İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti Parlak

780 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL

Ürün Bilgileri

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti Parlak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalbelek Home Satıcı Ünvanı: MERVE KAYCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370573839
    Bu ürün Kalbelek Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti
  • Stok durumuna göre renk değişebilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti - Siyah

Kişisel tarzı yansıtan banyo dekorasyonları, ferah bir görünüme sahip olmalıdır. Banyo setleri, dekorasyonun destekleyici ürünüdür. İmera akrilik 5 parça kare siyah banyo seti, asil siyah rengi ve kullanışlı dizaynı ile dikkat çeker. Metalik çizgiler ve siyahın uyumu müşterileri fazlasıyla etkiler. Müşterilerin ihtiyacı olan şık görünüm ve kullanışlılık, tek üründe toplanır. Bu ürün sayesinde banyolar, modern bir havaya kavuşur. Bu set, pratik kullanım sağlayan 5 parçadan oluşur. Akrilik malzemesi sayesinde temizlenmesi de kolaydır. Rengi ve dizaynı ile estetik açıdan ortama renk katar. Siyah renkte tasarımıyla farklı banyo dekorasyonlarına uyum sağlar. Hem bakımı hem de kullanımı kolay olan bu set, müşterilerin ihtiyacına yönelik tasarlanır. Etkileyici ve parlak siyah görünümlü akrilik 5'li banyo seti, beğeni toplar. Ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

  • Yüksek kaliteli malzeme
  • Etkileyici renk tonu
  • Uzun ömürlü kullanım

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti Özellikleri

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti Özellikleri

Sağlam yapısı ve üstün performansa sahip İmera banyo seti, son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Sette, müşterilerin her zaman elinin altında olması gereken parçalara yer verilir. Üstün kalitede akrilikten üretilen bu set; suya, küfe ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. Estetik açıdan görsel zenginliğe sahiptir. Parlak siyah rengi ve metalik kısımlarıyla farklı yaştan ve kesimden müşterinin beğenisini kazanır. 5 parçadan oluşan bu setin içeriğinde; 1 adet çöp kovası, 1 adet WC fırçalık, 1 adet sıvı sabunluk, 1 adet diş fırçalık, 1 adet el sabunluğu bulunur. 1 adet de yedek sıvı sabunluk pompası vardır. Yerli üretim olan bu ürün, insan sağlığına zararlı kimyasal madde içermez. İmera akrilik 5 parça kare siyah banyo seti kullananlar, şık bir görünüme ve yüksek verimliliğe tek sette ulaşır. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kaliteli İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti

Kaliteli İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti

Müşteriler, bu banyo setinin avantajlı özellikleri sayesinde yüksek memnuniyet elde eder. İmera akrilik 5 parça kare banyo seti CASPMPAG01, farklı tarzı ile dikkatleri üstünde toplar. Etkileyici siyah görünümü sayesinde farklı renkte dekorasyonlara uyum sağlar. İçinde yer alan kare parçalar, her köşeye kolayca yerleştirilir. Üstten basmalı salıncak model çöp kovası, pratik kullanım sağlar. Etkileyici özellikleri yanında standart boyutu ve hafif yapısı sayesinde banyoda rahatça kullanılır. Dayanıklı malzemeden üretilen bu ürün, sağlamlığı ve ilgi çekici görünümüyle müşterileri memnun eder. Kaliteli ve işlevsel yapısı sayesinde darbelere ve çizilmelere karşı sağlamdır. Avantajlı özellikleriyle memnuniyet yaşayan müşterilerden İmera akrilik 5 parça kare siyah banyo seti yorumları ile olumlu geri dönüşler alınır. Bu ürün, modern stili, şıklığı ve ideal kullanımı tek bir sette birleştirir. Modeli gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti Fiyatları

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti Fiyatları

Yerli üretim olan bu ürün, kaliteli akrilik malzemesi sayesinde müşterilerin temizliğini de kolaylaştırır. Birbiriyle uyumlu olan banyo seti, insan sağlığına zarar vermeyen malzemeler ile üretilir. Kimyasal temizleyiciler kullanılmadığı takdirde ürün yüzeyi deforme olmaz. Kalite standartlarına uygun bir şekilde üretilen bu ürün, dayanıklılığı ve modern görünümüyle dikkat çeker. Akrilik malzemesi sayesinde yeni ve parlak görünümü, son derece uzun ömürlüdür. Siyah ve metalik renkli parçalar, banyo stilini de destekler. Avantaj sağlayan özellikleri ile pek çok müşteri memnun kalır. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan bu banyo seti, cazip fiyatlar ile bütçelere destek olur. Estetik görünüme ve kullanışlılığa garanti veren İmera akrilik 5 parça kare siyah banyo seti fiyatları, farklı bütçelere uyum sağlar. İmera akrilik 5 parça siyah kare banyo setinin özelliklerini Trendyol aracılığıyla inceleyip, modeli satın alabilirsiniz.