Inca Kablosuz Şarj Edilebilir 1600 Dpi Usb Type C Çift Alıcılı Gökkuşağı Aydınlatmalı Mouse -

501 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Inca Kablosuz Şarj Edilebilir 1600 Dpi Usb Type C Çift Alıcılı Gökkuşağı Aydınlatmalı Mouse -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Expresgetir Satıcı Ünvanı: SERKAN KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5950059285
    Bu ürün Expresgetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz Şarj Edilebilir 1600 Dpi Usb+type C Çift Alıcılı Gökkuşağı Aydınlatmalı Mouse - Siyah

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Laser
  • Bağlantılar USB
  • Garanti Tipi Üretici Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Inca Iwm-551 Kablosuz USB+Type C Şarj Edilebilir 1600 DPI Sessiz Mouse Sessiz

Inca IWM-551 kablosuz mouse, bilgisayar hâkimiyetini en üst düzeye çıkarır. Uygun fiyatı ve onu kullanışlı yapan pek çok özelliği sayesinde tam bir fiyat performans ürünüdür. Uzun süre dayanan şarjı, farklı bağlantı tipleri, geniş menzili ve ergonomik tasarımı cihazı pek çok kişinin tercih edebileceği bir mouse modeli hâline getirir. USB Type-C ve USB nano olmak üzere iki farklı bağlantı tipiyle uyumlu olan cihazın sessiz tuş tasarımı, onu diğerlerinden ayıran başlıca özelliklerinden biridir. Uzun süre kullanım ihtimali göz önünde bulundurularak tasarlanan ergonomik bir yapısı vardır. Sağ ve sol tuşları ile kaydırma tekerleğinin yanında iki adet kısayol tuşu bulunur. Ayarlanabilir ışık modları sayesinde masanıza renk ve stil katar.

  • Kablosuz bağlantı
  • USB Type-C ve USB nano desteği
  • 2.4 Ghz frekans

İnca İwm-551 Kablosuz Mouse’un Teknik Özellikleri Nelerdir?

İnca İwm-551 Kablosuz Mouse’un Teknik Özellikleri Nelerdir?

Inca IWM-551 kablosuz mouse, son derece cazip özelliklere sahip bir üründür. Bunların bir kısmı, barındırdığı kablosuz teknoloji sayesinde fonksiyonel hâle gelir. Özellikle yeni bilgisayar ve tabletlerde sıkça görülen USB Type-C portları ile olan uyumluluğu, cihazın birçok kullanıcının beğenisini kazanmasını sağlar. Kablosuz veri akışı sağlarken 2.4 Ghz radyo frekansı kullanır. Böylece 10-15 metre aralığında geniş bir kullanım menzili sunar. Ürün şarj edilerek kullanılır. Şarj için öndeki microUSB girişi kullanılır. Cihazın bataryası 400 mAh kapasiteye sahiptir. En fazla 4 saatte tamamen dolan batarya, Inca IWM-551 kablosuz mouse’un 100 saate kadar kesintisiz çalışmasını sağlar. Ürünün hassasiyeti ayarlanabilir ve 1600 DPI seviyesine kadar çıkarılabilir. Işık özelliği geometrik desenlerini ön plana çıkarır ve istendiğinde kapatılabilir.

İnca İwm-551 Kablosuz Usb+Type C Mouse Kaliteli midir?

İnca İwm-551 Kablosuz Usb+Type C Mouse Kaliteli midir?

Inca IWM-551 kablosuz USB+Type C şarj edilebilir 1600 dpi mouse, dayanıklı olması ve istenilen performansı uzun süre sunabilmesi için kaliteden ödün verilmeden üretilir. Bilgisayar çevre birimleri denince ilk akla gelen markalardan olan Inca, ürünlerini daima en iyi kalite sloganıyla kullanıcıların beğenisine sunar. İncelemekte olduğunuz cihaz bu doğrultuda kaliteli materyaller kullanılarak üretilir. Onu öne çıkaran özelliklerinden biri olan sessiz tuş takımı, sahip olduğu tüm butonlar için de geçerlidir. Ele oturan ergonomik yapısı ve mat yüzeyi sayesinde bilgisayar kullanımını konforlu bir hâle getirir. Uzun süre dayanan şarjı, oldukça geniş kullanım menzili ve ayarlanabilen özellikleri onu kaliteli seçeneklerden biri yapar. Özellikle uzun süre boyunca mouse kullanmak durumunda kalan kişiler, bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

İnca İwm-551 Kablosuz Mouse’un Tuş Hassasiyeti Nasıldır?

İnca İwm-551 Kablosuz Mouse’un Tuş Hassasiyeti Nasıldır?

Inca IWM-551 kablosuz mouse, ergonomik tasarımı sayesinde adeta vücudun bir uzantısı hâline gelir. Cihazın tuş hassasiyeti, kullanım deneyimini iyileştirmek için özenle ayarlanmıştır. Mat dış yüzeyi sayesinde sağlam bir tutuş sağlar ve parmaklarınız tuşların üzerinden kaymaz. Bilgisayar hâkimiyetini maksimuma çıkarmak için üründe yedi adet tuş bulunur. Bunlar; sağ, sol, kaydırma, ileri, geri, DPI artırma ve azaltma tuşlarıdır. Son derece sessiz çalışmak üzere tasarlandığı için “klik” seslerini duymak imkânsızlaşır. Alışılagelmiş bu sesin yerini yumuşak dokunsal geribildirim alır. Bu cihaz, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Inca IWM-551 kablosuz mouse yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bilgisayar kullanma deneyiminizi bir hayli iyileştirecek olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.