Imuneks Imumax Boğaz Spreyi 16 Yaş 30 ml

210 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (46)
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,95 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
238,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Imuneks Imumax Boğaz Spreyi 16 Yaş 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmasepeti Satıcı Ünvanı: MARATON E TİCARET İLAÇ SATIŞ PAZARLAMA DANIŞMANLIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612101624900001 Vergi Kimlik Numarası: 6121016249
    Bu ürün Farmasepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İmuneks Farma Imumax 16+ Spray 30 ml Boğaz Spreyi yoğun, filmojenik ve hipertonik bir solüsyondur.
  • IMUMAX Boğaz Spreyi, boğaz yüzeyine uygulandığında boğaz mukozası üzerinde ozmotik yolla etkinleşen bir film şeridi oluşturarak boğazın derin kısımlarından hipotonik sıvıları mekanik olarak kendine doğru çeker.
  • Bu yolla dışa doğru kuvvetli sıvı akışı sayesinde boğaz yüzeyinde mevcut bakteri, serbest virüs partikülleri, toz partikülleri, ölü hücreler ve hücre kalıntıları dâhil olmak üzere bütün mikrobiyolojik ve mikrobik kalıntıları temizler ve kurutur.
  • IMUMAX Boğaz Spreyi, mekanik antiseptik ve temizleme solüsyonu etkisi gösterir.Etkinleşen film şeridi ayrıca boğaz yüzeyindeki kuruluğu, iritasyonu ve yüzeysel boğaz tahrişini giderek boğaz ağrısını azaltır.Kullanım Şekli:Sadece topikal kullanıma uygundur.
  • Kullanımdan önce sprey kutusunu hafifçe çalkalayınız, kapağını açınız ve kutunun sprey ucunu boğazınıza dik bir şekilde tutunuz.
  • Boğaz yüzeyine uygulamak için spreye parmağınızla hafifçe basınız.
  • Boğaz yüzeyinde ince film tabaka oluşması için 4-5 doz uygulayınız.
  • Tedavinin başladığı ilk 2-3 saat boyunca her 20-30 dakikada bir spreyin uygulanması ve daha sonra günde 3-4 defa tamamen iyileşme sağlanıncaya kadar ürünün kullanımına devam edilmesi tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği 1 - 4
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

İmuneks Imumax Boğaz Spreyi 16 Yaş 30 ml

Her mevsim virüslerden korunabilmek oldukça zordur. Bu virüsleri etkisiz hale getiren birbirinden farklı ürünler bulunur. İmuneks boğaz spreyi mikropların temizlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda virüs partiküllerini yok eden bir özellik gösterir. Boğaz ağrısının giderilmesini sağlayan bu ürün aynı zamanda temizleyici bir etkiye sahiptir. Boğaz ağrısını tedavi etmek amacıyla üretildiğinden antiseptik özellik gösterir. Sıvı formu sayesinde kolaylıkla sıkılabilir ve kısa süre içerisinde etki eder. 30 ml boyutuyla satışa sunularak 16 yaş ve üzeri gruplar için uygundur. Sağlıklı bir yaşamı desteklediğinden müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de boğaz ağrılarınızı ortadan kaldırabilmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Spreyi 8680176000091 kodu ile aratarak pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Böylelikle boğaz ağrılarına kolayca ve sağlıklı bir şekilde çözüm bulabilirsiniz.

  • Boğaz temizleyici
  • Antiseptik özellik
  • Aromasız multivitamin

Temizleyici Etkisiyle İmuneks Imumax Boğaz Spreyi

Temizleyici Etkisiyle İmuneks Imumax Boğaz Spreyi

İmuneks İmumax 16+ boğaz spreyi temizleyici solüsyon etkisine sahiptir. Bu sayede boğazda bulunan sıvıları ve mukozaları kolay bir şekilde temizler. Aynı zamanda boğazı çevrelemiş olan mikrobik kalıntıları da ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Boğazın derinlerinde bulunan sıvıları kendine çekme görevi görür. Bu sayede bakterilerden ve virüslerden kolaylıkla korunabilirsiniz. Aynı zamanda boğazınızın temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Ürünün sağlığı tehdit eden bir yönü yoktur. Böylelikle sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. 16 yaş ve üzeri bireyler için uygun olup oldukça etkili bir özelliğe sahiptir. Siz de temizleyici etkiye sahip olan bu spreyi satın alabilirsiniz. Böylelikle boğazınızda temiz bir yüzey oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte savunma mekanizmalarını etkin bir hale getirerek tam koruma elde edebilirsiniz. Bu sayede yaz ve kış aylarında boğaz ağrısı çekmeden sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz.

Antiseptik Özelliğiyle İmuneks İmumax Boğaz Spreyi

Antiseptik Özelliğiyle İmuneks İmumax Boğaz Spreyi

Mekanik antiseptik özellik gösteren sprey, solüsyon görevi görür. Bu sayede boğazınızın kolay ve etkili bir şekilde temizlenmesine imkan tanır. Filmojenik ve hipertonik özelliği sayesinde yaz ve kış aylarında tam koruma sağlar. Virüs ve bakterileri vücudunuzdan atarak güvenli bir kullanım deneyimi sunar. İmuneks İmumax 16+ boğaz spreyi 30 ml şeklinde satışa sunulur. Oldukça kullanışlı bir tasarımı olan bu ürünü sıkmanız yeterlidir. Acı bir tadı olmadığından herhangi bir sorun oluşturmaz. Aynı zamanda toz partiküllerinde ve bakteri hücrelerinde olduça etkilidir. Mikrobik kalıntıların temizlenmesinde etkili olan bu ürünü daha önce satın alan müşteriler yapısından ve etkilerinden oldukça memnundur. Antiseptik özelliği sayesinde koruma elde ederek boğaz ağrısı tedavisinde kullanılır. Siz de İmuneks İmumax 16+ boğaz spreyi 30 ml yorumlarını okuyarak detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla İmuneks 16+ Yaş 30 ml Boğaz Spreyi

Uygun Fiyatıyla İmuneks 16+ Yaş 30 Ml Boğaz Spreyi

Bu spreylerin tadı ve kullanım şekli oldukça önemlidir. Imumax boğaz spreyi 16+ yaş 30 ml şeklinde satışa sunulan etkili bir üründür. Virüs ve bakteri temizliği üzerinde oldukça büyük bir rol oynar. Aynı zamanda yüzeysel tahrişin onarılmasına da yardımcı olur. Ürünü kullanmak son derece pratik ve kolaydır. Kullanmadan önce sprey kutusunu hafif bir şekilde çalkalamanız yeterlidir. Daha sonra üzerinde bulunan koruma kapağını açarak boğazınıza dik bir şekilde tutabilirsiniz. Kolay mekanizmasından faydalanarak spreye yavaşça bastırıp kullanım işleminizi bitirebilirsiniz. Etkili olabilmesi için 4 ya da 5 doz sıkmanızda fayda vardır. Boğazınızda bulunan ağrı geçene kadar her 3 saatte bir ürünü tekrar uygulayarak tedavinizi başarıyla sonlandırabilirsiniz. Ürün oldukça uygun fiyatlıdır. İmuneks İmumax 16+ boğaz spreyi 30 ml fiyatına Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü güvenle satın alabilirsiniz.