ilpasol Dikim Harcı Fide Fidan Tohum Çimlendirme 6 Mix Karışımlı Torfsoil 25 Kg

365,13 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ilpasol Dikim Harcı Fide Fidan Tohum Çimlendirme 6 Mix Karışımlı Torfsoil 25 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLPASOL Satıcı Ünvanı: İLKNUR PAZARCIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3423476261800017 Vergi Kimlik Numarası: 7250078039
    Bu ürün İLPASOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İLPASOL TORFSOİL 25 KG ÖZEL KARIŞIM TORF+SOLUCAN GÜBRESİ+LEONARDİT+PERLİT KATKILIDIR SAKSILI BİTKİLER - ÇİM YESİL ALANLAR - TOHUM ÇİMLENDİRME - FİDAN DİKİMİ BİTKİ TOPRAĞI TORF+SOLUCAN GÜBRESİ+LEONARDİT+PERLİT KATKILI MÜKEMMEL BİR KARIŞIMDIR. HER TÜRLÜ TOHUM ÇİMLENDİRME,ÇİÇEK,FİDE,FİDAN İÇ VE DIŞ MEKAN BİTKİLERİNİZ İÇİN KULLANIMA HAZIR DİKİM HARCI. TORFSOİL SAKSILI BİTKİLERDE KULLANIM ŞEKLİ Bitki saksıdan çıkarıldıktan sonra kök bölgesi silkme işlemi ile gevşeltilir. Hasta uzun kökler temizlenir. Toprak değişimi için uygun zaman ilkbahar ve sonbahar mevsimidir. (çiçeklenme dönemi hariç) İlpasol Tofsoil saksı toprağı dengeli olarak saksı içine konulur. Bitki kök sistemi zedelenmeden saksı içine yerleştirilir üzerine , İlpasol Torfsoil ilave edilerek gerektiği kadar su verilir. Aşırı sulama ve rutubetten kaçınılmalıdır. TORFSOİL KULLANIM ALANLARI İç ve dış mekan süs bitkileri Çiçekli çiçeksiz bitkiler Sebze tohum ve fideleri Meyve tohum, fide ve ağaçları Çim tohumu ve rulo çim uygulaması Çam türleri vb. tüm bitkiler için, Dikimde, Saksı değişiminde Toprak ilavesinde Köklendirme işleminde Tohum Çimlendirmede Çim için uygun zemin oluşturmada ve tohum örtme işleminde güvenle kullanılabilir. Bitki dikimi yapılırken mevcut toprakla karıştırılabilir. Bu sayede toprak verimi arttırılmış olur. ilpasol® Torf Nedir? Torf, nemli ve yağış alan bölgelerde, göl yatakları, bataklık vb. su altındaki arazilerde yetişen bitkilerin su dibinde çökerek hava ile ilişkisi kesilmiş bir ortamda yıllarca çürüyüp birikmesiyle oluşur. % 100 doğal bir malzemedir . Hacim ağırlığı düşük, su tutma kapasitesi ve organik madde miktarı çok yüksektir . Kullanıldığı ortamda suyun ve gübrenin bitkiye yavaşça ve düzenli bir şekilde verilmesini sağlar. Torf kullanıldığı alanlarda bitki kök gelişim hızını arttırır . Gübrenin topraktan yıkanarak kaybolmasını önler. Toprağın uzun süreli nemli kalmasını ve gevşemesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim 5 - 10 L
Geri Bildirim Ver

ilpasol Solucan Gübresi Torf Leonardit Perlit Karışımlı 25 kg Saksı ve Çiçek Toprağı

Çiçek ve fidan dikimi yapılan her alanda İlpasol Torfsoil 80 lt saksı ve çiçek toprağından faydalanabilmek mümkündür. Güçlü ve doğal içeriği ile bitkilere can veren bu ürün, küçük ya da büyük ölçekli fark etmeksizin tüm bitki dikme işlemlerinin temelini oluşturur. İlpasol Torfsoil 80 lt saksı ve çiçek toprağı tohum çimlendirmeden çiçek yetiştirmeye, iç ve dış mekân bitkilerinden fide ve fidan dikimine kadar hemen her işlemde kullanılabilir. Özel olarak hazırlanmış, kullanıma hazır bir dikim harcı olarak satışa sunulmaktadır. 25 kg/80 lt ağırlığındaki bu bir paket, ortalama bir kullanım rutininde çok uzun süre ihtiyaçları karşılar.

