1
Temizlik Bezleri kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

İlbay's Ithal Fabrika Satış Mağazası Orijinal Mikrofiber Temizlik Bezi (40X60)

159,99 TL
(53,33 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
195,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İlbay's Ithal Fabrika Satış Mağazası Orijinal Mikrofiber Temizlik Bezi (40X60)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ne Lazımsa Bak Satıcı Ünvanı: MUSA POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7320125016
    Bu ürün Ne Lazımsa Bak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlbay's İthal Fabrika Satış Mağazası Orijinal Mikrofiber Temizlik Bezi Orijinal ürünlere daha güvenle sahip olacaksınız. Paketlerin üzerinde uluslararası doğrulanmış özel hologram mevcuttur. Böylelikle QR kod ile hologram kodunuzu eşleştirerek, ürününüzü doğrulayabilir, güvenle orijinal ürününüzün keyfini çıkarabilirsiniz ve muadil ürün satın almadığınızdan emin olabilirsiniz. 1 pakette toplam 3 adet bez bulunmaktadır Islat sil geç. Deterjan gerektirmez, Zaman tasarrufu sağlar, Temizliği eğlenceli hale getirir. Cam, ayna, beyaz eşya, mobilya, mutfak, tezgah, banyo, ev, arabanızda lekesiz ve kolay temizlik sağlar. Kullanıldığı yüzeyde hiçbir şekilde parmak izi, leke, toz, kir bırakmaz. Sadece suyla ıslatıp sıkıp silmeniz yeterlidir. Tek seferde temizler, ardından kurulamaya ihtiyaç bırakmaz. Temizlikten bittikten sonra bezi suyun altında sabunla yıkamanız yeterlidir. Uzun süre rengini ve şeklini korur, kullanım süresi uzundur. İLBAY'S markası orijinal Baskılı olan bezimizin boyutu: 40cm x 60cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

İlbay's Ümit & Filiz İlbay 3'lü İlbay's Bez Orijinal İthal Mikrofiber Temizlik Bezi

İlbay’s fabrika orijinal ithal 3’lü mikrofiber temizlik bezi, temizlik söz konusu olduğu anda yumuşak ve kaliteli dokusu sayesinde akıllara ilk gelen seçeneklerden birisi olmayı başarmıştır. Genel temizlik işlerinde kullanılan araçlardan ilk olarak hafif olması beklenir. Böylelikle temizlik daha pratik olacaktır. İşte tam da bu noktada İlbay’s fabrika 3’lü mikrofiber temizlik bezi devreye girmektedir. Son derece hafif yapısıyla rahatlıkla taşınabilir ve her an her yerde zahmetsizce kullanılabilir. Hızlı su çekme gücü, bekleme veya tekrarlama gibi durumlardan sizi korur. Üstün performansı, minimum zahmetle maksimum verim sağlar. İlbay’s temizlik bezi 3’lü ürün içeriği ile aynı anda farklı uygulamalar için imkan tanır.

  • Antibakteriyeldir.
  • Pratik kullanımlıdır.
  • Kolay temizlenebilir.

İlbay's Fabrika Orijinal 3'lü Mikrofiber Temizlik Bezinin Özellikleri

İlbay's Fabrika Orijinal 3'lü Mikrofiber Temizlik Bezinin Özellikleri

İlbay’s fabrika orijinal ithal 3’lü mikrofiber temizlik bezi, alışılmış birçok temizlik bezinin aksine keyifli bir kullanım imkanı sunar. Narin kumaşı, ellerinize zarar vermeyecek şekilde dokunmuştur. Bu sayede ıslatırken ve sıkarken konforlu hissedersiniz. Kullanım esnasında kavrama kolaylığı için 42×68 cm ölçülerinde olacak şekilde tasarlanmıştır. İlbay’s fabrika sarı pembe yeşil mikrofiber temizlik bezi, son derece fonksiyoneldir. Temizlenen alandaki suyu, nemi ve kiri en kısa sürede emerek zamandan tasarruf eder. Kurulama görevini de üstlendiği için takviye bir beze ihtiyaç duymazsınız. Antibakteriyel yapısı, genel temizlik işlemleri için hijyenik bir yardımcıdır. Uygulamanın sonucunda leke bırakmaz. Tozdan ve kirden arınmış temiz ve parlak bir görüntü elde etmenizi sağlar. Deterjan kullanımını en aza indirdiği için hem bütçe hem de çevre dostudur.

İlbay's Fabrika İthal Mikrofiber Temizlik Bezi Nerelerde Kullanılır?

İlbay’s fabrika orijinal ithal 3’lü mikrofiber temizlik bezi, temizlik ve hijyeni gözeten yüksek performanslı bir üründür. Bu sayede kendisine son derece geniş bir kullanım alanı oluşturmuştur. Herkesin kullanabileceği ebatlarda oluşunun yanı sıra hassas cilde sahip bireyleri de düşünerek üretilmiştir. İlbay’s fabrika ithal 3’lü mikrofiber temizlik bezi, neredeyse yaşamımızın her alanında bulunan cam ve aynaların temizliğinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Bununla birlikte elektronik cihazların yüzeyleri ve parlak mobilya temizliği için de uygundur. Tezgahınızı temizleme ihtiyacı duyduğunuz an güvenle kullanabilirsiniz. Lavabo, duşakabin temizliğinde size yardımcı olacaktır. Araba temizliğinde kullanılırken aracın yüzeyine zarar vermez. İlbay’s fabrika orijinal 3’lü mikrofiber temizlik bezi, temizlik yapılırken ovma ve silme işleminde kullanılabileceği gibi sadece kurulama işlemi için de rahatça kullanılabilir.

İlbay's Fabrika 3'lü Mikrofiber Temizlik Bezleri Nasıl Temizlenir?

İlbay’s fabrika orijinal ithal 3’lü mikrofiber temizlik bezi, kullanımdan önce çamaşır makinesinde maksimum 40°’de, yumuşatıcı kullanmadan yıkanmalıdır. Çamaşır makinesi tercih etmeyecekseniz bir kabın içerisine biraz ılık su ve bir miktar bulaşık deterjanı ekleyin. Yaklaşık 10 dakika bekletin. Daha sonra bezi duru su ile yıkayın. Hafif bir sıkma işleminin ardından bezi kullanmaya başlayabilirsiniz. Deterjansız kullanım için ideal olduğu gibi deterjanlı kullanım için de uygundur. Klor içeren ürünler dışında dilediğiniz deterjanı tercih edebilirsiniz. Bezleri ütülemeyin. Böylece uzun ömürlü olacaklardır. Bezlerin farklı renklerde olması sayesinde belirlediğiniz kullanım alanlarını çok kolay ayırt edebilirsiniz. Renklerin farklılığı bezlerin işlevlerini değiştirmez, hepsi aynı özelliklere sahiptir. Kusursuz temizlik için yardımcı bir ürün arıyorsanız, İlbay’s fabrika orijinal ithal 3’lü mikrofiber temizlik bezi yorumlarını inceleyip, gerçek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanarak bu ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Satın almak istediğiniz anda Trendyol üzerinden İlbay’s fabrika orijinal ithal 3’lü mikrofiber temizlik bezi fiyatını görüntüleyebilir ve güvenle siparişinizi oluşturabilirsiniz.