IKEA Ihardıg 365+ Cam Baharat Kavanozu Baharatlık 4 Lü 15 Cl

254,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,87 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Ihardıg 365+ Cam Baharat Kavanozu Baharatlık 4 Lü 15 Cl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereganto Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN YÖRÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9830087289
    Bu ürün Ereganto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ihardıg 365+ Cam Baharat Kavanozu Baharatlık 4 Lü 15 cl
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

IKEA Ihardıg 365+ Cam Baharat Kavanozu Baharatlık 4’lü 15 cl

Mutfakta ihtiyaç duyulan ve sıklıkla kullanılan araç gereçlerden biri baharat takımlarıdır. Birbirleriyle uyumlu olan parçaların içerisine yerleştirilen rengarenk baharatlar, oldukça hoş bir görünüm ortaya çıkarır. Bu ürünler, müşterilerin mutfak düzenine de rahatlıkla uyum sağlar. IKEA Ihardıg baharatlık, mutfak dolaplarının içerisinde ya da tezgah üzerinde yaygın şekilde bulundurulur. Bunun yanı sıra dolap çekmeceleri içerisinde de bulundurulabilir. Sık gereksinim duyulan baharatların kolay ulaşılabilir bir yerde bulundurulması kolaylık sağlar. Mevcut takımlar da bunu mümkün kılan temel parçalar arasında yer alır. Mutfakta yoğun olarak kullandığınız baharatları bu kavanozlar içerisine yerleştirerek bir düzen elde edebilirsiniz. İstediğiniz zaman kapak kısımlarını rahatlıkla açıp kullanabilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve dayanıklı olan ürün, uzun zaman boyunca deforme olmaz. Mutfağa işlevsellik katan ürün modelini temin edebilirsiniz.

  • Cam materyal
  • Siyah renk
  • Çift taraflı açılabilen kapak

Kullanışlı ve Modern IKEA Ihardıg Baharatlık

Kullanışlı ve Modern IKEA Ihardıg Baharatlık

Baharat takımları, sık kullanılan baharat çeşitlerini, anlık kullanım ihtiyacını karşılamak için bir arada ve düzenli şekilde tutan üründür. Biber veya tuz gibi temel malzemelerin konduğu kavanozları farklı şekillerde de değerlendirebilirsiniz. IKEA 365+ Ihardıg, 15 Cl hacmine sahiptir. 4’lü şekilde müşterilere sunulur. Bu ürünleri 4’lü olarak kullanabileceğiniz gibi birkaç takımı birleştirerek büyük set de elde edebilirsiniz. Tüm baharatlarınızı aynı görünüme sahip olan ürün modelleri içerisinde muhafaza edebilmek için bu seçeneği deneyebilirsiniz. Aynı takım içerisinde yer alan baharatlar hem müşterileri memnun eder hem de ilgi çekici bir görüntü oluşturur. Farklı şekillerde değerlendirilebilen ürünleri satın alarak mutfağınızın kullanışlı ve düzenli hale gelmesine katkıda bulunabilirsiniz. Hem renk hem de model bakımından beğenilen ve yaygın biçimde tercih edilen ürünleri siz de sipariş edebilirsiniz. Böylece mutfağınıza modern bir hava katabilirsiniz.

Mutfaklara Şıklık Katan IKEA Ihardıg Baharatlık

Mutfaklara Şıklık Katan IKEA Ihardıg Baharatlık

Baharat takımları, farklı renk ve modellerde üretilir. Genel olarak mutfak konseptine uygun olarak tercih edilir. IKEA Ihardıg 365+ 4’lü 15 cl cam baharat kavanozu baharatlık, cam olduğu için kolaylık sağlar. Şeffaf renge sahip olan model, her mutfağa uyum sağlayabilir. Siyah renkli kapak kısmı, ürüne ayrı bir şıklık katarken işlevsel tasarımı ile dikkat çeker. Kapak bölümü çift yönden açılabilir olduğu için kavanozu açarken pratiklik sağlar. Farklı şekillerdeki kapak kısımları ince ya da kalın biçimdeki baharatları kolaylıkla kullanabilmek için özenle tasarlanır. IKEA Ihardıg 365+ 4’lü 15 Cl cam baharat kavanozu baharatlık yorumları kısmından ürünün bu gibi öne çıkan yanlarının müşteriler üzerinde bıraktığı olumlu etkilere bakabilirsiniz. Siz de sıklıkla vakit geçirilen mutfak bölümü için kullanışlı ve işlevsel özelliğe sahip ürünler arıyorsanız, bu kavanoz setini satın alabilirsiniz.

Bütçenize Uygun IKEA Ihardıg Baharatlık Fiyatları

Bütçenize Uygun IKEA Ihardıg Baharatlık Fiyatları

Her bir araç gereç, kullanım biçimine ve görevine göre farklı şekillerde fiyatlandırılır. IKEA Ihardıg 365+ 4’lü 15 cl cam baharat kavanozu baharatlık fiyatı da bu şekilde belirlenir. Bu noktada her bir müşteri, kişisel bütçesini dikkate alarak tercihte bulunur. IKEA 365+ Ihardıg cam baharat kavanozu baharatlık 4’lü set olarak müşterilere sunulur. Kavanoz kısmı camdan üretildiği için sağlıklıdır. İçerisine konulan baharatlar, uzun zaman boyunca kullanılabilir. Kapak kısmının siyah renkli olması, ürünlerin tercih edilme oranına katkıda bulunan faktörlerler arasında yer alır. Özellikle beyaz, siyah ya da siyah beyaz ağırlıklı mutfak konseptine sahip olan kişiler tarafından tezgah üzerinde kullanmak üzere sıklıkla talep edilir. Takımı hoş bir şekilde muhafaza edebilmek için kapak renkleri ile uyumlu tepsi içerisine yerleştirebilirsiniz. Farklı kullanım biçimlerine uyum sağlayabilen seti Trendyol üzerinden sipariş verebilirsiniz.