer etmesi kolay bir lamba... Bulduğumuz çözümse malzeme kullanımını mümkün olduğunca azaltarak bükülmüş metal borulardan bir nevi anti-tasarıma ulaşmaktı: hemen her ortama uyum sağlayan basit ve temel bir şekil." Lambalarımızın birçoğu sabit LED ampullüdür. LED ampul, geleneksel akkor ampule oranla %85 daha az elektrik harcar ve 25.000 saat kullanım ömrüne sahiptir. Lambalarımızın birçoğu sabit LED ampullü dür. LED ampul, geleneksel akkor ampule oranla %85 daha az elektrik harcar ve 25.000 saat kullanım ömrüne sahiptir. Üstelik enerji tasarrufu sağlamak için şıklıktan ödün vermeniz de gerekmez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver