İmera 5 Parça Kare Akrilik Banyo Seti

780 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL

Ürün Bilgileri

İmera 5 Parça Kare Akrilik Banyo Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalbelek Home Satıcı Ünvanı: MERVE KAYCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370573839
    Bu ürün Kalbelek Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CASPMPAG01

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti - Beyaz

Banyo dekorasyonlarının son aşaması muhtemelen setlerdir. Banyolar, uyumlu ve modern setlerle hem düzenli hem de şık görünür. Ortama metalik gümüş rengi ile şıklık katan popüler İmera akrilik 5 parça kare banyo seti, müşteriler tarafından yoğun ilgi görür. Bu ürün sayesinde banyolar, son derece trend bir görünüme kavuşur. Banyolara temiz ve ferah hava verir. Müşterilerin banyoda ihtiyacının olduğu her parça, bu set içerisinde yer alır. Toplam 5 parçadan oluşan bu setin kullanımı da oldukça pratiktir. Ayrıca kolay temizlenmesi açısından kir tutmayan ve pürüzsüz yüzeye sahiptir. Bu ürün, estetik açıdan ortama güzellik katar. Metal gri ve beyaz renkli tasarımıyla her dekorasyona uyum sağlar. İmera banyo seti, kullanışlılığı ve etkileyici parlak görünümüyle beğeni kazanır. Ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

  • Birinci sınıf malzeme
  • Modern ve şık dizayn
  • Üstün kalite

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti Özellikleri

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti Özellikleri

Akrilik 5'li banyo seti, dayanıklı yapısı ve yüksek performansıyla çok kullanışlıdır. Birinci sınıf akrilikten üretilir. Temizlenmesi kolay olan bu ürün; suya, küfe ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. Müşterilerin banyolarında dekoratif ve estetik durur. Ortamı ferah bir görünüme kavuşturur. Asil metal rengi ve beyaz rengin kattığı parlaklık ile pek çok kişiyi etkiler. Yeni ve parlak görünümü uzun süre devam eder. 5 parçadan oluşan bu setin içeriğinde 1 adet çöp kovası, 1 adet WC fırçalık, 1 adet sıvı sabunluk, 1 adet diş fırçalık ve 1 adet el sabunluğu bulunur. 1 adet de yedek sıvı sabunluk pompası vardır. Üstün kalitede akrilik malzeme içeren tüm parçaların sağlamlığı yüksektir. İmera akrilik 5 parça kare banyo seti kullananlar, genellikle dayanıklılığı ve etkileyici görünümüyle yüksek memnuniyet yaşar. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Avantajlı İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti

Avantajlı İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti

Son moda banyo dekorasyonunu yansıtan bu ürünler, pek çok kişinin beğenisini toplar. Etkileyici metalik görünümü sayesinde farklı dekorasyonlara şıklık katar. Modern çizgilerden oluşan İmera akrilik 5 parça kare banyo seti CASPMPAG01, ideal ve kullanışlı parçalardan oluşur. Her parça müşterilerin ihtiyaçlarını yüksek verimlilikle karşılar. Dayanıklı olması sayesinde uzun yıllar kullanım sağlar. Müşteriler, ürünün metalik ve beyaz kısımları sayesinde banyolarında hem sade hem de şık bir görünüm elde eder. Köşeli yapısı, işlevselliği ve etkileyici görünümü ile müşterileri memnun eder. Memnun müşterilerden İmera akrilik 5 parça kare banyo seti yorumları ile başarılı geri dönüşler alınır. Bu set, avantaj sağlayan etkileyici özellikleri yanında standart boyutu ve hafif yapısı sayesinde rahat bir kullanıma sahiptir. Ürünü kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti Fiyatları

İmera Akrilik 5 Parça Kare Banyo Seti Fiyatları

Toplamda 5 parçadan oluşan bu set, ortamı güzelleştiren ve kullanışlılık sağlayan parçalara sahiptir. Yerli üretim olan bu ürün, insan sağlığına zararlı kimyasal madde içermez. Müşteri kullanımına bağlı olarak yüzey yapısı uzun ömürlüdür. Müşterilerin, solma ya da soyulma durumları yaşamaması için çamaşır suyu gibi kimyasal maddeler olmadan temizlik yapması tavsiye edilir. Kullanımı kolay olan tüm parçalar, kalite standartlarına uyumlu bir şekilde üretilir. Modern ve şık bir görünüm veren bu ürün, set halinde cazip fiyatlara sahiptir. İmera akrilik 5 parça kare banyo seti fiyatları, farklı kesimden müşterilere hitap eder. Ürünün satışa sunulduğu rakamlar; sahip olduğu kaliteyi yansıtacak şekildedir. Üstün kalitesi ve cazip fiyatları sayesinde müşterilerden yoğun ilgi görür. İmera markalı akrilik 5 parça kare banyo setinin özelliklerini Trendyol aracılığıyla inceleyip satın alabilirsiniz.