İlbay's Orijinal 3'lü Temizlik Bezi 40 X 60 Cm Ithal Ürün

250 TL
(83,33 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İlbay's Orijinal 3'lü Temizlik Bezi 40 X 60 Cm Ithal Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ne Lazımsa Bak Satıcı Ünvanı: MUSA POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7320125016
    Bu ürün Ne Lazımsa Bak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bezin üzerindeki "ilbay's" markası BASKILIDIR. Mikrofiber sentetik bir malzemedir. %80 polyester ve %20 poliamid liflerinin birleşiminden oluşur.
  • bir pakette 3 adet bez bulunur.
  • bez boyutu: 40 cm x 60 cm'dir.
  • bezi sadece ıslatarak kullanabilirsiniz. Temizlik maddesi kullanmanıza gerek yoktur. Fakat isterseniz sadece deterjan kullanabilirsiniz.
  • kuru ve ıslak olarak kullanılabilir. Islakken kuru görevi yapar. Islatın, sıkın, silin ve bırakın. Leke bırakmaz kurulamaya gerek kalmaz. Iz ve toz bırakmaz.
  • camlarda, aynalarda, parlak mobilyalarda, parlak mutfak dolaplarında,mutfak aletlerinde, banyoda, musluklarda, evyelerde, led tv, dizüstü bilgisayarı, tablet, araba iç dış temizliğinde vs tüm eşyalarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • elde veya çamaşır makinesinde 40-60 derecede yıkanabilir.
  • çamaşır suyu ve yumuşatıcı kullanabilirsiniz 15 dakika çamaşır suyunda bekletebilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver

İlbay LBYS651 42 X 68 Orijinal 3'lü Alman Temizlik Bezi

İlbay’s orijinal 42 x 68 cm 3’lü temizlik bezi; avantajlı, hızlı, pratik ve uzun ömürlü bir settir. Sadece su ile ıslatılıp sıkılarak kullanılması ve kurulama gerektirmemesi yönüyle her an temizliğe hazırdır. Temizlik bittikten sonra elde veya makinede yıkanarak tekrar kullanıma hazır hâle getirilebilir. Kumaş özellikleri sayesinde yüksek su tutma ve hızlı kuruma özelliklerine sahiptir. Uzun ömürlü ve kaliteli bir mikrofiber bez arayışında olanların severek kullanacağı, temizlik rutinini kolaylaştıran ve hızlandıran bir üründür.

  • İlbay's orijinal 42 x 68 cm 3'lü temizlik bezi, mikrofiber sentetik malzemeden imal edilir.
  • Elde veya çamaşır makinesinde yıkanarak defalarca kullanılabilir.
  • Hemen hemen her türlü yüzeyde; iz, toz ve leke bırakmadan mükemmel temizlik sağlar.

İlbay's Orijinal 42 x 68 Cm 3'lü Temizlik Bezinin Özellikleri

İlbay's Orijinal 42 x 68 Cm 3'lü Temizlik Bezinin Özellikleri

İlbay’s orijinal 42 x 68 cm temizlik bezinin 1 paketinde 3 adet ürün bulunur. Bu yönüyle ürün, avantajlıdır ve uzun süreli kullanıma uygundur. Paket içerisindeki her bir bezin boyutu 42 x 68 cm'dir. Bezlerin geniş ebatı sayesinde her türlü alanı rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Bezlerin üzerine nakışla markanın adı işlenmiştir. Bezler, mikrofiber sentetik malzemeden üretilir. Bu sayede yüksek su tutma gücüne sahiptirler. Bezlerin kumaş içeriği %80 polyester ile %20 poliamid lif karışımından oluşur. Böylece bezler yıkandıktan çabucak kurur ve yeniden kullanıma hazır hâle gelir. Ürün, kuru ve ıslak olarak iki farklı şekilde kullanılabilir. Ürünü ıslak kullanacağınız zaman sadece su yeterlidir. Haricî bir temizleyici madde kullanmanıza gerek yoktur; ancak dilerseniz bezlerin performansını deterjan ile destekleyebilirsiniz.

İlbay's Orijinal 42 x 68 Cm Temizlik Bezinin Kullanım Ömrü Nedir?

İlbay's Orijinal 42 x 68 Cm Temizlik Bezinin Kullanım Ömrü Nedir?

İlbay’s 3’lü temizlik bezi tek kullanımlık değildir. Defalarca kez kullanılabilir. Bezleri yıkayarak tekrar tekrar kullanmanız mümkündür. Kirlenen bezleri temizlemek ve yeniden kullanıma hazır hâle getirmek için ürünleri elde veya çamaşır makinesinde 40 ila 60 derece arasında yıkayabilirsiniz. Bezleri yıkarken saf su veya yalnızca deterjan kullanılmalıdır. Çamaşır suyu veya yumuşatıcı kullanılması önerilmez. İlbay's orijinal 3'lü Alman temizlik bezi, ağartıcı ve diğer kimyasallarla temas etmediği sürece yıpranmaz. Böylece bir bezi bile çok uzun süre kullanabilirsiniz. Paket içerisinde 3 adet bez bulunduğu için bu süre üçe katlanır. Alman kalitesiyle üretilen bu temizlik bezleri, uzun ömürlü olmaları sayesinde bütçe dostudur. Bu ürünlerle hem derinlemesine temizlik hem de tasarruf sağlarsınız.

İlbay's Orijinal 42 X 68 Cm Bez Hangi Yüzeylerde Kullanılabilir?

İlbay’s orijinal 42 x 68 cm 3’lü temizlik bezini birçok yüzeyde kullanabilirsiniz. Bu bezler; cam, ayna, parlak mobilyalar, mutfak dolapları gibi çeşitli alanlarda kullanılabilir. Diğer mutfak aletleri, banyo ürünleri, musluklar, evyeler gibi yaşam alanınızda bulunan farklı ürünlerin temizliği için de kullanıma uygundur. Aynı zamanda bu bezleri; LED TV, tablet, dizüstü bilgisayar gibi elektronik cihazların ve arabaların temizliğinde de tercih edebilirsiniz. Mikrofiber temizlik bezleriyle arabanızın hem içini hem de dışını rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Bezleri kullanmak için tek yapmanız gereken ıslatıp sıkmak ve gerekli alanı silmektir. Sildiğiniz alanı kurulamanıza gerek yoktur; çünkü İlbay’s orijinal 42 x 68 cm 3’lü temizlik bezi iz ve toz bırakmaz, leke yapmaz. Son derece kullanışlı ve sağlıklı olan bu temizlik bezlerini Trendyol üzerinden inceleyip güvenle satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü satın almadan önce objektif kullanıcı deneyimlerinin yer aldığı İlbay’s orijinal 42 x 68 cm 3’lü temizlik bezi yorum sayfasına göz atabilirsiniz.