imax Hdd Kutusu Harddisk Kutusu 2.5 Inch Sata Ssd Usb 3.0 Harici Kutu Gümüş

179,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

imax Hdd Kutusu Harddisk Kutusu 2.5 Inch Sata Ssd Usb 3.0 Harici Kutu Gümüş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNOVA MEKANİK Satıcı Ünvanı: İNOVA MEKANİK ELEKTRİK ELEKTRONİK BİLGİSAYAR OTOMASYON ENERJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478056108300013 Vergi Kimlik Numarası: 4780561083
    Bu ürün İNOVA MEKANİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2.5 usb 3.0 harici harddisk hdd kutusu sata disk ssd veri aktarma 5 gbps aluminyum gövde gümüş renk kasa Şık, kullanışlı ve sağlam alüminyum kasaya sahiptir. Usb 3.0 ile tak çalıştır sistemiyle devreye girer. Alüminyum kasasıyla içerisindeki hdd/ssd’i en iyi şekilde soğutur. Usb 3.0 ile kullanılan hdd/ssd’nin hızına bağlı olarak 5 gbps kadar iletişim hızında veri aktarımı yapar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

İmax HDD Hard Disk Kutusu Harici Kutu 2.5 Inch Sata SSD USB 3.0 Gümüş Fiyatı - Trendyol

IMAX HDD kutusu her bilgisayarın standart olarak sahip olduğu ve ana depolama alanı olarak da bilinen bir çeşit veri birimidir. Genellikle bütün PC modellerinde en büyük kapasiteye sahip alan olarak karşınıza çıkar. Günlük hayatta sabit disk olarak da tanımlanan hard disk kutusu 2.5 inç SATA SSD modeli bilgisayar, üzerinde pek çok görevi üstlenen bir cihazdır. Buna ek olarak özellikle işletim sistemlerinde bulunan yazılım veri dosyaları gibi birçok belge HDD aracılığı ile depolanır. Bilgisayarların temel parçası olarak karşınıza çıkan bu ürün, portatif boyutunun yanı sıra birçok işlevsel özelliğine sahiptir. Ayrıca 2.5'' HDD kutusu içerisinde yer alan bütün verileri bilgisayarınızı kapatsanız bile saklamaya devam eder. Bu sayede uzun ömürlü bir şekilde kullanılabilen kullanışlı özelliklere sahiptir.

  • Depolama
  • Veri gönderimi
  • 2.5 inç

Kaliteli Depolama Görevi Gören IMAX HDD

Kaliteli Depolama Görevi Gören IMAX HDD

Hard disk kutusu 2.5 USB bağlantısı ile çalışan bu model 5 Gbps veri aktarım hızına sahip olmasının yanında kaliteli alüminyum malzemesi ile üretilen bir gövde yapısı vardır. Modelin kasa rengi de gümüş olarak karşınıza çıkar. Şık, kullanışlı ve sağlam yapısı ile uzun vadede rahatlıkla kullanılabilirken çalışma prensibi 3.0 tak çalıştır sistemi ile devreye girip kapatılabilir. Ayrıca sahip olduğu alüminyum yapısı ile soğutucu kısmına oldukça verimli bir şekilde çalışır. HDD kutusu 2.5 USB 3.0 veri transferini kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirerek işinizi kolaylaştırır. Dilediğiniz kadar dosya aktarımı yapabilir ve önemli belgelerinizi saklama amacıyla kullanabilirsiniz. Hard disk kutusu 2.5 inç tasarımı ile oldukça ince ve şık bir şekilde karşınıza çıkar. Rahat kullanım imkanı sunan bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Taşınabilir Yapısı ile Max HDD 2.5 inç

Taşınabilir Yapısı ile Max HDD 2.5 inç

Hard disk kutusu 2.5 USB 3.0 modeli kolay taşınabilen bir aparat olarak da karşınıza çıkar. Ayrıca bilgisayarlarınız bir süre sonra çok dolu olduğu için yavaş çalışmaya başlar. Aynı zamanda veri depolama alanınız dolmuş olabilir. Dolayısıyla karşınıza çıkan hard disk kutusu 2.5 inç SATA USB 3.0 model sizin için etkili bir yöntem sunar. Verimli bir şekilde kullanabilen bu ürün, ihtiyacınız olan kapasitesiyle bilgisayarınızı daha hızlı kullanmanıza olanak tanır. Geniş bellek yapısı ile 1 TB alan sağlayarak yazma ve okuma özellikleriyle beğeni toplar. Avantajlı özelliklerinin yanı sıra çok fonksiyonlu bir kullanım deneyimi sunar. IMAX HDD kutusu hard disk kutusu 2.5 inç SATA SSD USB 3.0 harici kutu gümüş renginin yanı sıra avantajlı özelliklere sahip olan bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla IMAX HDD Kutusu

Avantajlı Fiyatlarıyla IMAX HDD Kutusu

IMAX HDD kutusu hard disk kutusu 2.5 inç SATA SSD USB 3.0 harici kutu gümüş 153.1210.10.1130 laptop ve bilgisayarlarla USB aracılığıyla bağlantı kurulabilir. Rahat taşınabilen ürün, çantası sayesinde herhangi bir darbeye maruz kalmaz. Bu sayede çizilme ve çatlama gibi sorunlar yaşamadan kullanılabilir. IMAX HDD kutusu hard disk kutusu 2.5 inç SATA SSD USB 3.0 harici kutu gümüş kullananlar tarafından beğeni toplar. IMAX HDD kutusu hard disk kutusu 2.5 inç SATA SSD USB 3.0 harici kutu gümüş fiyatları kalitesine bakılarak oluşturulur. IMAX HDD kutusu hard disk kutusu 2.5 inç SATA SSD USB 3.0 harici kutu gümüş yorumları bölümünden ürün ile ilgili birçok detaya ulaşabilirsiniz. Trendyol sayesinde ihtiyacınız olan bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz.