koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,99 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
261,34 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İletişim Yayınları Bu Ülke

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Ülke Cemil Meriç, Mahmut Ali Meriç / İletişim Yayınları Basım Yılı: 2021
  • Sayfa Sayısı: 339
  • Kağıt Türü: 3. Hm. Kağıt
  • Ebat: 13 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789754702811
  • Yazar: Cemil Meriç
  • Hazırlayan: Mahmut Ali Meriç
  • Meriç'in "aynı kaynaktan fışkırdılar" dediği eserler dizisinin önemli bir halkası. Bir çağın bir ülkenin vicdanı olmak isteği Meriç'in bütün çabasına her zaman yön vermiştir: "Bu sayfalarda hayatımın bütünü yani bütün sevgilerim bütün kinlerim bütün tecrübelerim var. Bana öyle geliyor ki hayat denen mülakata bu kitabı yazmak için geldim
  • etimin eti kemiğimin kemiği." Bu Ülke Meriç'in sürekli etrafında dolandığı Doğu-Batı sorunu yanında sol-sağ kutuplaşmasına ve kalıplaşmasına ilişkin önemli tesbit ve aforizmalarını da içeriyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Tarihi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İletişim Yayınları Bu Ülke - Cemil Meriç

Türk yazar ve düşünür olarak edebiyat dünyasında adından söz ettiren Cemil Meriç, Bu Ülke isimli eserini ilk olarak 1974 yılında yayınlar. Kitap, 1974 senesinden günümüze kadar birçok kez basılır ve oldukça büyük bir ilgi görür. Cemil Meriç’in eserinde yazarın çeşitli fikirleri ve kültür-edebiyat sorunlarına ait aforizmaları yer alır. Deneme türünün içerisinde bulunan Bu Ülke kitabı, doğu-batı ve sağ-sol problemlerine de değinir. Beş bölümden oluşan kitap birçok okuyucu tarafından büyük beğeni toplar. İletişim yayınları Bu Ülke - Cemil Meriç - İletişim Yayıncılık tarafından basılmış ve okuyuculara sunulur. Bu kitap sayesinde Türkiye hakkında bilgi edinebilir, merak ettiğiniz konular hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. 100 temel eser içerisinde yer alan Bu Ülke 9789754702811 kodlu eseri tercih ederek Cemil Meriç’in aforizmalarını okuyabilirsiniz.

  • Deneme türünün bir örneği
  • Açık ve akıcı anlatım
  • Aforizmalar ve günceler

Beğeni Toplayan Cemil Meriç Bu Ülke Kitabı

Beğeni Toplayan Cemil Meriç Bu Ülke Kitabı

Cemil Meriç edebiyat dünyasında ortaya çıkardığı değerli eserler ile isminden bahsettiren bir yazarlar arasında yer alır. Birçok edebiyat ödülünün sahibi olan yazar, görme yetisini kaybettikten sonra yazarlıkta üretken bir döneme girer ve birbirinden değerli eserleri okuyucuları ile buluşturur. Bu eserler arasında yer alan Bu Ülke kitabı, yazarın fikir, kültür ve edebiyat üzerine aforizmalardan oluşur. İletişim Yayınları Bu Ülke - Cemil Meriç, edebiyat severler tarafından sıklıkla okunan bir kitaptır. Yazar, kendi hayatından kesitleri ve bazı meseleler hakkındaki fikirlerini Bu Ülke kitabı ile okuyucularına aktarır. Eserin önsözü Cemil Meriç’in oğlu Mahmut Ali Meriç tarafından yazılmıştır. Önsözde Cemil Meriç’in hayatı, çalışmaları ve dünya görüşleri hakkında bilgiler yer alır. Önsözün ardında yer alan bölümde Cemil Meriç’in kronolojisi bulunur ve burada yazarın günlük hayatından kesitler bulunur.

Konusu ile Dikkat Çeken Bu Ülke Kitabı

Konusu ile Dikkat Çeken Bu Ülke Kitabı

Kitap okumak, günlük yaşamın stresinden ve kalabalığından uzaklaşılmasına yardımcı olan bir hobidir. Kitaplar birçok farklı konu hakkında yazılabilir. Deneme ve otobiyografi türünde yazılan eserler ise okuyucular tarafından ilgi görür. Cemil Meriç’in kişisel yaşamından ve görüşlerinden kesitlere yer veren Bu Ülke - Cemil Meriç, konusu ve anlatım tarzı ile beğeni toplar. Beş bölümden meydana gelen bu kitabın her bölümünde farklı bir konu anlatılır. Bu Ülke kitabı, anlatım dili ve konusu ile dikkat çeker. Aynı zamanda bu kitap, gazeteciler ve edebiyatçılar tarafından övgü ile anılır. Cemil Meriç’in hayat görüşlerini Bu Ülke kitabını okuyarak öğrenebilir, yazarın hayatı ve fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Cemil Meriç’in değerli eserlerinden bir tanesi olan Bu Ülke kitabını okumayı tercih ederek kültür alanınızı genişletebilir ve birçok konu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Cemil Meriç Bu Ülke Kitabı

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Cemil Meriç Bu Ülke Kitabı

İletişim yayınları Bu Ülke - Cemil Meriç fiyatı, ürünün sahip olduğu basım özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Meriç’in Bu Ülke eseri sayesinde yazarın yaşam kesitleri, edebiyat fikirleri ve dünya görüşleri gibi birçok konu hakkında kolay şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Edebiyat dünyasının başarılı isimlerinden bir tanesi olan Cemil Meriç’in bu kitabı; dil meseleleri, batılılaşma mevzuları ve edebiyat eleştirileri gibi birçok farklı konuyu bir arada bulundurur. Kitap hakkında ayrıntılı bilgiye İletişim yayınları Bu Ülke - Cemil Meriç yorumları kısmında yer alan müşteri yorumları incelenerek ulaşılabilir. Yazarın Bu Ülke kitabı; konusu, anlatım tarzı ve içinde yer aldığı bilgiler ile adından sıklıkla söz ettirir. Bu kitap Cemil Meriç hayranlarının sıklıkla tercih ettiği eserdir. Birçok okuyucu tarafından beğeni toplayan Bu Ülke kitabına Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile kolay şekilde ulaşabilirsiniz.