İlbay's Alüminyum 360 Derece Dönen 3 Mikro Fiber Bez 62,5 Cm Mop

670,82 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İlbay's Alüminyum 360 Derece Dönen 3 Mikro Fiber Bez 62,5 Cm Mop

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLBAYS TEKSTİL TEMİZLİK LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: İLBAYS TEKSTİL TEMİZLİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470124857400001 Vergi Kimlik Numarası: 4701248574
    Bu ürün İLBAYS TEKSTİL TEMİZLİK LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.İLBAYS' ALÜMİNYUM DÜZ MOP ÖZELLİKLERİ Tam 60 cm mop uzunluğu 62.5 cm mop bezi uzunluğu ile koltuk altı, dolap altı gibi dar alanlara kolayca ulaşabilirsiniz Kilitli mandalı sayesinde teleskop boyunu kendinize göre ayarlayabilirsiniz 360° dönen başlık kolayca manevra yapabilme imkanı sağlar Kolay bez değişimi sağlayan cırtlı yüzey, döner başlıklı gövde, ergonomik soft sünger tutacak, evinizdeki en büyük yardımcınız olacak. Kuru mop bezin zemin üzerinde bulunan tüy ve tozları toplama özelliği vardır. Kuru olarak kullanıldığında suya gerek kalmaz. Islak mop bez, döşemelerin ve silinen zeminin klasik yıkanmasının yerini tutar. Tozu tüyü pisliği bezin iç hacminde toplar. Temizlik işleminde sadece su yeterlidir. Duvar mop bez ile duvar, fayans, tavan gibi yüzeylerin temizliği çok daha kolay ve rahat olur. Mop setin kullanımı kolay ve zahmetsizdir. Aşırı fiziksel çaba gerektirmez, yorucu eğilmelere gerek kalmaz, boyunu kendinize göre ayarlama yapabilirsiniz.az vakit harcayarak zamandan tasarruf sağlar. PAKET İÇERİĞİBir adet teleskopik sopa Bir adet mop gövde Bir adet ıslak mop bez Bir adet kuru mop bez Bir adet duvar mop bez

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
Geri Bildirim Ver