Imutor Kompleks 30 Kapsül

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Imutor Kompleks 30 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pharmacity Satıcı Ünvanı: PHARMACİTY SAĞLIK VE KOZMETİK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729107846400001 Vergi Kimlik Numarası: 7291078464
    Bu ürün Pharmacity tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eczacıbaşı Imutor Kompleks 30 Kapsül Beta Glukan, Ekinezya, Propolis, C Vitamini ve Çinko İçeren Takviye Edici GıdaÇinko ve C vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir.Net Miktar: 30 Kapsülİçindekiler: Ekinezya Ekstresi, Beta Glukan, Kapsül (Emügatör: Hidroksipropil metil selüloz, Kıvam Artırıcı: Jellan Gam, Renklendirici: Demiroksitler ve hidroksitler, Renklendirici:Titanyum dioksit), L-Askorbik Asit (Vitamin C), Hacim Artırıcı: Mikrokristalin Selüloz, PropolisKsantam Gam, Çinko Sülfat (Çinko), Topaklamayı Önleyici: Yağ AsitleriAktif Bilesenler 2 Kapsülde *BRDEkinezya Ekstresi 300 mg -Propolis 100 mg -Vitamin C 120 mg % 150Beta Glukan 200 mg -Çinko 10 mg % 100*BRD: Beslenme Referans DeğeriTavsiye Edilen Günlük Alım Dozu: Yetişkinlerin günde 2 kapsül yemeklerle birlikte alması önerilir.Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti no ambalajın üzerindedir.Muhafaza Koşulları: 25 °C altında, kuru, serin ve ışık almayan bir yerde saklayınız.Uyarılar: Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın.İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veyailaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Kesilmiş veya açılmış ambalajları satın almayınız. Stt 2023

Ürün Özellikleri

  • Çeşit C vitamini
  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 30'lu
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Imutor 30 Kapsül Kompleks

Hayatın hızına yetişebilmek her zaman için mümkün olmayabilir. Özellikle vücut direncinin düştüğü, vücuttaki vitamin ve mineral oranlarının azaldığı zamanlarda çoğu kişi, sabahları yataktan kalkmakta bile zorlandığından söz eder. Günlük yaşamdaki zihinsel süreçlerden bunun gibi kaba motor davranışlara kadar oldukça geniş bir etki alanı bulunan vitamin ve mineraller, beslenme düzenine bağlı olarak artar veya azalır. Kimi durumlarda ise yalnızca sağlıklı ve dengeli beslenme yetmeyebilir. Sağlıklı bir yaşam için vücudun ihtiyaç duyduğu birçok bileşeni içerisinde bulunduran kompleks; düzenli uyku, hareketli yaşam ve sağlıklı beslenmeyle desteklendiğinde oldukça kısa sürede etki gösterir. Kapsamlı bir doktor kontrolü ile başka bir hastalığınızın bulunmadığından emin olduktan sonra Imutor Kompleks 30 kapsül takviyesi almayı deneyebilirsiniz.

  • Marka: Imutor
  • Miktar: 30 kapsül
  • Saklama: 25°C altında kuru ve serin bir alanda

Imutor Kompleks 30 Kapsül Ne İçin Kullanılır?

Imutor 30 Kapsül Kompleks Fiyatları

Yorgunluk, unutkanlık, bitkinlik, halsizlik, ciltte kuruma, tırnaklarda çatlama, saç dökülmesi ve daha birçok can sıkıcı belirti vücudunuzun yeterli miktarda vitamin ve mineral almadığını gösterebilir. Imutor kompleks 30 kapsül takviye edici ürün, içeriğindeki oldukça faydalı bileşenler sayesinde sağlıklı bir yaşam modeline ek olarak kullanıldığında vitamin ve mineral eksikliklerine çözüm sunar. Bedeninizde gördüğünüz çeşitli belirtilerin altında farklı bir sebep bulunmuyorsa, Imutor Kompleks kapsüller bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve bedeninizin ihtiyaç duyduğu bileşenleri hızla yüklemeye yardımcı olur. Eczacıbaşı Imutor Kompleks 30 kapsül takviye edici ürün, özellikle bitkisel kaynaklardan aldığı içeriği sayesinde oldukça beğeni kazanır. Hafif içeriği ile mide ve bağırsak üzerinde rahatsız edici etkilere neden olmadan vücut direncini yükseltmeye katkı sunar. Mide asidine karşı dirençli olacak şekilde üretilen kapsüllerin hem doğru hem de faydalı etkiler gösterebilmesi için bağırsakta emilmesi sağlanır.

Imutor Kompleks 30 Kapsülün İçeriğinde Neler Vardır?

Imutor 30 Kapsül Kompleks Fiyatları

Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanında enerji ve direnç sağlamak için üretilen Imutor Kompleks, içeriğini doğanın mucizelerinden alır. Doğrudan kullanıldığında verimli ve kalıcı bir etki yaratmayan bitki özleri, işlenerek küçük kapsüller hâline getirilir. Imutor Kompleks 30 kapsül takviye edici gıdanın aktif bileşenleri arasında beta glukan, ekinezya ekstresi, propolis, çinko ve C vitamini yer alır. Eczacıbaşı güvencesiyle sunulan kapsüller, birçok sağlık ve üretim testinden geçerek onaylanır. Bitkisel yoğunluklu içeriğiyle doğanın mucizelerinden maksimum fayda sağlamayı amaçlar. Doğal yollarla emilimi oldukça güç olan C vitamini, çinko ve demirin kısa ve etkili yollarla vücuda alınmasını sağlar. İki kapsül Imutor içerisinde 300 mg ekinezya ekstresi, 100 mg propolis, %150 120 mg C vitamini, %100 10 mg çinko, 200 mg beta glukan bulunur.

Imutor Kompleks Kapsülün Günlük Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Imutor 30 Kapsül Kompleks Fiyatları

Imutor Kompleks 30 kapsül takviye edici gıda; yorgunluk, bitkinlik, dalgınlık ve hâlsizlik gibi istenmeyen durumların ortaya çıktığı her an kullanılabilir. Ancak gerçek bir gıdanın yerini tutmayacağının unutulmaması gerekir. Yani düzenli ve kaliteli bir uyku, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam modeliyle desteklendiği zaman tam fayda sağlar. Özellikle yetişkinlerin kullanımına uygun olan Imutor Kompleks kapsüllerin günde iki kez yemeklerle birlikte, ağız yoluyla tüketilmesi gerekir. Ancak başta C vitamini olmak üzere içeriğindeki enerji verici bileşenler nedeni ile uyku saatlerinde alınmaması önerilir. Takviye edici bir gıda olsa da tıpkı bir ilaç gibi dikkatli kullanılması gerekir. Çocukların ulaşabileceği yerlerde tutulmamalı ve tavsiye edilen dozun üzerine çıkılmamalıdır. Bunun yanında halihazırda kullanılan bir ilaç bulunuyorsa veya hastalık, yaşlılık, emzirme, hamilelik söz konusu ise uzman bir doktora başvurduktan sonra kullanılması önerilir. Fayda ve etkilerini daha yakından görmek için Trendyol’dan Imutor Kompleks 30 kapsül yorumlarını inceleyebilir, enerjik ve sağlıklı günler için hızlıca satın alabilirsiniz.