Genel Markalar Türk-amerikan Ilişkilerinin Tarihsel Kökenleri

249,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
283,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Türk-amerikan Ilişkilerinin Tarihsel Kökenleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Olgu Kitabevi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0880335732
    Bu ürün Olgu Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Diplomasi tarihi, tarih biliminin geç ortaya çikmis disiplinlerindedir. Avrupa’da XVIII. yüzyilin sonlarindan itibaren gelismis, ülkemizdeyse ancak XX. yüzyilla birlikte tarih yaziciligi metotlari arasina girmistir. Halen bu sahada büyük bosluk vardir.Ülkemizde geç baslayan diplomasi tarihi yaziciligi, konu olarak genellikle Cumhuriyet döneminin milletlerarasi münasebetlerini alir. Osmanli diplomasi tarihi alaniysa ekseriyetle yabancilara terk edilir. Çagri Erhan, Osmanli dönemi Türk-Amerikan iliskilerini konu aldigi bu çalismasiyla büyük bir boslugu doldurmaktadir. Klasik diplomasi tarihi metodundan uzaklasmayarak, Türkiye, ABD ve Ingiltere arsivlerinde ulastigi vesikalari kitabinin temel yapitaslari olarak almis, böylece spekülasyonlara açik bir konuda ciddi, yansiz ve güvenilir bir çalisma hazirlamistir.ABD’nin Magrib bölgesiyle iliskilerinden, misyonerlerin Levant’taki faaliyetlerine, Osmanli-ABD silah ticaretinden, ABD silah ticaretinden, ABD’nin Dogu Sorunu’na bakisina kadar genis bir yelpaze içinde Türk-Amerikan iliskilerinin tarihsel kökenlerini konu edinen bu kitap, Osmanli diplomasi tarihi ve Türk-Amerikan iliskileriyle ilgilenenlerin mutlaka okumalari gereken bir kaynak eser niteligindedir.“Prof. Dr. Ilber Ortayli-(Arka Kapak)Ürün Adı: Türk-Amerikan İlişkilerinin Tarihsel KökenleriÜrün Kodu: 9789755333243Yazar: Çağrı ErhanBasım Yılı: 2015Kapak Türü: Karton KapakSayfa Sayısı: 430Kağıt Cinsi: 2. HamurÇevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Halil İnalcık
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver