İletişim Yayınları Hep O Şarkı+kiralık Konak+yaban- Yakup Kadri Karaosmanoğlu Set

449,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İletişim Yayınları Hep O Şarkı+kiralık Konak+yaban- Yakup Kadri Karaosmanoğlu Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapclick Satıcı Ünvanı: MOLEKÜL BİLİŞİM YAYINCILIK KIRTASİYE TEMİZLİK GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622116238200001 Vergi Kimlik Numarası: 6221162382
    Bu ürün kitapclick tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hep o şarkı+kiralık konak+yaban- Yakup kadri karaosmanoğlu set Hep o şarkı - Yakup kadri karaosmanoğlu - Iletişim yayınevi Yakup kadri karaosmanoğlu'nun romanları arasında ayrı bir yere sahip olan 'hep o şarkı', sıradan bir aşk hikayesi gibi görünmekle birlikte olayların geliştiği ortam içinde romancının daha önce yazdığı eserlerden izler, belirtiler taşır. Kiralık konak'ta dile getirilen konak yaşamındaki çöküşün değişik bir dille anlatıldığı 'hep o şarkı'da dönemin toplumsal değişimleri sözkonusu edilirken
  • basit, sıradan öykülerin ardındaki insanların psikolojisi ustalıkla anlatılır. 'hep o şarkı' bu yanıyla yakup kadri' nin en usta romanlarından biri olarak nitelendirilmektedir. Yazar: Yakup kadri karaosmanoğlusayfa: 360kağıt: 2.Hamur kâğıt Boyut: 13.5 x 21.00 cm Kiralık konak - Yakup kadri karaosmanoğlu - Iletişim yayınevi Imparatorluğun çöküş çanlarının sesi işitilirken kuşaklar arasında farklılaşan değer yargılarının, yaşam biçimlerinin çatışmasını sergileyen bir roman. Seniha-Faik-Hakkı celis üçgeni. Tedirgin, yerleşememiş insanlar topluluğunun ortak ruh halleri, aranan nedenler, bulunan farklı gerekçeler. Yirminci yüzyılın ilk yarısında büyük bir üretkenlikle dergilere yazdığı şiir, öykü, makale ve eleştri türü yazılarla türk edebiyatı sahnesine adımını atan yakup kadri karaosmanoğlu, romanları, hikayeleri, denemeleri, oyunları ve anılarıyla, en önemli edeiyatçılarımız arasında yer alır. Üslup özellikleri bakımından yakup kadri´nin 1910´dan 1974´e dek verdiği eserler türkçe´nin geçirdiği bütün evreleri yansıtır. Eserlerinin konu ve fikir zenginliği de dil özelliklerinin çeşitliliğinden aşağı kalmaz. Yakup kadri´nin fransız edebiyatı etkisinde başlayan yazarlığı, 1920´lerden sonra özgün bir sese kavuşarak siyasi ve sosyolojik konulara, tarihe, dönem çatışmalarına ve birey psikolojisi irdelemelerine yönelir. Fecr-I ati´den yetişmiş ama bunu izleyen elli yıl boyunca toplumsal koşullar, tarihi süreçler ve bireysel portreleri romanın dokusuna işlemek için roman tekniğiyle de boğuşmuş bir yazar olan karaosmanoğlu´nun eserleri, hala tüketilmemiş ayrıntılarının tartışılıp incelenmesi gereken zengin bir "panoroma"dır. Yazar: Yakup kadri karaosmanoğlusayfa: 232kağıt cinsi:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Yakup Kadri Karaosmanoğlu
Geri Bildirim Ver