2
ÇocukKlozet Adaptörü ve Lazımlık kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

IKEA Tossig Çocuk Klozet Adaptörü Klozet Kapağı Adaptörü

285 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,42 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,03 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,85 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Tossig Çocuk Klozet Adaptörü Klozet Kapağı Adaptörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yurdal Plastik Satıcı Ünvanı: YURDAL KARGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 5240099197
    Bu ürün Yurdal Plastik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme Polipropilen plastik, Sentetik kauçuk Ebatlar Genişlik: 30 cm Derinlik: 37 cm Yararlı Bilgiler Klozet adaptörü, çocuğunuzun tuvalet eğitimini kolaylaştırır. Yumuşak kıvrımları ve kenarları, küçük popolar için konforludur. Alt kısımda yer alan kaydırmaz materyal sayesinde çocuğunuz yerinde sabit ve güvenle oturabilir. Kullanılmadığı zaman rahatlıkla duvara asılabilir ya da bir yerde kendi başına durabilir. Bakım Talimatları Plastik için uygun bir deterjan ile düzenli olarak silerek temizleyiniz. Bilmekte Fayda Var Klozet üzerine kolayca uyacak şekilde tasarlanmıştır.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

IKEA 1202368 Tossig Çocuk Klozet Kapağı Adaptörü

Çocukların tuvalet eğitimleri için gerekli olan ekipmanlar arasında yer alan klozet kapakları, kullanışlılık kavramı göz önünde bulundurularak tasarlanır. Pratik yapısıyla küçüklerin tuvalette rahat etmelerini sağlayan Ikea Tossig çocuk klozet adaptörü, konforlu bir yapıya sahiptir. Hem kurulum hem de kullanım açısından işlevsellik sunan bu ürün, ideal ölçüleri sayesinde çocukların vücut anatomisine tam uyum sağlar. Yumuşak yüzeyiyle konforlu bir his yaratır. Tuvalet seanslarının sorunsuz şekilde tamamlanmasına yardımcı olur. Kıvrımlı yapısıyla güvenli kullanım sağlayarak ebeveynlerin beklentilerini sonuna kadar karşılar. Ürün, kullanışlı özelliklerinin yanı sıra renkli tasarımıyla da miniklere hitap eder. Ikea Tossig çocuk klozet adaptörü küçüklere tuvalet alışkanlığı kazandırmak için sıklıkla tercih edilir.

  • Ebatlar: 37 cm derinlik, 30 cm genişlik
  • Üretim Materyali: Polipropilen plastik ve sentetik kauçuk
  • Renk: Yeşil ve beyaz

Ikea Tossig Çocuk Klozet Adaptörünün Özellikleri

Ikea Tossig Çocuk Klozet Adaptörünün Özellikleri

Standart klozetler, çocukların fiziksel özelliklerine uygun olmadığı için tuvalet sırasında çeşitli gereçler kullanmak gerekir. Kullanışlı yapısıyla bir adım öne çıkan Ikea Tossig çocuk klozet kapağı adaptörü, konforlu özelliklere sahiptir. Bu ürün, çocukların tuvalet eğitimlerinin daha kolay bir şekilde tamamlanmasına önemli ölçüde katkıda bulunur. Kıvrımlı ve çıkıntılı bir yapıda tasarlandığından küçüklerin vücut anatomisine uygundur. Klozet adaptörü ideal ölçüleri sayesinde konforlu kullanım imkânı tanır. Ürünün genişliği 30 cm, derinliği ise 37 cm olarak belirlenmiştir. Gereç, klozetin üzerine pratik şekilde bağlanabildiği için kolay kurulum imkânı tanır. Özel kaydırmaz materyalden imal edilmiş olan model, sabit şekilde konumlanır. Çocukların klozete güvenle oturabilmesi için uygun bir alan yaratır. Siz de bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Ikea Tossig Klozet Kapağı Adaptörünün Kullanımı Nasıldır?

Ikea Tossig Klozet Kapağı Adaptörünün Kullanımı Nasıldır?

Ikea Tossig 30x37 cm çocuk klozet kapağı adaptörü, keyifli kullanım olanağı sunduğu için dikkat çeker. Yeni nesil üretim teknolojileriyle tasarlandığından çocukların klozete otururken ihtiyaç duyduğu tüm konforu sağlar. Gerecin ön kısmında yer alan hafif çıkıntılı yapı, düşme ve denge kaybı gibi istenmeyen durumların engellenmesine katkı sağlar. Özel kıvrımlı kenarlar ise konfor sunan diğer özelliklerin arasında yer alır. Kullanışlı adaptör, temelde klozet kapağına sabitlenerek monte edilir. Herhangi bir ekstra ekipmana gerek kalmadan ürünün uç ve kenar kısımları kapağa oturtarak adaptörü konumlandırabilirsiniz. Alt yüzeyde yer alan kaydırmaz malzeme adaptörün hareket etmesini engeller. Kompakt boyutları ve ergonomik tasarımıyla ebeveynlerden tam not alan ürün, kolayca saklanabilir. Kullanılmadığı durumlarda duvara asılabilir ya da dik pozisyonda muhafaza edilebilir.

Ikea Tossig Çocuk Klozet Kapağı Adaptörü Kaliteli midir?

Ikea Tossig Çocuk Klozet Kapağı Adaptörü Kaliteli midir?

Ikea kalitesini her kullanımda yansıtan ürün, materyal yapısıyla beklentileri karşılar. Dayanıklılık sunan polipropilen plastik ve sentetik kauçuk malzemelerden imal edilir. Yıpranma, çizilme ve kırılma gibi istenmeyen durumlara karşı direnç gösteren bu materyaller; güvenli bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla küçüklerin hassas cildine uyum sağlar ve herhangi bir sorun oluşturmaz. Pürüzsüz dış yüzey, nazik bir dokunuş hissi yaratarak tuvalet seanslarının keyifle tamamlanmasına yardımcı olur. Bu ürün, yüksek kalite standartları baz alınarak imal edildiği için uzun ömürlüdür. Temizlik aşamasında da kolaylık sunan adaptör, plastik malzemeler için uygun olan deterjanlar ve nemli bezler ile silinebilir. Leke tutmayan yapıda tasarlandığından tek hamlede temizlenebilir. Ikea Tossig 30x37 cm çocuk klozet kapağı adaptörü yorumları, ürünün kalitesini yansıtır. Siz de bu incelemeleri okuyarak söz konusu ürünü Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.