İmza Çay Makinesi 160 Bardak

15.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İmza Çay Makinesi 160 Bardak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ Satıcı Ünvanı: TUĞBA YEŞİLFİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9510852254
    Bu ürün GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · 2 yıl üretici garantisi mevcuttur. · İmza çay makineleri geliştirilirken
  • kullanım ve temizlik kolaylığı, temiz, kaliteli ve berrak çay sunma ve hazırlama imkanı sunmayı hedeflemiştir. Teknik Bölümler ve Özellikleri: · Gövde : Birinci kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir. Cihazın su ve dem haznelerinin bulunduğu alandır. · Kapak : Birinci kalite paslanmaz çeliktir. · Altlık : Çay makinesinin elektrik aksanlarının olduğu bölümdür. Plastik olarak tasarlanmıştır. · Dem Kabı : Süzgeçten süzülen demin toplandığı alandır ve çelikten üretilmiştir. · Süzgeç : Çayın süzüldüğü alandır. Çayın tortusuz ve berrak olmasını sağlar. · Musluklar : Dayanıklı musluklardır. Özel olarak tasarlanmıştır. · Taşıma Kulpları : Çay makinesinin taşınmasını kolaylaştırmak amaçlı tasarlanmıştır. Isı iletimi en aza indirgendiğinden taşıması kolaydır. · Sinyal Lambası : Isıtıcıya bağlı olarak çalışmaktadır. Su gerekli ısıya ulaştığında duran soğuma anında devreye giren bölümdür. Cihazın çalışma durumunu kolayca gözlemleyebilirsiniz. · Otomatik Isı Termostatı : Isı termostatı sayesinde suyun sıcaklığını sabit tutabilirsiniz. · Rezistans : Paslanmaz şok tüp rezistans kullanılmıştır. Çay makinenizin susuz kaldığı zamanlarda oluşabilecek arızaları gidermektedir. · Demlik ara parçası : Bu bölüm sayesinde harici olarak demlik kullanma imkanı sunulmuştur. · Contalar : Cihazın montajında ısıya dayanıklı contalar kullanılmıştır. Bu şekilde en ufak su kaçağı görülmemektedir. · Çay makinelerimizin elektrik devrelerinde 300 C sıcaklığa kadar dayanabilecek özel kablolar kullanılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Model Elektrikli Çaydanlık
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver