Inca Idpd-02tx 2mt Displayport To Displayport 4k Kablo

259,47 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
313,26 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354,21 TL

Ürün Bilgileri

Inca Idpd-02tx 2mt Displayport To Displayport 4k Kablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elitstore Satıcı Ünvanı: ELİT E TİCARET VE SARF MALZEMELERİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332042973500019 Vergi Kimlik Numarası: 3320429735
    Bu ürün elitstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 250.10.10.0139 Inca Idpd-02tx 2mt Displayport to Displayport 4k Kablo

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Inca Idpd-02tx 2mt Displayport To Displayport 4k Kablo

Film izlerken veya oyun oynarken kullandığınız monitörün ekran kalitesi çok önemlidir. Zaman zaman farklı teknolojik aletler arasında görüntü aktarımı yapmaya ihtiyaç duyulur. Bu aktarımın iyi bir şekilde yapılması görüntü kalitesini etkiler. Aynı zamanda bu aktarım sırasında kopma yaşanmaması da önemlidir. Inca IDPD-02TX displayport to displayport 4K kablo 2 mt, sesi ve görüntüyü yüksek kalite ile iletmenizi sağlar. Günlük hayatta kullanılan pek çok laptop ve ekran kartı displayport çıkışı ile üretilir. 2 metre uzunluğunda kaliteli malzemeden üretilen bu displayport kabloyu dijital çıkışlı monitörler ile bilgisayarınız arasında bağlantı kurarken kullanabilirsiniz. Oldukça pratik şekilde kullanılan kabloyu rahatlıkla cihazınıza takabilirsiniz. Siz de yüksek kalitede ses ve görüntü aktarımı sağlayan bu ürün sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • Yüksek kaliteli ses ve görüntü
  • Kesintisiz bağlantı
  • Kolay kullanım

Kaliteli Yapısı ile Inca Displayport Kablo

Kaliteli Yapısı ile Inca Displayport Kablo

Elektronik aletler farklı amaçlarla günlük hayatta sıklıkla kullanılır. Kullanılan bu aletler arasında bağlantı kurmak size avantaj ve kolaylık sağlar. Inca IDPD-02TX 2 mt displayport to displayport 4K kablo, bağlantı sağlamada kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür. Bu kablo maksimum 3840x2160 çözünürlük seviyesini ve 30 bit renk derinliğini destekler. 24 bit ve 192 kHz kalitesinde, 7.1, 5.1 analog ses çıkışı sağlayan ürün oldukça dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanılabilir. Inca 2 mt kablo Apple Cinema Display monitörler, iMac ve MacBook modelleri ile uyum sağlar. Inca displayport kablo kaliteli yapısı ve sağlam uçları sayesinde verimli bir şekilde kullanılır. Kesilme yapmayan Inca IDPD-02TX, gösterdiği yüksek performans ile kaliteli film izleme keyfini yaşamanızı sağlar. Siz de Inca displayport sayesinde mükemmel kalitede ses ve görüntü aktarımına ulaşabilirsiniz.

Güvenli Aktarım Sağlayan Inca Displayport

Güvenli Aktarım Sağlayan Inca Displayport

Laptop, monitör, TV, bilgisayar ve ekran kartı arasında hızlı veri aktarımını sağlayan Inca displayport, güvenli ve kesintisiz bir şekilde aktarım yapmanızı sağlar. Oksijensiz saf bakır malzeme kullanılarak üretilen kablo, 17.28 Gbps hızında veri aktarımı yapması ile öne çıkar. Inca IDPD-02TX 2 mt 4K kablo yüksek iletken iç bağlantıya sahiptir. Ürünün dayanıklı uçları kaliteli performansı destekler. Bu ürünün sahip olduğu 576 MHz bant genişliği sayesinde True-HD, DTS-HD yüksek standartlarında transfer ve yüksek çözünürlükte kaliteli görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Inca IDPD-02TX 2 mt 4K kablo kullananlar iyi ses ve görüntü kalitesine ulaşırlar. AMD ve NVIDIA ekran kartları ile tam bir uyum gösteren bu ürün, verileri otomatik olarak algılayabilir. Siz de özel PVC kaplaması ile kırılma, darbe, aşınma gibi olumsuz dış etkenlere dayanıklı olan işlevsel kabloyu uzun süre kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Inca IDPD-02TX 2 Mt Kablo

Uygun Fiyatlı Inca IDPD-02TX 2 Mt Kablo

Inca IDPD-02TX displayport to displayport 4K kablo 2 mt fiyatları ürünün öne çıkması ve fonksiyonel olması sebebiyle merak edilir. 4K, HD, 3840x160, 60 Hz çözünürlükte görüntü aktarımını sağlayan bu araç, HDMI 1.4 versiyonu ile de uyumludur. Modern grafik kartları kullanılması durumunda bu ürün sayesinde birden fazla görüntü desteği sağlayabilirsiniz. Böylelikle oyunlardan aldığınız keyif ikiye katlanır. Bu ürünle geniş masaüstü monitörleri kullanma imkanı yakalarsınız. Inca IDPD-02TX displayport to displayport 4K kablo 2 mt yorumları, bu ürünü kullanan kişilerin fikir ve görüşlerini içerir. Inca IDPD-02TX 2 mt 4K kablo yorumları sayesinde ürünün fonksiyonel kullanımı ve kalitesi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Inca IDPD-02TX 2 mt 4K kablo fiyatlarına Trendyol fırsatları ile ulaşmanız mümkündür. Siz de bu kaliteli ve işlevsel ürüne uygun fiyatlarla kolayca ulaşarak ihtiyacınızı giderebilirsiniz.