IKEA Kramig Peluş Panda Oyuncak

440 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
258,63 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 115 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
485,47 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
365,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Kramig Peluş Panda Oyuncak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESHLEE Satıcı Ünvanı: MELDA BURCU SINMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7690908219
    Bu ürün ESHLEE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kramig peluş panda oyuncak yumuşak oyuncakların tümü sarılmak, rahatlamak ve dinlemek için iyi arkadaştırlar ayrıca oyuna ve yaramazlığa da düşkündürler.
  • Bunlara ek olarak, güvenlik için test edilmişlerdir.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut 45 cm
  • Renk Beyaz
  • Yaş 1+ Yaş
  • Dil Türkçe
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

IKEA BRBN-IKEA-KRAMIG Kramig Pelüş Panda Oyuncak

Ikea Kramig peluş oyuncak panda, canlı renkleriyle ve sevimliliğiyle ön plana çıkar. Siyah beyaz renklerde ve panda görünümündedir. Oyuncak seven her yaştan insana hitap edebilecek bir üründür. Tasarımının yanı sıra özel dokusuyla da sizi memnun edecek bir oyuncaktır. Ikea Kramig peluş oyuncak panda, kaliteli malzemeler kullanılarak imal edilmiştir. Ürün, imalatı sırasında birçok kalite kontrol aşamasından geçmiştir. Üretim esnasında sağlığınız ve güvenliğiniz göz önünde bulundurulmuştur. Birçok gerekli testten geçirilerek üretilmiştir. Üretimde, çocukların güvenliği de düşünülerek tasarlanmıştır. Hem yetişkinlerin hem de çocukların üründen maksimum memnuniyet duyması hedeflenmiştir.

  • 30 cm uzunluktadır.
  • Siyah ve beyaz renklerdedir.
  • Yumuşak bir dokuya sahiptir.

Ikea Kramig Peluş Panda Oyuncak Özellikleri Nelerdir?

Ikea Kramig Peluş Panda Oyuncak Özellikleri Nelerdir?

Ikea Kramig peluş oyuncak panda, siyah – beyaz renkleriyle canlı bir görünüme sahiptir. Ürün, tamamen polyester malzemeden üretilmiştir. Bu oyuncağın üretiminde dolgu maddesi olarak polyester fiber kullanılmıştır. Hem çocukların hem de yetişkinlerin seveceği bir yumuşaklığa sahiptir. Anti alerjen malzemelerden üretilen bu ürün, gerekli bütün güvenlik testlerinden geçirilmiştir. Bu oyuncak, çocuklarda ve yetişkinlerde herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmadan rahatlıkla kullanılır. Üzerinde tehlike yaratabilecek ufak parçalar bulunmadığından çocuklar için güvenli bir üründür. Bu panda oyuncak, kaliteli ipliklerle imal edildiği için tüylerinden kaynaklı herhangi bir dökülme durumuyla karşı karşıya kalmazsınız. Kaliteli boyalar kullanılarak üretildiğinden renkleri akmadan ve solmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Sevimli görünümü sayesinde hem çocuklar için hem de oyuncak seven yetişkinler için uygun bir üründür. Bu peluş oyuncak, 30 cm boyutundadır.

Ikea Kramig Peluş Panda Oyuncak Temizliği Nasıldır?

Ikea peluş panda, kirlenmesi durumunda kolaylıkla temizlenir. Bu ürünün makinede 40℃ sıcaklıkta yıkanması önerilir. Narin yıkama programı kullanılması hasar görmesini engeller. Renklerinin ve biçiminin bozulmaması için çamaşır suyu kullanılmamasına dikkat etmek önemlidir. Eğer kurutma makinesi kullanılacaksa düşük sıcaklık seçilmelidir. Ütülemek de yanma ve oyuncağın yapısının bozulması gibi durumlara sebep olabileceğinden önerilmeyen bir aşamadır. Kuru temizleme işlemi de deforme olmasına sebep olabilir. Ürünü makinede yıkamadan önce çamaşır filesi ya da yastık kılıfı içine koyarak hasar almasını engellemeniz mümkündür. Başka eşyalarla beraber yıkıyorsanız renginin değişmemesi için benzer tonlarda olmalarına özen gösterebilirsiniz. Oyuncağın renklerini bozmayacak bir çamaşır deterjanı kullanmaya dikkat edebilirsiniz. Ürünü makineden çıkardıktan sonra bir havlu yardımıyla fazla suyunu alıp kurumaya bırakmanız önerilir. Lekelenmesi durumunda uygun bir deterjanla yumuşak hareketlerle silebilirsiniz.

Ikea Kramig Peluş Panda Oyuncak Kimlere Hitap Eder?

Ikea oyuncak panda, çocuklar için sevimli bir arkadaş olabilir. Bu ürün, oyuncaklara sarılarak uyumayı seven çocuklarınız için uygun bir seçenektir. Çevrenizdeki çocuklara doğum günlerinde armağan edebilirsiniz. Bu ürün, çocukların yanı sıra oyuncak seven yetişkinler için de uygundur. Hayvan ve özellikle de panda seven kişilere hitap edebilecek bir üründür. Evinizin istediğiniz yerine aksesuar olarak bu oyuncağı koyabilirsiniz. Aynı zamanda oyuncak koleksiyonu yapmak isteyenlerin de tercih edebileceği bir üründür. Oyuncaklara düşkün olduğunu bildiğiniz yakınlarınıza özel günlerde bu peluşu hediye etmeniz mümkündür. Hem çocuklar için hem de yetişkinler için yumuşak oyuncak sevenleri mutlu edebilecek bir eşyadır. Ikea Kramig peluş oyuncak panda yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşıp kullanıcı görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Ürün hakkındaki sorulardan fikir edinebilir ve kendiniz de satıcıyla iletişime geçebilirsiniz. Ikea Kramig peluş oyuncak panda fiyatına buradan göz atabilir ve hızlıca satın alabilirsiniz.