  • Torf, solucan gübresi, leonardit ve perlit katkılıdır
  • Tohum çimlendirme, fidan dikimi ve yeşil alanlarda kullanılır
  • İç ve dış mekân süs bitkileri için uygundur

İlpasol Saksı Çiçek Toprağı 25 Kg Özellikleri Neler?

İlpasol Saksı Çiçek Toprağı 25 Kg Özellikleri Neler?

İlpasol Torfsoil 80 lt saksı ve çiçek toprağı, her türden bitki ve çiçek için faydalı, mükemmel bir içeriğe sahiptir. Doğal gübreli çiçek toprağı olarak da kabul edilebilen bu karışımın en önemli özelliklerinden biri içeriğidir. Bu özel karışım torf, solucan gübresi, leonardit ve perlit katkılıdır. Kullanıldığı saksının ve bölgenin verimini artırır, bitkilerin daha sağlıklı ve hızlı büyümesini sağlar. Bir paket 25 kilogram / 80 litredir. Bu devasa paket sayesinde çiçek ve bitki yetiştirme işlemleri uzun bir süre daha verimli olur. Paket boyutu nedeniyle kullanım ömrü uzun olan bu bitki toprağı, hem iç mekânda hem de dış mekânda yetiştirilen tüm süs bitkilerinde kullanılabilir. Saksılı bitkilerde olduğu kadar çim ve yeşil alanlarda da etkilidir. Tohum çimlendirme ile fidan dikim sürecinde de bu karışımdan faydalanılabilir.

İlpasol Saksı Çiçek 25 Kg Solucan Gübresi Kaliteli mi?

İlpasol Saksı Çiçek 25 Kg Solucan Gübresi Kaliteli mi?

Kaliteli çiçek toprağı arayan bitki yetiştiricilerinin ilk tercihleri arasında İlpasol Torfsoil 80 lt saksı ve çiçek toprağı da yer almaktadır. Ürünün sık sık tercih edilmesi ve düzenli bir şekilde kullanılmasının en önemli sebebi, üst düzey bir kaliteye sahip olmasıdır. Son derece güçlü bir etki göstererek kalitesini yansıtır. Toprak yerine bu karışımın kullanıldığı bitkilerden elde edilen sonuçlar, İlpasol ürününün ne kadar kaliteli olduğunu göstermektedir. İlpasol Torfsoil saksı ve çiçek toprağı 80 lt yorum sayfasında da kullanıcılar bu yönde fikir beyan etmektedir. Paket içerisindeki karışım, kaliteli olmasının yanı sıra doğal olma özelliği de taşır. Yoğun yağış alan ve nemli bölgelerdeki bitkilerin su dibine çöküp orada yıllarca çürümesi sonucunda elde edilen torf, bu ürünün ana maddesidir. Torf tamamen doğaldır ve doğrudan doğadan alınmaktadır.

İlpasol Saksı Toprağı Solucan Gübresi Nasıl Kullanılmalı?

İlpasol Saksı Toprağı Solucan Gübresi Nasıl Kullanılmalı?

İlpasol Torfsoil 80 lt saksı ve çiçek toprağının organik madde miktarı çok yüksektir. Su tutma kapasitesi de yüksek olan bu karışımın hacim ağırlığı düşüktür. Kullanıldığında bitkilerdeki kök gelişimini hızlandırır. Bu üründen tam anlamıyla verim alabilmek için doğru bir şekilde kullanmak gerekmektedir. Kullanmaya ilk olarak bitkiyi saksıdan çıkarmakla başlanır. Saksıdan çıkarılan bitkinin kök bölgesi silkilerek gevşetilir, gereğinden uzun ve hasta kökler varsa temizlenir. İlpasol Torfsoil 80 lt saksı ve çiçek toprağı saksının içerisinde, dengeli bir şekilde konulur. Ardından bitki de saksıya yerleştirilir. Bu aşamada bitkinin kök sistemini zedelememeye özen gösterilmelidir. Bitki yerleştirildikten sonra da karışım toprak ile desteklenmelidir. Gübreleme işlemi bittikten sonra bir miktar su verilmesi yeterlidir. Aşırı su vermenin bitkiyi çürütebileceği unutulmamalıdır. Ayrıca bu işlemin yapılması için en uygun dönem ilkbahar ve sonbahar aylarıdır.