9
Temizlik Bezleri kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

İlbay's 4'lü Ithal Baskılı 40x60 Cm Fabrika Satış Mağazası Orijinal Mikrofiber Temizlik Bezi

234,90 TL
(58,73 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,73 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İlbay's 4'lü Ithal Baskılı 40x60 Cm Fabrika Satış Mağazası Orijinal Mikrofiber Temizlik Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ne Lazımsa Bak Satıcı Ünvanı: MUSA POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7320125016
    Bu ürün Ne Lazımsa Bak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ilbay’s temizlik bezleri temizlik maddesi kullanmadan temizlik! Bezlerimiz kesinlikle %100 orijinal ilbay’s markadır. paket icinde 4 adet bez vardır. Ister ıslak ister kuru kullan ıslakken kuru özelliği sağlar temizlik icin super yardimci bezler camlarda, aynalarda, parlak mobilyalarda, parlak mutfak dolaplarında, mutfak aletlerinde, banyoda, musluklarda, led tv, dizüstü bilgisayarı, tablet, araba temizliğinde… vs. Eşyalarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Temizlik maddesi kullanmanıza gerek yoktur. Fakat isterseniz sadece deterjan kullanabilirsiniz. Islatın, sıkın, silin ve bırakın. Leke bırakmaz kurulamaya gerek kalmaz. İthal ürün Bez boyutu: 40cm x 60cm'dir

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver

İlbay'S 4'lü Mikrofiber Temizlik Bezi İlbays Sultan

Yaşam alanlarının temizlenebilmesi için birbirinden farklı malzemelere ihtiyaç duyulur. Temizlik bezleri de bunlardan biridir. Mikrofiber temizlik bezi çeşitleri ince yapılı gözeneklere sahiptir. Bu sayede tozu ve kiri içerisine hapsederek derinlemesine temizlik imkanı sağlar. Aynı zamanda herhangi bir temizlik malzemesine ihtiyaç duymadan kolay kullanıma imkan tanır. Ürün, aynı zamanda her alanda etkili bir kullanım sağlar. Mutfak, banyo ve mobilya temizliğinde oldukça etkilidir. Bakterilerden tamamen kurtulmanıza yardımcı olmakla birlikte ince yapısıyla kolay şekilde temizlik yapmanıza imkan tanır. Temizleyeceğiniz alana göre ister ıslak ister kuru bir şekilde kullanabilirsiniz. Böylelikle etkin şekilde temizlik yapabilir, hijyenik bir ortama sahip olbilirsiniz. Siz de İlbay’S tarafından satışa sunulan bu mikrofiber bezleri satın alabilir ve temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Derinlemesine temizlik
  • Kolay kullanım imkanı
  • Her alanda etkili

Derinlemesine Temizlik Sağlayan İlbay’S 4’lü Mikrofiber Bez

Derinlemesine Temizlik Sağlayan İlbay’S 4’lü Mikrofiber Bez

Temizlik bezlerinin detaylı bir kullanım sunması oldukça önemlidir. Mikrofiber bez çeşitleri derinlemesine temizlik sağladığından müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. İlbay'S mikrofiber bez temizliğin kolay bir hal almasına yardımcı olur. Silinen alanlarda herhangi bir şekilde leke ve iz bırakmaz. Böylelikle derinlemesine bir temizlik elde etmenize imkan tanır. Ürün bakterilerin ölmesine de yardımcı olur. Tüm toz ve kirlerde etkili olduğundan çok amaçlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Dilerseniz televizyonun tozunu alabilir, dilerseniz de yer, ayna, cam ve mobilya gibi ev eşyalarını silebilirsiniz. Islak ya da kuru bir kullanıma uygun olan bu ürün sayesinde dilediğiniz gibi hijyenik bir alan elde edebilirsiniz. Siz de derinlemesine temizlik imkanı sunan bu mikrofiber bez çeşidini İlbay’S markası güvencesiyle satın alabilirsiniz. Böylelikle temizliğin kolaylaşmasını sağlayabilirsiniz.

Kolay Kullanımıyla İlbay’S 4’lü Mikrofiber Bez

Kolay Kullanımıyla İlbay’S 4’lü Mikrofiber Bez

Etkili bir işlem sağlayan mikrofiber bez çeşitlerinin kolay bir kullanım imkanı sunması temizlik işlemini kolaylaştıran önemli bir faktördür. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen İlbay’S bez, mikrofiber yapısıyla kolay bir şekilde evinizi ya da ofisinizi temizleyebilmenize yardımcı olur. Ürün kolay bir şekilde kullanılabilir. Yapacağınız işlem sırasında herhangi bir malzemeye ihtiyaç duymanızı engeller. Aynı zamanda kuru ya da ıslak bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Mutfak malzemelerinin, kapı ve yer gibi alanların silinmesinde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda aynalarda bulunan lekelerin giderilmesinde de bu bezi tercih edebilirsiniz. Ürünü deneyimleyen müşteriler yapısından ve kullanım konforundan oldukça memnundur. İstedikleri alanı ihtiyaçlarına uygun şekilde temizleme imkanı elde ederler. İlbay'S 4'lü mikrofiber temizlik bezi İlbay’S Sultan yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir ve müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Bütçe Dostu İlbay’S 4’lü Mikrofiber Bez Fiyatları

Bütçe Dostu İlbay’S 4’lü Mikrofiber Bez Fiyatları

İlbay'S 4'lü mikrofiber temizlik bezi İlbay’S Sultan her alanın etkili bir şekilde silinebilmesine yardımcı olur. Mikrofiber yapısı sayesinde herhangi bir sıvı maddeye ihtiyaç duymanızı engeller. Ürün herhangi bir şekilde koku yapmaz ve dilediğiniz alanı silmenize yardımcı olur. İç partiküllerine topladığı tozu ve kiri geri bırakmaz ve güçlü bir tutuş sağlar. Aynı zamanda etkili bir şekilde kullanılarak alanın ferahlamasına imkan tanır. Islak bir şekilde kullandığınızda kurulama bezine ihtiyaç duymazsınız. Ürün herhangi bir şekilde leke ve iz bırakmaz. Ayrıca 4’lü paketler halinde ve birbirinden farklı renklerle satışa sunulur. Böylelikle değişik alanlarda farklı renge sahip olan bezi kullanabilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlı olduğundan bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. İlbay’S 4'lü mikrofiber temizlik bezi İlbay’S Sultan fiyatını Trendyol'dan inceleyerek ürünü kolaylıkla satın alabilir ve ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.